Aspirante >20 (433) Felicitari Andreea si Carmen!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Buna seara si bine va-m gasit,sunt noua pe acest forum si doresc sa ma primiti in comunitatea voastra.Ma numesc roxanav si sunt aspiranta la ,,titlul" de mamica.

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni?????

Mergi la inceput

Am sa revin maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

azi o intreb pe fii'mea :daca vrea o surioara....mi-a zis ca nu.....apoi daca vrea un fratior...la fel ca nu....apoi dc vrea un bebe mic....bucuroasa imi zice daaaaaaaaa....si o intreb "da' ce faci mami tu cu el?" ea: ma joccc.....si ii zic "mami da e mic-mic, face pishi si kk pe el".....la care ea "mare cunoscatoare" si hotarata: "nu mami....face pishi si kk in pampe"....

fetita desteapta si mamica ei frumoasa
Elena sunteti o familie tare fericita iar fetitele sunt superbe,deh din asa mamica nici nu puteau fi altfel au niste ochisori..Samburelul trebuie sa fie o putzulica mica ,sa mai echilibrati un pic balanta
Ylari,Joy va

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Roxi@vasi bine ai venitIti doresc sa devi cat mai curand mamicaFiind noua mesajele tale sunt moderate si nu te citim in timp real, asa ca mai scrie vreo 10 mesaje sa scapi de moderare
Happy ce mai faci???Mamica te e bine(parca urma sa mergi la ea la spital daca tin bine minte)
Ma bag la .Am avut niste prieteni in vizita si nu demult au plecat asa ca nu va speriati ca umblu pe aici ca bufnitele

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Roxana, bun venit scumpa, asa este, nu iti vedem mesajele in timp real, baga repede cateva mesaje ca sa scapi de moderare. Povesteste-ne despre tine, baga niste poze sa vedem si noi fata frumoasa, ai sa vezi ca te primim cu drag in randurile noastre.
Yasmi ce scumpa Iasmina! Fi-mea pupa toate papusile, cred ca i-ar place tare tare bb2.
O duminica frumoasa va urez sper sa mai scriu dar nu promit ca plecam la mama si stau acolo cateva zile, asa ca sa nu va impacientati daca nu pot intra. Totusi am sa fac imposibilul sa intru sa vad vestea buna de la cosmi
Pupici-pupici.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

oooo ylari, sa o vezi pe iasminuta mea.....e pasionata de papusi bebelusi si de bebeii mici. le pune pempers, le da sa pape, le face nani-nani, le face baie.....tot "tacamul"...

cos, ce vesti mai ai???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

La mine inca nimic...,mi-am luat azi TB si era 37Nu stiu ce sa zic ca si Yasmi parca a avut asa si i-au venit rusi si oricum eu nu mi-am luat-o niciodata pana acum deci nu am cu ce comparaSper sa reusesc azi sa cumpar un test ca deja imi pierd rabdarea...sa stiu si eu un lucru : ori da ori ba
Ylari sedere placuta la mamica,cred ca te rasfata de numa asa-i?
Yasmi

O duminica placuta va doresc

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Buna,fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Elena sunt mortale fetitele tale, niste scumpe

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput