Fiv in Ungaria 80
Raspunsuri - Pagina 19
balanta_tm spune:
mami_vreau, si eu sunt cu FSH oarecum ok (maxim 8.7 a fost pana acum) si cu E2ul marisor (maxim 67 a fost). Am facut Inhibina B si AMHul si, fiindca au iesit destul de proaste, le-am repetat la Synevo. Tocmai mi-a venit si AMHul de la Synevo (Inhibina B imi venise acum 2 seri). AMHul mi-a iesit, atat la Bioclinica cat si la Synevo in jur de 1, deci sunt la limita inferioara cu rezerva ovariana, dar macar sunt inca in limite. Pe cand, Inhibina B a variat foarte mult de la un laborator la altul, la Bioclinica a iesit 15 in Z2 de CM si la Synevo a iesit 111 in Z3 de CM (pe CM diferite). Oricum, variatia Inhibinei B mi se pare f f mare si nu pot sa iau de buna nici una din valori din cauza asta.
Asa ca, subscriu si eu la ce a zis dia_na si anume ca probabil nu e relevanta Inhibina B.
Tu cat ai Estradiolul si FSHul in Z2/3 de CM?
rubia, felicitari pt beta! Sa dea DD sa fie bine pana la capat!
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
balanta_tm spune:
Espe
, iti doresc multa putere!
mami_vreau spune:
yep mire! m-am trezit devreme... stii tu... cine se trezeste de dimineata departe ajunge! ![]()
balanta_tm eu am avut E2-ul si mai mare... oscileaza intre 100 si 118 in ziua 2-3... FSH-ul sta undeva pe la 5 si ceva dar am avut o singura data si 10... si banuiesc ca asta e cel advarat sau mai rau de atat! dap... chiar m-ati pus pe ganduri daca sa mai fac inhibina! dar oare pe P.K. l-a ajuta sa vada rezultatul de la inhibina impreuna cu cel de la AMH?
Laura
balanta_tm spune:
mami_vreau, e importanta si unitatea de masura a E2ului. La mine e vorba de pg/ml.
Din ce am inteles eu, la FSH si E2, se iau in considerare cele mai proaste valori. De ex, eu am avut in luna x, E2=60pg/ml; in luna y, E2=40pg/ml; in luna z, E2=59pg/ml si mi s-a spus ca E2ul meu este in jur de 60, in nici un caz 40. O alta ciudatenie, este ca in luna in care am avut cel mai mare E2 de pana acum (67), am avut cel mai mic FSH: 7.4...Deci, cel putin in cazul meu, E2ul mascheaza un FSH ceva mai mare decat imi iese in Z2/3.
Nu stiu daca pt dr K are importanta Inhibina B impreuna cu AMH, fiindca eu cand am fost la el, nu aveam analizele astea facute. Insa, in Austria nu i-a prea interesat Inhibina B, ci FSHul a fost citit impreuna cu valoarea E2, raportul FSH/LH si AMH. Mi s-a mai spus ca, chiar daca ar vrea sa imi dea protocolul scurt, n-ar avea cum, fiindca cu un E2>50 ei nu incep protocolul FIV si nu au cum sa il scada decat prin inhibare din Z21.
mirela2 spune:
e2 sa inteleg ca este estradiol?![]()
legat de AMH si inhibina B, eu am facut numai AMH care e 7,5, dar la Szeged nu mi-a fost cerut, nici nu s a uitat pe el, cei din Romania s au uitat pe el. Macar stiu eu ca am rezerva ovariana suficienta.
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 e2 sa inteleg ca este estradiol? legat de AMH si inhibina B, eu am facut numai AMH care e 7,5, dar la Szeged nu mi-a fost cerut, nici nu s a uitat pe el, cei din Romania s au uitat pe el. Macar stiu eu ca am rezerva ovariana suficienta. ![]() |
Da, Mire, E2 e Estradiol. Wow, ce rezerva ovariana ai! Bravo!
Eu am un ovar si un sfert, asa ca nu pot sa emit pretentii prea mari
mami_vreau spune:
si la mine unitatea de masura e tot de pg/ml... la mine e ciudat ca atunci cand FSH-ul a iesit in jur de 10, E2 a fost la acelasi nivel ca atunci cand iese 5 si ceva... si inca ceva... eu tot fac chisturi functionale... oare si de la astea am E2 marit?
Laura
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 e2 sa inteleg ca este estradiol? legat de AMH si inhibina B, eu am facut numai AMH care e 7,5, dar la Szeged nu mi-a fost cerut, nici nu s a uitat pe el, cei din Romania s au uitat pe el. Macar stiu eu ca am rezerva ovariana suficienta. ![]() |
mire chiar stai super bine cu rezerva ovariana!!! bravo!

Laura
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui balanta_tm
sincer dupa ce l am facut pe fiumiu cel mare,care sambata viitoare face 10 ani, am spus ca nu mai fac in viata mea copii, am avut o sarcina grea si am nascut tarziu, apoi nu am mai ramas insarcinata, sincer nemaidorindu mi am avut grija .....iar acum cand imi doresc, in ciuda rezervei ovariene, nu e........cat tre sa tragi ca faci un copil si e si mai greu atunci cand ti l doresti din ce in ce mai tare. Da, Mire, E2 e Estradiol. Wow, ce rezerva ovariana ai! Bravo! Eu am un ovar si un sfert, asa ca nu pot sa emit pretentii prea mari mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |