FIV253
Raspunsuri - Pagina 16
cristinici spune:
Sheri inca o data felicitari. Ai reusit sa scoti de peste tot veteranele si sa le duci la intalneala ca pe vremuri.
cristinici
carla_2008 spune:
BuburuzaL multumesc de sustinere.
Am sunat la clinica,mi-a zis ca nu s-a schimbat nimic (in rau),deci tot 4 embrionasi f buni ar trebui sa am ,pe langa cei 2 de care nu mi-a zis cum sunt.Si m-a chemat maine dim la 8!De-abia astept sa ii am in burtica!!!!![]()
Pt fetele care stiu si au facut ET cu blasto:azi fiind ziua 4 de la punctie(fara ziua punctiei) iar embrionasii sunt ok,azi trebuind sa ajunga la stadiul de morula,sunt sanse ca pe maine sa nu se mai dezvolte cativa?pt ca eu stiam ca daca trec de cele 3 zile,si ajung ok in a 4-a zi,in a 5-a ajung blastocisti aprox toti din ziua4.Poate am formulat prea complicat intrebarea.Sper ca m-ati inteles.
Bafta tuturor fetelor in focuri si o duminica linistita sa aveti!!!!
auravenin spune:
bytzi, multumesc pt. raspuns.
imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si pt. timpul pretios pierdut. in cazul meu, eu sunt santoasa tun, problema e la sot. maine se va duce la dr. Cocei pt niste analize genetice si dc. totul e bine mergem mai departe si cu analizele de fiv (49 la numar). chestia e ca sunt f. ingrijorata pt. ca daca are modificari genetice la nivelul cromozomilor, nu mai putem face nici ICSI, ca ar iesi tot un embrion cu modificari...
din fericire eu sunt din bucuresti si nu am problema distantei. la ce medic esti acum despre care vb asa de frumos? face fiv?
baby78 spune:
BRUNADIA poti lua paracetamol si vitamina C de 1000 efervescenta si poti lua si nurofen gripa si raceala dar nu mai mult de doua zile
De asemeni doctorul ginecolog a spus ca se poate lua orice produs pt gat de supt. Eu am luat decasept
baby78 spune:
Eu am facut si o infectie urinara cu usturime la urinat si am facut tamponari externe cu INTIM PLANT de la plafar si mi-a trecut in doua zile.
mirela2 spune:
bru off, acum ti ai gasit sa racesti, baga vit c, paracetamol, ai grija ce fel de ceaiuri bei.
stiu ca nurofenul contine ibuprofen, deci cu grija.
pup si sanatate

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
brunadria spune:
fetelor multumesc pt raspunsuri..
mirela care i traba cu ceaiurile? eu am de menta , fructe de padure ,lamaie si porto..nu cred ca pot afecta la ceva...sau?
bag fructe si ceaiuri sper sa mi traca repede..
carla nu ti face griji draga , o sa ai embrionasi puternici...
se poate ca nu toti sa ajunga la stadiul de blasto , unii se opresc din evolutie ,dar ideea de a merge pe blastocisti este atunci cand ai mai multi embrioni si iti permiti ...cand sunt 2 sau 3 embrioni din start se va face et la 2 sau 3 zile..
multa bafta la et , sa fie lipiciosi !!
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria fetelor multumesc pt raspunsuri.. mirela care i traba cu ceaiurile? eu am de menta , fructe de padure ,lamaie si porto..nu cred ca pot afecta la ceva...sau? bag fructe si ceaiuri sper sa mi traca repede.. ![]() carla nu ti face griji draga , o sa ai embrionasi puternici... se poate ca nu toti sa ajunga la stadiul de blasto , unii se opresc din evolutie ,dar ideea de a merge pe blastocisti este atunci cand ai mai multi embrioni si iti permiti ...cand sunt 2 sau 3 embrioni din start se va face et la 2 sau 3 zile.. multa bafta la et , sa fie lipiciosi !! ![]() |
bru am gasit aici pe despre copii o lista cu ce plante nu sunt bune in sarcina, sa te uiti si tu ca sa fie bine.
al meu cand ma vede ca beau ceai se zbarleste tot.
ai grija de tine.

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
andrabirni spune:
Carla,tinem pumnii stransi.
Fetelor, eu deseara fac ultima doza de gonal.Maine mai fac de dimineata diphereline, iar seara pregnylul.Marti dimineata, mai fac sau iau ceva?Miercuri dim am punctia.
BuburuzaL spune:
Brunadria, eu te-as sfatui sa bagi cat mai multa lamaie stoarsa amestecata cu miere. E o combinatie plina de vitamine si nu cred ca are cum sa dauneze. Multa sanatate!
_
Cu bobocelul in burtica!
Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!