FIV253
Raspunsuri - Pagina 13
alina_ro spune:
andra,
progesteronul l-ai facut si inainte de stimulare? daca da, ce valoare a avut? dar cel de acum din z8 de stim?
si noi urmeaza sa facem punctiile miercuri sau joi. in functie de eco de luni.
vanessa,
la punctie te-ai dus cu hainute de acasa? cam cate ore ati stat la clinica in acea zi?
multumesc mult si 

vanessa80 spune:
ALINA_RO eu mi-am dus camasa de noapte si papuci de casa. Cand am ajuns la clinica ne-au condus in rezerva, am mai asteptat cam 1 ora pana a venit dr si am mai discutat vreo 20 min, apoi am mers la punctie care a durat cam 30 min si dupa am mai stat cam 1,5 ore. Apoi am plecat acasa.

5+
carla_2008 spune:
Fetele am sunat la clinica.E ziua 3 de la punctie(necalculand ziua punctiei),iar azi am 4 embrionasi f buni si inca 2 care se dezvolta mai incet.Maine iar sun sa vad cum sunt,iar pe luni sunt programata la ET cu blastocisti.Tineti-mi pumnii,la fel cum va tin si eu voua toate.Mai este o zi jumate,de fapt 2.Ce ziceti de embrionasii mei?
Brunadria bafta,si sa incepi protocolul FIV cu dreptul.
Andrabirni nu te mai stresa.Stai calma ,fa injectiile cumintica iar la punctie culegi recolta mare mare!!!!!bafta muuulta!!!!
Alina ro muuuult succes la punctie!!
la toate fivoasele
vanessa80 spune:
CARLA multa bafta! Sa ai blastocisti puternici si lipiciosi. 
Bea multe lichide, nu te stresa si odihna multa. 
5+
carla_2008 spune:
Totusi eu nu prea am inteles de ce trebuie sa beau 3-4l/zi de apa.Mie asa mi-au zis la clinica.
baby78 spune:
Carla bautul apei are legatura cu eliminarea substantelor de la anestezie din organism si in plus pentru hidratarea organismului in special a uterului
Succes!
brunadria spune:
carla,
multumesc ..
eu am avut ieri programare la biolog si l am intrebat de toate ...
mi a zis sa ma comport normal sa mananc normal ca si pana acuma , doar sa evit efortul fizic , sa lasam sa si faca natural treaba dragutelele de ovocite si
...si embrionasi la fel![]()
l am intrebat inclusiv daca e adevarata treaba cu vopsitul parului, a inceput sa rada..
oricum am sa ma menajez un pic si eu dar nu cred ca voi sta 2 sapt in pat pana la test...a fost o paranteza ...
carla iti doresc sa fie lipiciosi embrionasii tai si sa vi cu beta mare..foarte frumos rezultat ai avut...sper si eu la blasto..
multa bafta in continuare..
aurel_cris spune:
Sheri suntem ok in general,am avut o vara teribila si nu am mai avut timp asa de forum.Inca odata felicitari mami.
Andrada te-am prinsssssss,ce mai faci mami??Ce fac printesele?Nu ai mai intrat pe la mamici sa ne spui ce faceti.Stiu ca esti foarte ocupata dar ne este dor de voi.
M_Oana felicitari mami,sa iti traiasca printesa.
Andrabirni,Felicia va tin pumni,multa bafta.
Danyalo ce mai faci?
Nusy ce iti face fetita?Nu mai intri pe la mamici sa ne spui despre voi.
Catalina,Kitta,Rami,Rubia,Cristal si la toate fivoasele

Bafta multa tuturor care sunt in focuri si felicitari proaspetelor gravidute

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
andrabirni spune:
Catalina,Cristal,Alina,Carla,

multumesc pt raspunsuri.
Deci, in total am 12 zile de stimulare cu gonal f.Am adunat cate zile am facut gonalul.Voi stiti ceva de genul ca in max 18 zile trebuie sa se desfasoare stimularea, punctia si transferul?Recunosc ca sunt cam sumar informata de tot ce tine de FIV, invat o data cu derularea acestui procedeu.
Am facut progesteronul si inainte si ieri,z 10.Sunt f bune, asa mi-a zis dr.Mi-a comunicat valorile, dar am uitat.
Azi m-am stresat foarte tare si ma dor burtica si ficatu(bila) rau.Promit ca stau cumintica in pat
Aurel-cris, multumesc de urare.
nusy spune:
Cristal: si eu te
si mult noroc draga mea,sa va impliniti si voi visul!!!
Aurel_Cris:
Ingrid face foarte bine,creste pe zi ce trece,ieri a cazut a doua oara din pat...
..pentru ca nu sta locului o clipa,se rostogoleste continuu...La mamici n-am mai intrat ca nu am mai avut timp in ultima vreme,dar promit sa recuperez saptamana viitoare..Pupici Biancai!
Andruta tin pumnii!!!!
Ai productie super,bravoooo!Eu am avut de fiecare data 8 foliculi doar,cu 5 ovocite.