PCOS (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Am mai facut 2 de alte feluri si s-au facut pozitive imediat. Am sunat-o pe doamna Bajenaru si a spus sa continui cu tratamentul.. si mi-e teama de riscurile implicate. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Sa dea Domnul sa fie sanatos. Imi bate inima ca la vrabie. Multumesc pentru toate sfaturile date de atatea ori Gudinde.

Felicitari Cori!!!!!!!!!!!!!
Ce veste miunata ne-ai dat! Sarcina usoara si un bebe sanatos.
Sa ne spui si noua cum ai reusit.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

PLATEEA SA-TI TRAIASCA BEBELE SA FITI SANATOSI

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza82 spune:

felicitari cori!!! sa ai o sarcina usoara si sa te ajute Dumnezeu sa ai un bebe sanatos

plateea, nastere usoara!

Mergi la inceput

Buna fetele

Cori ce faci nu mai dai niciun semn de viata? asteptam sa ne spui cum esti ,daca ti-ai facut betaHCG si cu ce valori.
Eu luni am facut inseminarea,desi luna aceasta nu credeam ca o sa mai fac deoarece in ziua 14 nu aveam niciun folicul dominant la fel si in ziua 18,asa ca m-am dus la medic sa -mi prescrie tratamentul pt stimulare pt luna viitoare.M-a pus la ecograf si surpriza in ziua 22 aveam un folicul de 15 mm si a zis ca merita sa incercam si asa am facut.Am facut ineminarea in ziua 25 cu un folicul de 18 mm si endometrul de 11 mm.Acum stau si astept rezultatul si mi se par ca zilele trec asa de greu...offf
Sunt optimista si nerebdatoare.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna seara si pupici tuturor fetelor . Iertati-ma va rog ca nu am mai intrat , dar am avut niste zile foarte stresante atat cu sarcina mea cat si cu sarcina sorei mele (care e cu o saptamana mai mare , dar care din pacate e suspecta ca ar avea niste problemute). Sunt insa optimista si luni aflam si daca e totul bine la ea.
Sa va povestesc insa ce e cu bebitul meu . Dupa cele trei teste a doua zi am fost repejor la analize sa fac hcg si progesteron si seara fuguta cu rezultatul la doamna bajenaru. Rezultatul la hcg era bun la progesteron nu era stralucit asa ca pt siguranta m-a bagat pe duphaston. Si desi nu ma asteptam m-a luat frumos de manuta si m-a dus la un dr la eco abdominala desi sarcina fiind mica nu era sigur ca se va vedea ceva. Dar imi era asa frica.. sa fie in uter,safie bine... si tot ce mai puteam gandi.. Desi initial mi-a spus ca nu se vede nimic si mai mult ca s-ar vedea un pui de infectie urinara de imi venea sa ii dau una bietului doctor care nu avea nici o vina, dupa a gasit o bulinta mica neagra in uter. Eram asa de bulversata ca nu intelegeam: e sau nu e? asa ca il tot intrebam de a inceput sa se uite lung doctorul la mine intrebandu-se cred daca nu cumva am vreo problema Cred ca e prea lung mesajul . Continui mai jos

Mergi la inceput

Asa.. si era o bulinuta de 5.2 mm, dar care in momentul acela facea pentru mine cat tot pamantul. Si doamna doctor bajenaru , cand i-am dus eco era bucuroasa si asta m-a facut sa ma simt f bine. Azi am repetat hcg (la 48 h) si de la 1700 a crescut la 4600 ceea ce mi-a spus doamna doctor ca e f, f bine. Sunt speriata si fericita in acelasi timp. Acum avem 5 sapt si 1-2 zile si sunt obsedata ca vreau sa ii aud inimioara . Am fost la control la doamna dr Mirela Popa, mi-a dat toate cele de facut si o eco la 7 sapt si apoi voi reveni cu rezultatele. Ma rog la Doamne Doamne a aiba grija de bulinuta mea.

Mergi la inceput

Uitasem, pentru ca m-ati intrebat cum s-a intamplat, la mine a durat cu tot cu analize si incercari din aprilie pana acum. Acum cu siofor de 1000 1/2 de 3 ori pe zi, un sfert de dexametazina sub forma de tableta (nu se gaseste in Romania.. in Turcia am gasit) si stimulare din z5 pana in z9 cu ovamyd am reusit. De tinut regimul sanatos l-am tinut pana in decembrie cand ma cam saturasem... asa ca am papat ce am vrut. Am mai luat suplimente Selezin ACE, dar toate acestea prescrise si supravegheate de doamna doctor. Stimularea cu ovamyd am facut-o de doua ori, in ambele cazuri a functionat: prima data am ovulat dar mi-a plecat sotul din tara la momentul cu pricina, a doua oara desi la eco mi s-a spus ca nu a crescut destul ovulul.. a rezultat bulinuta mea pe care vreau sa o avansez curand la gradul de inimioara . Va pup fete dragi si va tin la curent. Va rog decat sa nu va pierdeti speranta si sa nu va stresati- gasiti-va un hobby, ceva sa va tina ocupate- eu in ultimele 6 luni m-am apucat de balet acum nu mai am voie. In plus eram asa sigura ca nu am ovulat ca nu am avut nici un stres pana marti cand inainte sa imi fac baie mi-a venit pofta de testul pe care il stiam in sertar si ... surpriza . Aruam iti tin pumnii!!!!!pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza82 spune:

cori, m-ai emotionat! cat de multa bucurie trebuie sa fie in sufletul unei gravidute

aruam, iti doresc din suflet sa se intample minunea! cand faci beta HCG? unde si cu cine ai facut inseminarea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza82

cori, m-ai emotionat! cat de multa bucurie trebuie sa fie in sufletul unei gravidute

aruam, iti doresc din suflet sa se intample minunea! cand faci beta HCG? unde si cu cine ai facut inseminarea?

Gargaritza inseminarea am facut-o cu dr.Moisa la ea la cabinet.Beta HCG-ul o sa -l fac probabil pe 3 februarie daca mai am rabdare pana atunci

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Buna fetele,
am fost ieri la d-na profesor Fica pt. interpretare analize si am primit confirmarea diagnosticului de SOPC.

In legatura cu tiroida Hashimoto mi-a spus ca nu necesita tratament atata timp cat TSH-ul e in limite normale chiar daca ATPO e f mare.Va trebui sa urmaresc din 6 in 6 luni TSH-ul si doar daca se modifica voi avea nevoie de tratament.

Pentru hirsutism,acnee si alopecie mi-a dat Verospinon asociat cu anticonceptionale Yasmin timp de 3 luni dupa care voi merge din nou la dansa.Asta inseamna ca voi amana pentru vreo 3 luni FIV 2 pe care vroiam sa-l facem in februarie.

Pentru rezistenta la insulina si scadere ponderala mi-a dat Siofor 1500 mg pe zi impartite in 3 doze,cate 500 mg dupa fiecare masa principala.Sper sa-l tolerez bine.

Va pup pe toate si sanatate multa!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput