PCOS (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Alina,

Mie in atatia ani, nu mi s-a intamplat nici macar o data sa ma sune o receptionista care mi-a zis ca ma suna in caz ca se elibereaza un loc. Daca am mai sunat eu bine, daca nu, n-am primit nici un telefon.
De asta ti-am zis sa mai suni. Ma bucur ca a functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Alina,

Mie in atatia ani, nu mi s-a intamplat nici macar o data sa ma sune o receptionista care mi-a zis ca ma suna in caz ca se elibereaza un loc. Daca am mai sunat eu bine, daca nu, n-am primit nici un telefon.
De asta ti-am zis sa mai suni. Ma bucur ca a functionat.

Pe mine m-a sunat dupa ce-mi facusem prima programare la dansa tot la clinica Academica sa ma intrebe daca nu vreau sa vin mai devreme cu o saptamana,fara ca eu sa solicit lucrul asta anterior.
De-aia am avut incredere ca ma vor suna si de data asta,mai ales ca am insistat ca vreau cat mai curand.
Dar asta e....bine ca am rezolvat.
Sper sa nu fie prea grav ce-mi va zice despre hipotiroidie si sa ma lamureasca si in legatura cu PCOS-ul daca am sau nu.
Revin cu vesti dupa consultatie.
Pupici!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

gataaaa....
maine ne internam in spital, si cu ajutorul lui DD , va veni pe lume mica mea comoara!
sper sa revin cu vesti bune!
sanatate tuturor, si va astept la Odiseea Sarcinii, mamici de pufuleti 2010!

39+ cu bbTo...

gata AMR-ul! kg nu mai conteaza, neuronu' nici atat, de-acum facem ca fluturasii...

CURAJ, GAINA CA TE TAI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Plateea nastere usoara sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos ,frumos si neaparat mancacios.
Iti tinem pumnii si ne rugam pt tine sa treci usor peste contractiimult curaj si hai ca iti facem galerie . Sa ne dai si noua de veste cand o sa poti,asteptam poze cu .

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna fetele, nu am mai intrat de ceva vreme pentru ca luna de luna am fost dezamagita, dar azi dupa ce asm avut ultima menstruatie de pe 14.12 si de pe 07.01 am luat duphaston, azi mi-am facut un test asa intr-o doara ca il aveam de ceva timp si arata + . Nu stiu ce sa fac. Sunt asa emotionata si l-am trimis pe sot sa mai ia 2 teste.. Oare se poate sa fie fals pozitiv? Doamne.. Dar a iesit imediat, in mai putin de 1 minut (scria ca 3 minute tine) si nu pot sa cred. E electronic, o fi adevarat? Va pup

Mergi la inceput

cori_mic,

De teste fals negative am tot auzit, de teste de sarcina fals pozitive nu prea.
Deci, felicitaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

plateea,

Tin pumnii si ai sa vezi ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Am mai facut 2 de alte feluri si s-au facut pozitive imediat. Am sunat-o pe doamna Bajenaru si a spus sa continui cu tratamentul.. si mi-e teama de riscurile implicate. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Sa dea Domnul sa fie sanatos. Imi bate inima ca la vrabie. Multumesc pentru toate sfaturile date de atatea ori Gudinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Plateea nastere usoara si bebelush sanatos sa-ti dea Dumnezeu.
Cori mic felicitari,sa ai 9 luni de vis,sarcina usoara iti doresc.

-ici pt. toate fetele!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizbeth spune:

Felicitari, cori_mic! Sa fie sanatos si sa te vedem cu bine la mamici de ingerasi.
Daca ai timp spune-ne si noua ce probleme ai avut si de cand iei metformin, poate mai invatam si noi ceva sau macar sa speram.

Mergi la inceput

Mesaj preluat de la Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Permiteti sa raportez: la 10:50 s-a nascut pastaia bbTo, de numai 2200 apgar 9. Bb e ok, mami asteapta sa treaca durerea. Pupici

38+ Yannis

Plateea sa-ti traiasca bbTo, sa fie sanatos, mancacios si necolicos. Tie iti doresc recuperare rapida si te mai asteptam pe la noi cu detalii.

Mergi la inceput