Fiv in Ungaria 80
Raspunsuri - Pagina 18
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta70 Se dea Dumnezeu ca de acum inainte sa fie numai vesti bune. Pupici ![]() Dumnezeu este alaturi de noi ![]() Adriana |
dragutzo, atunci cand plecam pe drumul pentru FIV este foarte bine sa fim si foarte, foarte realisti ... insuccesul poate aparea, desi nimeni nu asteapta asta ...

in fine, curaj acum, si, daca asta e singura ta solutie de a avea un
, canalizeaza-ti toate puterile pentru a doua incercare 
samira33 spune:
bau![]()
mi-e somnic...si ma dor picioarele ca am umblat mult azi si pe jos si cu masina.
mamai_vreau...o sa fim colege anul vitor la Fiv.
rubia...frumos cadou ti-a adus Mosu'...inseamna ca ai fost cuminte tare anu asta.
va pupa fata 
ma retrag in vastele palate...ca maine am zi de mare alergatura.
am fost la Debenhams,Marks@Spencer,Okaibi,Zara,Fox kids,Piticot-sau Piciul???...hmmm..nu mai stiu...in fine...ideea e ca m-am hotarat la Zara si Okaibi...au cele mai frumoase lucrusoare.
am mai gasit neshte chestii misto...va povestesc maine seara.
KITTA spune:
RUBIAFELICITARI. Asteptam Beta de gemenasi. Deci, daca ies 2 acu + 1 de la frigider, ies la numaratoare 3 ![]()
Ce simptome ai avut? Descrie-ne si noua asa just for the records....
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
tu reusisei; ca s-a oprit din evolutie e o mare diferenta, mirela ![]() nu e frumos sa vb asa de un dr care a fost, mai intai de toate, om cu tine; adu-ti aminte cum ai ajuns la el ... si cum te-a primit ... ![]() |
tare aiurea intelegi tu totul, in ceea ce am spus mai sus imi exprimam parerea de rau legat de perioada neagra prin care trece Zadori, eu stiu mult mai bine decat tine cate insuccese a avut omul asta lunile astea.
totodata, nu esti tu in masura sa imi ti lectii de morala si nu e problema ta apropo de cum si in ce fel am ajuns acolo si ce si cum am facut.
daca imi aduc aminte bine tu ai ajuns acolo datorita mie, asa ca, te rog, pastreaza-ti reprosurile astea pentru tine. Concentreaza-te pe ceea ce ai tu de facut si succes.
mirela2 spune:
sami, imi place, te ai plimbat, al meu nu a vrut sa mergem la kidex si il inteleg, ii e greu sa vada atatea parinti cu copii si noi.....ciuciu......
la anul viitor cand vom avea si noi, nu va mai avea niciun motiv sa nu vrea sa mergem la kidex![]()
![]()
in rest pupi si vb cand intri

mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui RETAM Patricia scuze nu am vrut sa te sperii dar prospectul asa scrie s-ar putea sa fie bine Eu cred ca si la mine s-a terminat al 4-lea fiv de dimineata am o scurgere maro care de vreo 2 ori mi s-a parut mai rosiatica desi sunt doar a 6-a zi de la ET nu mai inteleg nimic ...maine imi fac si un test de urina si luni daca nu va fi prea mare sangerarea pana atunci voi face si sange dar ..... |
retam si eu zic ca se prinde bebe la tine in burtica si de-asta a aparut scurgerea maronie! Doamne ajuta! Iti tin pumnii!
Laura
mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui pamy mami_vreau si eu in martie merg la Budapesta.Care se mai inscrie?Pana mai sunt locuri |
pamy asa, asa, da adunarea sa ne strangem cat mai multe in martie!

| citat din mesajul lui samira33 mamai_vreau...o sa fim colege anul vitor la Fiv. |
samira si tu tot prin martie intentionezi sa faci? ca eu retinusem ceva de ianuarie, februarie!!! daca faci in martie e super!!!!

Laura
mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui rubia Ca sa sparg gheata pe final de capitol va anunt ca eu cred ca AM REUSIT valoare 69,41 mIU/mlMi-e si frica sa zic asta ca abia este Z8 de la ET cu blasto (mentionez ca am facut doar o doza de ovitrelle cu 36 ore inainte de punctie-acu vreo 15 zile) Singura "problema" ar fi progesteronul cam mic ,doar 11,4 ng/ml si i-am scris lui K ;mi-a raspuns in 10 min si mi-a zis momentan sa iau 3*2 ovule de Utrogestan(eu luam 2*2) si Prog Inj o data la 4 zile(3 zile pauza) si sa refac analizele pe 8 dec cum trebuia de fapt.Daca valoarea prog este tot mica sa fac injectabilul mai des dar mai vedem... Eu nu aveam de gand sa ma testez azi dar dupa ce mi-a zis catalina ca pot sa fac test si ieri Z7 pe la ora 19.00 mi-a iesit pozitiv am dat o fuga azi la Bucuresti si m-am testat. K a zis ca rezultatul e incurajator dar sa-l repet marti,momentan eu sunt in al 9 lea cer ,imi sare inima din piept de emotie.AM primit cadoul de Mos Nicolae ,de Mos Craciun-asemenea rezultat poate acoperi cred toate sarbatorile. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rubia cat ma bucur pentru tine!!!! Bravo!!!! Felicitari din tot sufletul!

Laura
mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui dia_na mami_vreau, si eu am e2 mare pt z 2 si 3 si am facut si inhibina si amh, care sunt mici (se fac ambele la synevo inhibina in Bucuresti si amh trimit in Germania) vreau sa iti zic sa nu mai dai banii pe inhibina ca nu merita, nu e relevanta si deja nu se mai foloseste la multe situatii, in schimb amh este folosit orientativ destul de mult mai e o chestie pt cele cu e2 mare si amh mic, si FSH normal (putine situatii sunt asa); la rezerva ovariana mai saraca, FSH-ul ar fi normal mare, dar E2-ul mic il pune jos, de pare normal; de aceea, sansele la FIV sunt mai mari decit daca ai avea E2 normal si FSH mare (ca ovarele ar fi fost sub bombardare cu FSH dinainte si stimulare e tot pe baza de FSH) e bine insa sa stii amh-ul dinainte ca trebuie neaparat o stimulare mult mai puternica; eu i-am trimis dr K si amh-ul si asa mi-a zis si el (oricum cred ca o sa-l repet acolo cind merg la consultatie pt ca am citit ca e sensibil la variatiile de temperatura ale probei si dc cei de la Synevo au trimis aiurea proba exista si risc; aici nu o mai refac ca e 250 ron si tot o sa am indoiala respectiva) cel putin asa am citit pe net :-)) |
dia_na si eu stiu ca E2 mare la inceputul cm-ului poate masca un FSH mare! De-asta am zis ca fac AMH-ul...
mhmmmm... chiar nu stiu ce sa fac cu inhibina B, daca sa o mai fac sau nu! ma hotarasc pana o sa ajung in ziua 2...
stii ce e ciudat? ca eu am fost deja la P.K. la consultatia preliminara si a vazut ca am E2-ul mare si nu mi-a recomandat sa fac AMH-ul... ba chiar mi-a facut deja si schema de tratament! stie el ce stie! si eu nu pot decat sa asper sa-i iasa!
da' ceva analize tot mai fac!
Laura