Fiv in Ungaria 80

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Espe,
Vom reusi noi pana la urma sa o scoatem la capat!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

pupici pentru toate!
patricia ai incredere si fii optimista. trebe sa fie bine!
eu trebe sa fac testul joi. abia astept!
mami-vreau mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor
a nascut sora mea un baiat de 2700 si 47 cm la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

mirela felicitari surorii tale. sa-i creasca puiul mare si sanatos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didiloo

mirela felicitari surorii tale. sa-i creasca puiul mare si sanatos!

sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

didiloo merci mult si multa bafta si tie!
mirela felicitari pentru nepotel!
patricia daca ai facut testul la 10 zile de la ovitrelle, in ziua 5 de la ET cu blasto si ai avut b-hcg 25 nu pot decat sa-ti zic... felcitari! suferi de gravidenie acuta (pentru vreo 9 luni ) cat destre faptul ca ti-a dat sa mai faci ovitrelle eu zic sa asculti de sfatul doctorului si sa il faci! nu e primul caz in care aud ca se da ovitrelle sau pregnyl dupa ET!
aaa... si la o asa valoare a b-hcg in ziua 5 eu zic ca ai pus de gemenashi

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Mami vreau sa dea Domnul sa fie asa cum zici.Iti multumesc ptr. ca imi ridici moralul. Sa sti ca voi urma sfatul dr., am mare incredere in el, il vad ca incearca absolutul ptr. mine, si nu vreau sa-l duc in eroare cu rezultatele tratamentului(si eu sa nu-l fac). Cred ca el stie cel maibine problema mea.Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

mami_vreau merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui patricia

Gabi eu mi-am facut testul la 5 zile de la transfer cu blaso, plus altele 5 zile de la punctie, plus altele 36 de ore, in aceea perioada nu am facut ovitrelle, doar la 2 zile dupa test. In a 7 zi inainte de a face Ovitrelul am facut si test de sarcina care a fost pozitiv. Dar eu acum ma impacientez ca daca sunt cu bebe si fac si Ovitrele sa nu le afecteze dezvoltarea. Scuya-ma dar sunt ffffffffffffoarte nedumerita. unpentru rabdarea ta.

Pai ce sa mai, o fi !!!
tinem pumnii sa fie asa!
dar ovitrelle nu are ce rau sa faca sarcinii.
stii ca sunt dr. care dau injectii cu betaHCG preventiv la sarcini incipiente (de obicei din astea obtinute prin reproducere asistata)?
eu stiu ca nu sunt probleme.
dar sa īti confirme si dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Patricia scuze nu am vrut sa te sperii dar prospectul asa scrie s-ar putea sa fie bine
Eu cred ca si la mine s-a terminat al 4-lea fiv de dimineata am o scurgere maro care de vreo 2 ori mi s-a parut mai rosiatica desi sunt doar a 6-a zi de la ET nu mai inteleg nimic ...maine imi fac si un test de urina si luni daca nu va fi prea mare sangerarea pana atunci voi face si sange dar .....

Mergi la inceput