Fiv in Ungaria 80

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

rubia felicitariiiiiiiii .Aveam nevoie de o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Ce veste minunata!!!
Rubia FELICITARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

mami_vreau, si eu am e2 mare pt z 2 si 3 si am facut si inhibina si amh, care sunt mici (se fac ambele la synevo inhibina in Bucuresti si amh trimit in Germania)

vreau sa iti zic sa nu mai dai banii pe inhibina ca nu merita, nu e relevanta si deja nu se mai foloseste la multe situatii, in schimb amh este folosit orientativ destul de mult

mai e o chestie pt cele cu e2 mare si amh mic, si FSH normal (putine situatii sunt asa); la rezerva ovariana mai saraca, FSH-ul ar fi normal mare, dar E2-ul mic il pune jos, de pare normal; de aceea, sansele la FIV sunt mai mari decit daca ai avea E2 normal si FSH mare (ca ovarele ar fi fost sub bombardare cu FSH dinainte si stimulare e tot pe baza de FSH)

e bine insa sa stii amh-ul dinainte ca trebuie neaparat o stimulare mult mai puternica; eu i-am trimis dr K si amh-ul si asa mi-a zis si el (oricum cred ca o sa-l repet acolo cind merg la consultatie pt ca am citit ca e sensibil la variatiile de temperatura ale probei si dc cei de la Synevo au trimis aiurea proba exista si risc; aici nu o mai refac ca e 250 ron si tot o sa am indoiala respectiva)

cel putin asa am citit pe net :-))

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Hai salut la unguroaice!

Ma primiti si pe mine dupa o pauza de forum?

Eu nu am reusit sa ajung sa fac FIV-ul in toamna asta deoarece am avut ceva probleme de familie! Dar m-am conversat cu P.K. pe mail si a ramas ca facem in martie... In ianuarie trebuie sa repet ceva analize ca sa fie de actualitate si vreau sa fac si inhibina B si AMH-ul ca tare ma ingrijoreaza E2-ul meu marit din z2-3. si avand in vedere ca am si raspuns atat de prost la primul FIV (una bucata ovocit) tare mi-e teama de un AMH de toata frumusetea!
eeee... vedeem cum merge si stimularea la P.K. si daca nu, ma indrept spre FIV cu donare de ovocite! Deja ma "discut" cu cineva, pregatesc terenul...

goggy mi-a fost un dor nebun de tine!!! esti nebunica tare!!!! esti... totala!! lumea nu e rotunda fara tine

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

cristm, am citit pe un forum din UK ca in Cehia exista banca de ovule cu donatoare anonime, este insa cu lista de asteptare de 7 luni, preturile sunt cele mai mici din EU, dar nu stiu cit

mai este si in Spania, dar acolo costa mult

Citat:
citat din mesajul lui cristm

ciao fetele
imi pare rau pentru toate nereusitele...dar trebuie sa mergem mai departe ...eu m-am decis, la kovacs voi merge..intreba cineva la un moment dat daca raspunde la e-mail ,mie mi-a raspuns f. repede, ne-am corespondat de vreo 5 x. Mi-am dat timp de gandire cu FIV cu donatoare...as vrea sa fac cu anonim...stiti cumva daca fiind in Uniune putem apela la Austria, Germania ( Ungaria sigur nu are ).
Mami Vreau...tu cum intentionezi sa faci, cu anonim sau cineva cunoscut( daca nu te superi ca intreb )...?

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Rubia, ce mult ma bucur!!!! Felicitari!
Espe, Violeta, imi pare tare rau pentru rezulatul negativ....
Retam, curaj si rabdare!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

RUBIA BRAVOO, ma bucur tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Violeta,Espe

Retam,nu te stresa,nu e CM!

Alinamolnar,parca am inteles ca nu stii unde sa faci AMH in Oradea. Eu l-am facut in octombrie la Euclid (pe fosta Castanilor). A costat 240 lei,si am primit rezultatul in 12 zile.Imi pare rau de esec...,sa fie bine data viitoare!

Patricia,Rubia

DADO,pe unde mai esti? Ai ramas doar la aspirante? Acolo ai un bHCG frumusel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

In sfarsit vesti bune, ca incepusem sa disper....
Rubia felicitari, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum ai visat.
Patricia stai linistita si nu te mai stresa, ca nu face bine la
Retam sa dea Dumnezeu sa fie bine.
espe nu am cuvinte.....

Fetelor eu am repetat asa cum a zis Zadori beta si mi-a iesit < 0,100, deci s-a confirmat insuccesul. Nu-mi faceam sperante ca se va schimba ceva dar totusi aceasta confirmare ne-a intristat mai mult pe amandoi.
I-am scris lui Zadori, daca intrerup tratamentul, insa nu mai astept raspunsul lui si din seara asta l-am intrerupt. Acum astept sa-mi vina CM.

Se dea Dumnezeu ca de acum inainte sa fie numai vesti bune.
Pupici

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Espe

Din ciclul "esecuri la Zadori", astazi urmeaza Espe!
Aviz amatoarelor!

andrada, de ce vb asa de el ? prima data ai reusit cu zadori ...
sunt multe chestii la mijloc, care nu au depins de el; tu, daca vrei, poti intelege ce vreau sa spun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2
off, ce naiba are omul asta, e blestemat????
imi pare rau

tu reusisei; ca s-a oprit din evolutie e o mare diferenta, mirela
nu e frumos sa vb asa de un dr care a fost, mai intai de toate, om cu tine; adu-ti aminte cum ai ajuns la el ... si cum te-a primit ...

Mergi la inceput