Fiv in Ungaria 80

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2
daca imi aduc aminte bine tu ai ajuns acolo datorita mie, asa ca, te rog, pastreaza-ti reprosurile astea pentru tine. Concentreaza-te pe ceea ce ai tu de facut si succes.

daca imi aduc bine aminte, ai fost cam retinuta in detalii, chiar "secretoasa", asa ca nu cred ca am ajuns acolo datorita tie ...
in fine, nu are rost sa continuam discutia ...
bafta mai departe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mire, o sa vina la tine si bb2, ai sa vezi. Se lasa doar un pic asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

mire, o sa vina la tine si bb2, ai sa vezi. Se lasa doar un pic asteptat.

pupici si la tine va veini bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

mami_vreau, da, E2 poate fi crescut si de la chisturi.
LHul cat il ai?

cam 3/4 din FSH... de exemplu atunci cand am avut FSH-ul 5,58 am avut LH-ul 3,54 si E2 113,5 (astea sunt cele mai recente analize)... cand am avut FSH-ul 10,88 am avut LH-ul 7,63 (E2 = 105,6)...

apropo... si eu tot pe un ovar ma bazez!!! celalat o merge saracu' dar nu se poate ajunge la el la punctie ca e in spatele uterului... sau cel putin asa mi-a zis marinescu... cand am facut histeroscopia cu albu la medlife el mi-a spus ca e langa celalalt ovar (in spatele lui) si ca de-asta nu se vede la eco! cert e ca la fiv 1 am avut 5 foliculi, 1 ovocit, 1 embrion (din una bucata ovar)

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata

Tannoo si Mirela nu are rost sa va suparati. Eu de exemplu consider ca tot ce a tinut de doctor a facut, din nefericire ghinionul a fost al meu.

I-am scris lui Zadori aseara, dar inca nu mi-a raspuns. Se poate sa nu-mi mai raspunda? probabil.
Asa cum v-am spus aseara nu am mai luat tratamentul, credeti ca am facut bine? trebuia sa astept raspunsul lui?

Va doresc un week-end cat mai frumos, iar Mos Nicolae sa va aduca sanatate si numai bucurii. Deja la unele a si adus, acum urmeaza altele.

Se pare ca eu nu am fost cuminte asa ca anul acesta m-a sarit....

Va pup

Dumnezeu este alatusi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Violeta, la valoare ta la beta, nu avea rost sa continui tratamentul...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, nu va mai stresati atata c toti AMH si Inhibinele luati-va numai dupa FSH/LH si E2 bineinteles. Va spui eu experienta mea, mai mergeam prin Germania mai bagam un AMH care era prot bineinteles, si la ce mi-au folosit. E rau in teorie ca in practic eu tot inainte am mers, mai cu embrioni in final, mai fara, acu in ultimul timp cu cate unul. Deci, asta e sansa la poor responders sau astfel de problme, 1 e de baza si ala sa fie norocosul. Ce daca vedeti ca sunt proaste renuntati? Referitor cu E2 ideal e sa sa inceapa cand nu este mai mare decat 50. Se poate face in Z2 dimineata si inceput tratamentul seara daca e OK, la cele care aveti tratamentul scurt, dar asta e mai greu cand deja s-a programat luna si plecatul peste hotare......
Mami vreaune destainuiesti si noua schema ta de la K?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Am reusit sa ma linistesc si sa dechs laptopul...la 6 dimineata mi-am facut test si era negativ .....sunt a 7-a zi de la ET sinu inteleg de ce vine asa repede la mine ...e ceva maroniu destul de rosiatic dar ca si abundenta aproape deloc doar dimineata cand s-a eliminat si utrogestanul mi sa parut mai mult
Felicia parca si tu ai patit la fel?
Rubia felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Retamam avut si eu dureri de burtica, de sini, sarcina mea sa oprit din evolutie.
Rubia felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Retam eu cred totusi ca e bebe. Poate s-a prins mai tirziu de nu ti-a iesit testul pozitiv in ziua a 7 a . Parca tot cu blaso ai facut si tu. Mie mi-a iesit testul pozitiv in a 7 a zi. Inainte sa-incep cu Ovitrelul mi-am facut testul si a iesit pozitiv.

Mergi la inceput