Fiv in Ungaria 80
Raspunsuri - Pagina 16
pamy spune:
cristm eu sunt cea care la care nu ii raspundea Kovacs la e-mail,dar l-am retrimis si am primit raspuns repede.Se pare ca a avut ceva probleme cu e-mailul.
mami_vreau si eu in martie merg la Budapesta.Care se mai inscrie?Pana mai sunt locuri ![]()
Espe
Imi aduc aminte ca eram la dr.Zadori in cabinet cand i-ai transmis rezultatul de la beta la primul fiv....of ce nedreapta-i viata.D-zeu sa va dea putere sa puteti trece peste toate 
ala77 spune:
RETAM, eu zic ca e sangerarea de implantare. Nu are cum sa-ti vina cm la 6 zile de la et. Eu zic sa fii optimista,ca e de bine!
patricia spune:
Gabi sper sa fie bine
Retam eu zic sa stai linistita ca e de la fixare. Si eu la Fiv nr. 2 am singerat mai maroniu deschis vreo 2 zile si mi-a iesit HCG 250, deci a fost bebe.
RETAM spune:
Fetelor incerc sa ma gandesc ca asa e
Patricia si ce simptome ai mai avut ca la mine sunt ca si de CM ...si ce s-a intamplat cu bebe?
rubia spune:
Ca sa sparg gheata pe final de capitol va anunt ca eu cred ca AM REUSIT valoare 69,41 mIU/mlMi-e si frica sa zic asta ca abia este Z8 de la ET cu blasto (mentionez ca am facut doar o doza de ovitrelle cu 36 ore inainte de punctie-acu vreo 15 zile)
Singura "problema" ar fi progesteronul cam mic ,doar 11,4 ng/ml si i-am scris lui K ;mi-a raspuns in 10 min si mi-a zis momentan sa iau 3*2 ovule de Utrogestan(eu luam 2*2) si Prog Inj o data la 4 zile(3 zile pauza) si sa refac analizele pe 8 dec cum trebuia de fapt.Daca valoarea prog este tot mica sa fac injectabilul mai des dar mai vedem...
Eu nu aveam de gand sa ma testez azi dar dupa ce mi-a zis catalina ca pot sa fac test si ieri Z7 pe la ora 19.00 mi-a iesit pozitiv am dat o fuga azi la Bucuresti si m-am testat.
K a zis ca rezultatul e incurajator dar sa-l repet marti,momentan eu sunt in al 9 lea cer ,imi sare inima din piept de emotie.AM primit cadoul de Mos Nicolae ,de Mos Craciun-asemenea rezultat poate acoperi cred toate sarbatorile.

catalina2307 spune:
rubia - ma bucur tare mult draga mea. Sa fie intr-un ceas bun!
Informativ eu am avut la gemeni in z7 - 33 si in z9 - 110.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
rubia spune:
catalina zi-i premonitie sau cum vrei dar eu azi noapte am visat ca noi o sa avem gemeni la FIV-ul asta.
Cand m-am trezit de dimineata nu mai aveam stare... si tocmai de aia am ajuns la Bucuresti.
Liana30 spune:

Felicitariii rubia !!!!!

io in z8 am avut beta 8 si ceva si uite ce minune am adus pe lume..te pup si sarcina usoara,ma bucur din tot sufletul pt tine.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
catalina2307 spune:
rubia - sa fie asa cum va doriti. Bebei sanatosi , frumosi, norocosi si la termen.
Da, stiu , ma repet, dar sunt tare fericita pt tine.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170