FIV253
Raspunsuri - Pagina 14
georgalexia spune:
Buna seara fetelor. Am si eu o intrebare pentru cele care au facut inhibare cu diphereline din z21:cam cate zile a durat inhibarea la voi? Eu sunt in z12 de diphe si nici un semn ca ar veni CM
, e normal?
la toate fetele.
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanutz catalina vreau sa te intreb ceva pot sa-ti trimit PM ? |
:)). Nu stiu, poti? Pai d'aia e PM activat, cine doreste sa imi trimita PM.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
pysypisi spune:
Fetele am ajuns acasa cu vesti super bune,am 8 ovocite de calitate foarte buna,maine astept sa vad cati embrioni avem iar luni merg pt embriotransfer.Acum ma doare putin burtik in rest totul este ok.
Pupici la toate si succes la toate fetele!!!
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanutz pysy buna productie sa fie cu noroc si bafta ![]() |
Mersi frumos si Doamne ajuta!
Mirela_1 spune:
Sheriiiic, FELICITARI!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. M-a sunat Andrada de aseara sa-mi zica da uite ca de-abia acum am reusit sa intru. Si acu imi aduc aminte ce mi-ai spus odata: ca citind din urma subiectele de pe la FIV ai observat ca mai toate aspirantele au devenit in cele din urma parinti. Chiar mi-ai ridicat moralul atunci. Si acum privind in urma, uite ca multe dintre noi cele de atunci ne-am implinit visul. Asa ca fetelor nu renuntati sa sperati. Vine vremea fiecareia pana la urma.
Moana, felicitari, tu mi-ai pus seringa de diphe in mana. Mai tii minte? La ce restaurant eram?
Ramica La Multi Ani bebelinei.
Kitta, bafta multa si te asteptam cu vesti bune. Si poate-mi mai iese si mie ceva cu inelu'.
Dany, Feli abia astept sa va mai vad si sa mai aflu noutati.
Nusy, Aurel, Andicu, Pussilina, Aly,,
Multa bafta tuturor fetelor aflate in focuri.

+5