FIV253
Raspunsuri - Pagina 15
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele,in ciuda faptului ca nu am mai scris pe forum, am fost alaturi de voi cu gandul.Am finalizat pozitiv toata aceasta perioada plina de incertitudini , sperante si...a aparut pe lume micutul meu Rares-Bogdan.Am nascut pe 4 la Giulesti cu prof. Bogdan Marinescu.Am avut 3.700 si am luat primul 10 din viata noastra.Suntem cumnitei si papaciosi.Eu ma refac bine dupa cezariana.
Proesorul e un om extraordinar!Dumnezeule, cand am iesit din spital am mers la dansul sa ne luam ramas bun si sincer imi venea sa il iau in brate.Nu gaseam modalitate de a-i multumi!Mi-a schimbat viata!Vorba unei tipe cu care am stat in salon si a carui pacienta era "cred ca m-am indragostit de dom'profesor"!Cam asta este povestea!
Va sarut si tin pumnii in continuare!
BuburuzaL spune:
Alina ro, te asteapta o saptamana aglomerata, dar mai ai un pic pana atunci. Multa bafta iti doresc si sa ne tii la curent cu situatia ta!
Carla draga, eu zic ca e bine! Acum, cel mai important este ca macar unul sa fie lipiciosul sa sa fii graviduta de-a binelea!
Brunadria, sa stii ca si eu am primit cam aceleasi raspunsuri ca si tine. Nu prea avem ce sa facem ca sa ni se prinda puiutii, e voia sortii oarecum...Eu chiar am intrebat si la transfer daca pot sa-mi inbunatatesc cumva sansele de lipeala si mi s-a raspuns "Enjoy your life"!
Dar cum maine avem deja o saptamana de la ET, consider ca mi-au fost de ajuns activitatile canapeloase, cum le numeste Castelana asa ca de maine imi reiau activitatile de zi cu zi...sper ca s-a prins deja bebelul!
Multa bafta!
Andra, pot spune ca nici eu nu sunt foooarte bine documentata la capitolul fiv, dar pe parcurs, aflam de toate! Eu nu cred ca exista o limita de zile, ca fiecare raspunde intr-un anumit fel...eu am facut 14 zile de stimulare si a fost ok, asa ca, si tu esti in grafic, stai linistita!
Succes in continuare!
Pysypisi, frumoasa productie, stai bine! Si eu am avut tot 8 ovocite.
Speram ca evolueaza bine embrionasii tai, si pe maine la transfer, tinem pumnii stransi!!!
Lorelaai felicitari! Ma bucur mult pentru reusita ta...iti citesc fericirea si implinirea din suflet. Deci, se poate! Acum tot ce e mai bine pentru bebele tau si poate in curand te gandesti la al doilea!
toate fetele!
_
Cu bobocelul in burtica!
Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!
vanessa80 spune:
LORELAI FELICITARI! Sa iti traiasca
si sa fie sanatos si voios.
Fetelor voi ce stiti despre folosirea lacului de unghii in timpul sarcinii? E bine sau nu? Ce fel de lacuri( firme de cosmetice) putem folosi?
+5
catalina2307 spune:
vanessa -aici vei primi foarte putine raspunsuri la intrebarile despre sarcina tinand cont ca cele mai multe fete nu au ajuns pana acolo. Din experienta iti pot spune ca exista o singura retinere in ceea ce priveste cosmeticele. Si anume vopsitul parului, cel putin in primul trimestru. Ca si creme de corp este bine sa folosesti produse destinate femeilor insarcinate. Eu m-am impacat f bine cu Mustela si Vichy (pt gravide).
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
auravenin spune:
Rubia, iti multumesc pentru informatii, mai ales ca esti singura care mi-a raspuns.
probabil veteranelor li s-a parut o intrebare prea puerila comparativ cu problemele lor...sau poate au uitat cum era la inceput...
catalina2307 spune:
Aura - iti pot garanta ca nici o intrebare nu pare puerila si nici nu ai fost ignorata/marginalizata. Este foarte posibil ca fetele sa nu stie raspunsul, sa nu faca FIV cu medicul tau, sa nu fi facut analizele la clinica mentionata....
In general medicii colaboreaza cu anumite laboratoare de unde isi incaseaza comisioanele.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
andrabirni spune:
Buburuza, si eu in ultimele zile am devenit principala proprietara a patului sau canapelei.Daca fac un pic efort sau ma stresez, incep durerile de burtica, suportabile, dar sacaietoare.Asa ca, sotul "m-a obligat" sa stau cumintica, de casa si cumparaturi ocupandu-se el.Miercuri am punctia.
Ai grija de bebei si stai linistita.
brunadria spune:
buna fetelor...
buburuza , mult noroc si tie sa vi cu beta mare..multumesc pt gandurile bune
am si o intrebare: vi s a intamplat sa raciti in perioada de stimulare ovariana? ce ati luat ,se pot lua medicamente ? chiar ca m am incurcat in ite, e duminica si n am cum sa mi sun dr...
daca vi s a intamplat va rog sa mi raspundeti...
imi curge nasul , ma doare gatul si capul...
multumesc..
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui auravenin buna fetelor, sunt o noua aspiranta pentru fiv(ICSI). sunt programata in martie la dl. dr. Niculescu, iar astazi mi-a dat un set urias de analize de facut. vad ca voi sunteti f. avansate in domeniu...si unele cu "experiente" repetate, din pacate. ce vroiam sa va intreb: - dc. si voua v-a recomandat sa va faceti analizele tot la bios-diagnostic si cat v-a costat... - mai sunt si alte paciente ale dr. Niculescu? dc da, poate impartasim impresii, sfaturi, experienta. va pup si DD sa ne dea tuturor sanatosi cat mai repede![]() |
aura,din cite stiu eu Giulestiul lucreaza cu bios-diagnostic,doar acolo le da pacientelor sa faca analizele
dr Niculescu nu te va baga in fiv pina nu face absolut toate analizele,nu sare peste nimik
te va chema si pt o histeroscopie daca nu ai facut-o inca
pe forum nu am citit de fete care ar face fiv cu el,desi pe la Giulesti cind mergeam eu erau o groaza de fete
stiu ca era o fata prin mai care a facut cu el dar nu a mai scris rezultatul s-au am pierdut eu sirul
si eu am fost pacienta lui timp de 1,5 ani,am facut cu el PUTS,o laparo,3 IA , dar fiindca nu mai inaintam cu nimik(nu aveam ovulatie pe CM natural sau fol erau prea mici,nu dadea niciodata stimulare nici macar cu clomifen )am renuntat
eu zic ca e un dr care isi face meseria,am auzit de multe reusite de ale lui cit sateam internata pe acolo ,dar...nu ai cu cine comunica,pt mine Giulestiul a fost un cosmar fiindca ajungeam acolo dupa 400km faceam o eco de 5 minute,nu-mi explica nimik,intrebam si imi zicea 2 vorbe si pleca si ma lasa vorbind
asa ca m-am suparat si am renuntat la el
eu si acum il 'pomenesc 'ca daca imi explica dupa laparo exact ce inseamna endometrioza si la ce va duce operatia care am facut-o peste ceva ani ,eu nu ajungeam aici(vezi la semnatura
dar din pacate aici duce lipsa de comunicare
acum multumesc lui dumnezeu mi-am gasit un dr care comunica,imi explica,il sun de cite ori am o nelamurire,ne sfatuim ,a fost si este alaturi de noi,dar din pacate acum nu-mi mai foloseste la nimik
nu stiu daca asta ai vrut sa auzi ,dar asta a fost exiperenta care am avut-o eu cu dr Niculescu
bafta multa iti doresc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

sanatosi cat mai repede