Un baietel rasfatat (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ilse, ce-i cu citatul ala, al cui e? Doar n-o fi al meu, ca de abia ziceam ca am memorie buna...
Editez: raspunsul este nu, desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Offf Sybille, gata, a trecut!
In sfarsit esti libera acum! Ma bucur ca te-am putut ajuta.

Cat priveste scuzele...ale mele au fost cat se poate de sincere, ale ei n-au fost...deloc, au lipsit cu desavarsire...

Pentru o viata linistita, un copil cuminte si ascultator, detaliiwww.comportamentcanin.ro/rezumat.pdf" target="_blank"> AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

In spiritul ultimelor postari, vreau sa completez si eu ce a spus ilse cu observatia ca din pacate acest forum este unul extrem de partinitor si subiectiv 'moderat' ceea ce face din el o adevarata jungla. De atitudinea de bully nu se poate scapa aici decat prin ignore, chiar daca cineva incearca sa te traga intr-un conflict e bine sa sari peste si in nici un caz sa nu iei lucrurile prea in serios. Tonnia, am citit-o si eu pe anca_a in 'misiune' si cred ca esti 'prea buna' sa-i accepti scuzele. Oricat de AP s-ar da ea, eu nu pot sa cred ca un om rau poate fi un parinte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

In spiritul ultimelor postari, vreau sa completez si eu ce a spus ilse cu observatia ca din pacate acest forum este unul extrem de partinitor si subiectiv 'moderat' ceea ce face din el o adevarata jungla. De atitudinea de bully nu se poate scapa aici decat prin ignore, chiar daca cineva incearca sa te traga intr-un conflict e bine sa sari peste si in nici un caz sa nu iei lucrurile prea in serios. Tonnia, am citit-o si eu pe anca_a in 'misiune' si cred ca esti 'prea buna' sa-i accepti scuzele. Oricat de AP s-ar da ea, eu nu pot sa cred ca un om rau poate fi un parinte bun.

Sunt foarte curioasa ce hotarare vor lua moderatorii in ceea ce te priveste.
Esti deja cu avertisment si, pe langa faptul ca ai ajuns sa te legi chiar si de copiii fetelor cu care ai dialogat , numai azi ai avut 2 atacuri la persoana.

Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.

Cand de fapt categoria copiilor care mai folosesc pampersul la 3 ani este clar minoritara si pentru parintii lor imi pare rau daca au incercat si nu au reusit iar daca nu au facut nimic mi se pare condamnabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Citat:

desiree inca de la prima postare tonul si stilul meu sunt exact aceleasi.

nu ma chinui sa caut in urma sa-ti demonstrez "consecventa"...fiindca nu am timp ....si vad ca oricum ai dat iar "cu mucii in fasole" (asta e o expresie populara romaneasca, nu o lua ca jignire :))

Citat:

Nu ma dau cu capul de pereti, nu ranjesc inutil, nu 'ma rad' cu gasca, sustin anumite opinii dintre care unele au fost considerate agresive. Cele care nu au placut urechii. Le sustin in continuare pe absolut toate, s-a trecut de subiectul cu olita si in rest avem doar niste principii comune in ceea ce priveste copiii. In afara de principii avem reactii diferite in circumstante asemanatoare pentru simplul fapt ca suntem diferiti.

mi se pare extrem de important intr-o discutie sa pastrezi niste limite, chiar daca partenerul de discutie te enerveaza (sau ideile lui :))..la tine a tinut fix 2-3 postari, in care am reusit sa recunosc un punct de vedere bine definit si argumentat (chiar daca, repet, nu sunt de acord cu el)..dar un punct de vedere exprimat si inteligibil :)..care transmite ceva...pacat ca te-a tinut putin..sau poate doar ai incercat sa te mentii la nivelul de discutie impus de draga conchita :)

Citat:

Deci interpretarile tale sunt fanteziste, atitudinea care s-a schimbat este la voi, pentru simplul fapt ca s-au mai ingretosat si altii de ea.

in general, interpretarile tuturor sunt fanteziste, fiindca sunt doar interpretari...se subordoneaza gradului de subiectivism care ne caracterizeaza pe fiecare cand judecam pe altii (dupa chipul si asemanarea noastra :))

atitutinea mamelor AP nu s-a schimbat..e imposibil...si in momentul in care interlocutorul tau se simte lezat de afirmatiile tale..si ma refer la tine in mod special, atunci cand depasesti aceste granite ale discutiilor de principiu si incepi sa arunci cu chestii de genul.."sunteti la nivelul unor tzatze".....vina iti apartine in totalitate tie, ca emitator de mesaj, nu receptorului, fiindca i s-a facut frica de "greata" altora, ca sa vorbesc pe limbajul tau, poate asa voi reusi sa "empatizez" cu tine :)

Citat:

Deci te rog, nu mai flata atata metoda AP ca nu are rost.

nici o sansa in sensul asta! :)

Alina,mami de Mihnea-Octavian, 3 anisori fara un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Mie postarile unui anumit user mi s-au parut extrem de deplasate si dure, goale de continut fara nimic util, ..ba chiar mi-a amintit de Vadim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

scuze de off topic.

vreau doar s-o felicit pe Irina pentru al treilea copilas! sa fie sanatoasa, sa aiba parte de tot ce-si doreste in viata, atunci cand va fi mare! iar tie Irina, multa putere si tarie! DD iti va da resursele necesare sa fii cea mai buna mama pentru fetele tale!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Denizel, da' nu te mai sclifosi atata cu moderatorii si cu bilele negre, ca atitudinea de bully ai exemplificat-o cu mare succes alaturi de anca_a.

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

denizel, mai bine i-ati jucariile si pleaca, un sfat AP.
nu gasesc nimic constructiv in replicile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu citesc, mi se pare foarte instructiv pentru mine, am o minune de copil de 2 ani care incepe sa imi solicite toata atentia( si chiar daca mai am o minune de copil de `14 ani, bineinteles ca acum e diferit totul).
imi place sa citesc povesti de cum se descurca alte mamici in diferite situatii, sa vad si alte pareri, chiar daca sunt diferite de ale mele, dar ma deranjeaza ..nici nu stiu cum sa o numesc, sincer, interventia unora care nu au de spus absolut nimic frumos.

mamelor, hai sa lasam sa curga subiectul .

Mergi la inceput