FIV253
Raspunsuri - Pagina 18
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 BuburuzaL multumesc de sustinere. Am sunat la clinica,mi-a zis ca nu s-a schimbat nimic (in rau),deci tot 4 embrionasi f buni ar trebui sa am ,pe langa cei 2 de care nu mi-a zis cum sunt.Si m-a chemat maine dim la 8!De-abia astept sa ii am in burtica!!!! Pt fetele care stiu si au facut ET cu blasto:azi fiind ziua 4 de la punctie(fara ziua punctiei) iar embrionasii sunt ok,azi trebuind sa ajunga la stadiul de morula,sunt sanse ca pe maine sa nu se mai dezvolte cativa?pt ca eu stiam ca daca trec de cele 3 zile,si ajung ok in a 4-a zi,in a 5-a ajung blastocisti aprox toti din ziua4.Poate am formulat prea complicat intrebarea.Sper ca m-ati inteles. ![]() Bafta tuturor fetelor in focuri si o duminica linistita sa aveti!!!! ![]() |
Carla sunt sanse foarte mari sa se dezvolte in continuare asa ca relax, relax, relax, maine o sa ai BB-ii in burtica .
Sa bei laptic caldut si azi si maine. Tin pumnii stransi sa fie cu reusita
.

de la Karla(ALRAK) pentru Carla

Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui andrabirni Fetelor, eu deseara fac ultima doza de gonal.Maine mai fac de dimineata diphereline, iar seara pregnylul.Marti dimineata, mai fac sau iau ceva?Miercuri dim am punctia. ![]() |
Teoretic dupa pregnyl nu mai faci nimic, decat astepti pana la 36 ore si te pregatesti de marea intalnire cu puiutii, pe care ii vei lua in burtik. Tin pumnii stransi tare de tot

Doamne Ajuta!
Liana30 spune:
oauuuuu ce vesteeeee
Felicitariiiiiii Sheritoooooo!!!
Sheritooooooooo te pup fatooo..ete ca tot Dascaleasca te lasa gravida vb lu ramipe care o pup si sa/i traisca printzesa
M Oana fata mosului felicitariii !!!sa-ti traisca printzesa..va pupam
vechiturilorrrr ma bucur sa va vaz ,,va pupacesc pe toate!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
carla_2008 spune:
Alrak multumesc mult de incurajare.E binevenita oricand!
Pe mine nu ma cheama Carla,dar acest nume e numele meu preferat ,iar daca am o fetita asa o va chema!!!

multi!!!
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Alrak multumesc mult de incurajare.E binevenita oricand! Pe mine nu ma cheama Carla,dar acest nume e numele meu preferat ,iar daca am o fetita asa o va chema!!!![]() ![]() multi!!! |
Peste 10-11 luni , sa ma chemi la botez la micuta Carla

tuturorDoamne ajuta!
andrabirni spune:
Alrak, multumesc mult de raspuns.
Asta seara am avut de facut ultima doza de gonal.Dar, ca de obicei, m-am inecat ca tiganul la mal
.Nu stiu ce s-a intamplat cu seringa, ca jumatate din substanta am varsat-o in timpul injectiei.
Am mai scurs un pic din penul de 300 ui de gonal pe care l-am folosit in primele zile.Sper sa nu am aa ghinion.
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui andrabirni Alrak, multumesc mult de raspuns. ![]() Asta seara am avut de facut ultima doza de gonal.Dar, ca de obicei, m-am inecat ca tiganul la mal .Nu stiu ce s-a intamplat cu seringa, ca jumatate din substanta am varsat-o in timpul injectiei. Am mai scurs un pic din penul de 300 ui de gonal pe care l-am folosit in primele zile.Sper sa nu am aa ghinion.![]() |
Te rog sa gandesti pozitiv, da.
Acum ce a fost a fost. Foliculasii sunt acolo , cresc, maine seara la ora stabilita, administrezi pregnylul si miercuri productie de calitate

Nu te mai gandi ca ai varsat putin din pen, ai recuperat din celalat.
Cand am spus ca nu mai trebuie sa iei nimik dupa pregnyl, m-am referit la injectii. Medicamentele trebuie luate in continuare, eu parca am luat femibion(acid folic), vitamina C si aspirina, tu sa iei ceea ce ti-a prescris dr
.Asa ca relax... starea de spirit conteaza foarte mult in ceea ce facem noi, fii increzatoare ca va fi bine

Doamne Ajuta!
andrabirni spune:
Alrak, multumesc mult pentru raspuns
.Sunt mai linistita...am si facut un experiment
...Am varsat pe pantalonii de pijama ser, cam aceeasi suprafata cat mi-a scapat din injectie...si am constatat ca am mai si introdus in butica, nu am varsat-o toata.
Trebuie sa ma calmez si sa gandesc pozitiv.
Va multumesc pentru incurajari si va tin pumnii tuturor.
brunadria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ALRAK
Lamaia cu miere este foarte buna, daca o combini si cu laptic caldut este OK. Evita pe cat posibil medicamentele si consuma fructe care contin multa vitamina C. Sanatate multa si asteptam vesti super bune. ![]() ![]() Doamne Ajuta! ![]() |
arlak, deocamdata nu am luat nici un medicament , sper sa imi treaca si sa nu afecteze ...merci de sfat , asa am si facut...
bytzi spune:
| citat din mesajul lui auravenin din fericire eu sunt din bucuresti si nu am problema distantei. la ce medic esti acum despre care vb asa de frumos? face fiv? |
dupa dr Niculescu am fost la Chisinau ,Gynera
acum sint la dr Ispasoiu- Polisano Sibiu
bafta la analizele genetice sa iese bine
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi