FIV253

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni]
Fetelor, eu deseara fac ultima doza de gonal.Maine mai fac de dimineata diphereline, iar seara pregnylul.Marti dimineata, mai fac sau iau ceva?Miercuri dim am punctia.

Andra, multa bafta draga mea! Marti e ziua ta libera, nu ai nimic de luat! Sa umpli cofragul de oute de calitate!

_

Cu bobocelul in burtica!

Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buburuza tu cati embrioni ai avut?
Eu sunt in a doua zi de la punctie si sunt imbalonata si ma doare burtik si cand urinez la fel simt o presiune in zona ovarelor.La tine a fost asa?Este normal?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
Am sunat la clinica,mi-a zis ca nu s-a schimbat nimic (in rau),deci tot 4 embrionasi f buni ar trebui sa am ,pe langa cei 2 de care nu mi-a zis cum sunt.Si m-a chemat maine dim la 8!De-abia astept sa ii am in burtica!!!!

Draga Carla, te cred ca abia astepti sa-ti iei puiutii acasa! Si eu am fost in aceeasi situatie! Tinem pumnii sa se prinda bebeii!!!Asa ca, relax, relax, relax!

_

Cu bobocelul in burtica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Eu sunt in a doua zi de la punctie si sunt imbalonata si ma doare burtik si cand urinez la fel simt o presiune in zona ovarelor.La tine a fost asa?Este normal?

Pysypisi si eu am avut aceste simptome, chiar si dupa embriotransfer. Cred ca pana in a 4-a sau a 5-a zi am fost tot balonata si sensibila la orice miscare! Mi se parea ca nu pot face nimic... De-abia ma miscam pe-aici! Asa ca, draga mea, nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta asta. E normal... Si dupa cum ti-am zis, si eu am avut tot 8 oute frumoase, din care s-au fertilizat 5, prin ICSI, dar doar 3 embrioni s-au dezvoltat bine. Cel mai bun si mai frumos dintre ei e la mami in burtica, iar 2 i-am lasat un pic la odihna.
Oooof, nu e usor, intr-adevar, dar va fi bine, ai sa vezi! Trebuie doar sa te odihnesti cat mai mult si sa papi numai bun si sanatos!
Iti tin pumnii stransi draguta!

Fetelor, cum am mari emotii si eu, ca asteptarea este din ce in ce mai insuportabila! Iar faptul ca, de cateva zile, sanii imi sunt mai sensibili si mai durerosi ca niciodata ma face sa sper, ma pune pe ganduri. Cateodata imi imaginez cum ma vor suna cei de la clinica pe 23, adica lunea viitoare, si imi vor da veste cea mare!!!
OOOf Doamne ajuta la toata lumea!
Apropos fetelor, credeti ca asta e un semn de gravideala? A mai experimentat cineva?

_

Cu bobocelul in burtica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Citat:

Pysypisi si eu am avut aceste simptome, chiar si dupa embriotransfer. Cred ca pana in a 4-a sau a 5-a zi am fost tot balonata si sensibila la orice miscare! Mi se parea ca nu pot face nimic... De-abia ma miscam pe-aici! Asa ca, draga mea, nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta asta. E normal... Si dupa cum ti-am zis, si eu am avut tot 8 oute frumoase, din care s-au fertilizat 5, prin ICSI, dar doar 3 embrioni s-au dezvoltat bine. Cel mai bun si mai frumos dintre ei e la mami in burtica, iar 2 i-am lasat un pic la odihna.
Oooof, nu e usor, intr-adevar, dar va fi bine, ai sa vezi! Trebuie doar sa te odihnesti cat mai mult si sa papi numai bun si sanatos!
Iti tin pumnii stransi draguta!

Fetelor, cum am mari emotii si eu, ca asteptarea este din ce in ce mai insuportabila! Iar faptul ca, de cateva zile, sanii imi sunt mai sensibili si mai durerosi ca niciodata ma face sa sper, ma pune pe ganduri. Cateodata imi imaginez cum ma vor suna cei de la clinica pe 23, adica lunea viitoare, si imi vor da veste cea mare!!!
OOOf Doamne ajuta la toata lumea!
Apropos fetelor, credeti ca asta e un semn de gravideala? A mai experimentat cineva?

_

Cu bobocelul in burtica!

Mersi mult esti o draguta,pupici si mult succes,sa dea Dumnezeu sa vii cu beta mare.

Mergi la inceput

Citat:
Mersi mult esti o draguta,pupici si mult succes,sa dea Dumnezeu sa vii cu beta mare.

Nu ai pentru ce draga. Daca pot ajut cu drag pe oricine, mai ales aici pe forum unde o informatie, o vorba buna, un sprijin sunt de foarte mare ajutor!Ai grija de tine!

_

Cu bobocelul in burtica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Citat:

Nu ai pentru ce draga. Daca pot ajut cu drag pe oricine, mai ales aici pe forum unde o informatie, o vorba buna, un sprijin sunt de foarte mare ajutor!Ai grija de tine!

_

Cu bobocelul in burtica!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Buburuza, multumesc mult pentru raspunsuri.Dar medrolul si cyclo progynova, acidul folic, vit C,le mai iau marti?
Ai grija de tine si puiut,gandeste pozitiv.
Pysy, tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buburuza,deocamdata nu am luat nici un fel de medicament, doar fructe: kiwi,portocale si ceaiuri am baut ..gatul nu ma mai doare ,nici capul , dar imi curge nasul rau deja ma doare cand il sterg si senzatia aia de totul infundat , e destul de nasol, tocmai acuma..
maine dimineata il sun pe dr sa vad ce spune ..am evitat sa iau medicamente deocamdata fara acordul lui..sper ca maine sa fie mai bine..o sa pap si o lamaie cu miere nu are ce sa strice...
mult noroc si tie si te asteptam cu beta mare ..
da sanii umflati si durerosi pot fi un semn de gravi..bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

buburuza,deocamdata nu am luat nici un fel de medicament, doar fructe: kiwi,portocale si ceaiuri am baut ..gatul nu ma mai doare ,nici capul , dar imi curge nasul rau deja ma doare cand il sterg si senzatia aia de totul infundat , e destul de nasol, tocmai acuma..
maine dimineata il sun pe dr sa vad ce spune ..am evitat sa iau medicamente deocamdata fara acordul lui..sper ca maine sa fie mai bine..o sa pap si o lamaie cu miere nu are ce sa strice...
mult noroc si tie si te asteptam cu beta mare ..
da sanii umflati si durerosi pot fi un semn de gravi..bafta multa

Lamaia cu miere este foarte buna, daca o combini si cu laptic caldut este OK. Evita pe cat posibil medicamentele si consuma fructe care contin multa vitamina C. Sanatate multa si asteptam vesti super bune.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput