Aspirante >20 (433) Felicitari Andreea si Carmen!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

"Katy mersi de coment da aia nu sunt eu" Scuze Cosminuta, cum nu te cunosc si nici persoana nu se vedea prea bine... dar sunteti doi scumpi amandoi oricum. Si zici ca maine te testezi? sa fie II . Pentru confuzie

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

tare fetita ta Yasmi. Daca il roaga ea pe Doamne Doamne vine sigur bebe

Mergi la inceput

Joy vorba fetelor, picioarele pe sus! Cum e cu votarea, o putem vota pe Eva in fiecare saptamana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Azi toata lumea e plecata????

Mergi la inceput

Ups Anna Sofia, am botezat-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna ziua si iertati-ma ca intrai tarziu dar timp,deloc.akm culcai printesa si trebuie sa intru in curatenie,cel putin terminai de gatit si reusii sa am o masa pana la final caci de 3zile nimic!
COS_MINUTZA iti dadui accept si sper sa ne vorbim o viata intreaga
JOY,BB_YASMI va tin pumnii la prestat sa fie in momentul cel mai bun si sa va vad pozele cu liniute luna decembrie,v-am promis ieri ca va bat de 'nu!'
ELENA ai2 zane frumusele,sa-ti creasca mari si frumoase,nici voua nu va sta rau din contra,primiti nota 1000000000000000000000000!prima printesa seamana cu tine,a2 printesa cu tati,mie asa mi se pare,sper macar si eu sa-i fac un bb la sot si sa-i semene,caci pe ALEX parca am facuto singura
ROXI bine ai venit si te asteptam in continuare!vrem sa te cunoastem si sa ne cunosti,deasta exista acest forum si cred ca este cel mai bun psiholog dar si cele mai dragute fete!
Katy tu ce faci?nu prea te auzim des si as vrea sa mai citesc mai des,cum o mai duci,familia si mai ales bebe?
EU AM SCOS GALERIA DE URARE:HAIDE COSMYCU BEBE!
MAINE DIMINEATA LA9,30 CEL TARZIU TE VREAU LA RAPORT,PRESIMT LINIUTE MULTE,DOAMNE-AJUTA!
VA pe toate,poate mai pot intra mai tarziu caci nu stiu ce va fii peste2ore,cred ca casa plina de musafiri!

mami +4 de Alexandra 01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community

Mergi la inceput

uitai de Ylari,distractie placuta ca mai vreau si eu rasfat decat sa rasfat!RALUCI te mai astept cu pozici,sa ma pregatesc cu ELENA sufleteste la un bebe mic-micsi mai ales sa ne spui ce mai faceti!pe toate si daca uitai pe cineva,iertati-ma nu este intentionat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Katy, o poti vota pe Sofia in fiecare saptamana. PS: Astept mielul!

Andreea, de frica si tot vin cu testul pozitiv Ce-i cu musafirii? Dati de baut in cinstea noii vesti?

Roxi, bine ai venit . Asteptam sa aflam mai multe despre tine.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Katy, o poti vota pe Sofia in fiecare saptamana. PS: Astept mielul!

Andreea, de frica si tot vin cu testul pozitiv Ce-i cu musafirii? Dati de baut in cinstea noii vesti?

Roxi, bine ai venit . Asteptam sa aflam mai multe despre tine.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Maine e sf ANDREI,deasta am musafiri,singura zii libera pe saptamana si ocupata cu pregatiriasa ca imi este supernecaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Katy stai linistita nu e nici o problema, te iert de data asta
Andreea ti-am lasat mesaj offline pe mess.De frica ma prezint la raport maine
Joy
Roxy curaj scrie repede mesajele si o sa ne putem vorbi ,live'

Va pup

in devenire mamica
Doamne ajuta