Aspirante >20 (433) Felicitari Andreea si Carmen!
Raspunsuri - Pagina 19
roxy@vasi spune:
Va multumesc, ca m-ati primit printre voi, imi fac curaj si am sa va spun cate ceva despre mine:sunt casatorita de 7ani si de 6 luptam si speram ca vom primi si noi in viata noastra un ingeras sau poate doi.Am incercat multe tratamente,am si IAS facuta la Giulesti-Dr.Marinescu,si mai am si ovare polichistice,testesteron mult.
roxy@vasi spune:
Va multumesc, ca m-ati primit printre voi, imi fac curaj si am sa va spun cate ceva despre mine:sunt casatorita de 7ani si de 6 luptam si speram ca vom primi si noi in viata noastra un ingeras sau poate doi.Am incercat multe tratamente,am si IAS facuta la Giulesti-Dr.Marinescu,si mai am si ovare polichistice,testesteron mult.
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Si pozicile Sunt de la diferite evenimente. Sper ca le-am sharat bine. |
MINUNATE fetitele, si voi la fel o familie implinita, Sa va dea Dumnezeu numai bine sa fiti fericiti toata viata

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy@vasi Va multumesc, ca m-ati primit printre voi, imi fac curaj si am sa va spun cate ceva despre mine:sunt casatorita de 7ani si de 6 luptam si speram ca vom primi si noi in viata noastra un ingeras sau poate doi.Am incercat multe tratamente,am si IAS facuta la Giulesti-Dr.Marinescu,si mai am si ovare polichistice,testesteron mult. |
bine ai venit, va doresc sa vi se implineasca visul cat mai repede

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
cos_minutza spune:
Roxi eu sunt prin zona da ma duc sa pap ceva
Am scapat de musafiri

in devenire mamica
Doamne ajuta
beluistef spune:
Intru si eu sa va citesc dupa o zi intreaga de absenta.
Astazi mi-a fost un pic mai bine, fata de ieri, insa sper sa nu mai vorbesc din timp despre asta si maine sa ma puna in ... starile de rau.
Va multumesc din suflet pentru vorbele frumoase cu referire la noi si fetite... Intr-adevar cea mare se zice ca seamana mai mult cu mine si cea mica cu tati. Acum nu stiu ce sa zic fizic, dar la caracter sunt exact invers, piticutza cu mine si cea mare cu tati.
Cosmi asteptam maine vestea cea mare .... scoatem agitatele 
... HAI COSMI... 

-ici si o seara faina.
Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Pozici
Cum creste samburelul
cos_minutza spune:
Mai fetelor ce emotii imi dati cu agitatele
Sper doar sa nu fie o dezamagire testul de maine 
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine,face foarte bine la psihic sa stiti
in devenire mamica
Doamne ajuta

?????/