FIV253

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

este cineva pe aici?
vreau un raspuns urgent
azi sint z3 ,vreau sa ma duc acum sa-mi fac un fsh
credeti ca va fi influentat de puregonul care l-am facut?
stimularea a fost din z4-8 si CM mi-a venit la 34 zile,sint 25 zile de atunci
multumesc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

este cineva pe aici?
vreau un raspuns urgent
azi sint z3 ,vreau sa ma duc acum sa-mi fac un fsh
credeti ca va fi influentat de puregonul care l-am facut?
stimularea a fost din z4-8 si CM mi-a venit la 34 zile,sint 25 zile de atunci
multumesc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

daca au trecut 25 de zile s ar putea sa nu influenteze, asta daca nu au facut doze mai de puregon in cazul tau.
mai intreaba.
bafta multa

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

fetelor cand si unde va intalniti?
vin si eu, asa mai ies din rutina ca m am plictisit tare in casa.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgalexia spune:

'Neata fetele. O saptamana buna va doresc tuturor.
toate fetele

Mergi la inceput

mirela ,dozele au fost de 900ui totalul pe 5 zile

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

mirela ,dozele au fost de 900ui totalul pe 5 zile

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

fa analiza si om vedea cum iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

LILIANOOO, merci muica (e bine scris?) mai ce surpriza, super, sa-ti traiasca si tie fetita scumpa! Ete ca tot cu Dascaleasca reusii, de care mi-a fost mereu frica! Cand mi-a spus Cocei ca dansa e la aparat in saptamana mea, m-am facut verde la fata, zic sa vezi ce rasol imi da la ET! Si asa a fost, mi i-a rasolit de nu s-au vazut, dar poftim ca a ramas ala mai puternic, asa ca jos palaria, nu mai comentez!
Nusy, sa traiesti si sa-mi trimiti si mie te rog poze cu printesa!
Crystal, mi-a spus Kitta c-a vorbit cu tine! Normal ca asteptam pana vine si ea din tarile calde!
Mirela1, eram sigura ca vii si tu inapoi la matca! Vezi la sf lunii cand facem intalneala poate reusesti sa vii si tu, mia iesi din casa. Restaurantul cu injectatul pe canapele era la Saillors, cand ne-am intalnit sa sarbatorim reusita mea cu Alesia, vezi ce putin timp a trecut? Esti mamica intre timp!
Ehehei Cristinici daca ai iesit si tu din barlog e ceva! Pup si abia astept sa ne vedem!
Lorelai, felicitari pt print! Sa-ti creasca mare si sanatos! Sa stii ca seu am avut curaj mai mult si l-am imbratisat pe profu, chiar am plans de fericire si nu s-a suparat! M-a lasat sa ma descars, si acum ca am reusit din nou cu dansu iar imi vine! E un scump!

Brunadria, la toate stimularile am avut inceputuri de raceala, habar n-am de ce. Cand am luat modafen ovocitele au fost mai naspa ca oricand. Asa ca m-am lecuit si am tratat doar cu lamaie un kil pe zi, ceaiuri, max paracetamol si a trecut intr-o saptamana. Ai grija!
Carla2008, bafta la ET! BLASTO FRUMOSI SI DOLOFANI!
Mirela2, ne vedem la sf lunii cand vine si Kittisor, dar anuntam din timp!

Shery +4 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Sheritoooooooo muica e bine scrisda lilianooo????hmmmm dai melul fatooolasa fatooo comenteza ca si atunci ai comentat si tot s-a prins
moamaaaa iar intalnire?vreauuu si ioooooooo!!!poate ajung si io ca daca vine lachi iar ratez spermograma ospataului

lorelai felicitariii!!te pup

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Sheritra Felicitari mamico! Eram sigura ca nu te lasi, pana nu reusesti! Sarcina usoara si bb sanatos! Ma bucur tare mult pentru voi!Am vrut sa te sun, dar nu mai am nr. tau de tel. pt. ca mi s-a furat telefonul si nu aveam salvate multe nr. din pacate .Unde va intalniti, ca ma bate si pe mine gandul sa vin?
M_Oana Felicitari, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, norocoasa in viata si sa va aduca numai bucurii!
Avalon Felicitari mamico, ai reusit! Sa fiti fericiti cu totii!
Nusy, Andicu, Mirela1, Cristinici, AndradaP, Catalina2307, LucaLuca, Pussi, Rami73, Amzulica, Moniland, Lachione, aurel_cris, Kitta, Pisix ( scuze daca am uitat pe cineva )
Va mai amintiti de Romaniaau, care are un baietel obtinut prin FIV? Acum are si o fetita, obtinuta natural! Se mai intampla si minuni, niciodata sa nu va pierdeti speranta!
Fetelor, imi poate trimite si mie cineva parola de la "gravidute prin fiv" sa va vad si eu comorile?

Mergi la inceput

mirela,am renuntat sa o fac luna asta ,ca mi-a zis cineva de aici de pe forum ca v-a fi influentata de hormoni

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput