FIV253

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Sheritra: bravo, mami Scuze ca baba intra mai greu pe net, dar am primit sms-ul. Pupici si sarcina usoara.
Si eu o vreau si pe Kitta la intalnire, ca imi tot spune de 3 fete si nu ies deloc in viata reala
MOana: felicitari pentru bebelina!
Andrada, Felicia, Nusy, Danyalo, Rami si toate fetele mele dragi, abia astept sa va revad, DAR, atentie, va vreau cu dosarelele si schemele pe care le-ati folosit in dinti De Eugenia mai stiti ceva?
Andra: nu prea am inteles intrebarea ta: o stimulare de 11 zile e ok (la mine toate stimularile au fost intre 8 si 14 zile, in functie de dozajul pe care l-am facut), apoi injectia de declansare si la 35-36 ore dupa aceasta injectie va fi punctia. Bafta multa

Va pupic pe toate, ma duc la nani ca sunt abia venita de la balul bobocilor si sunt franta

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

andra - tinand cont ca ai luat cateva zile medicatia gresit (si anume tabletele caramizii care contin si progesteron) iti sugerez o analiza a progesteronului cand termini stimularea.Asta daca nu intra in protocolul clinicii (asa cum ar fi cazul).

Oricum iti admir calmul.....daca un medic mi-ar fi gresit dozele, medicatia nu stiu cum as fi reactionat. Probabil i-as fi palit o geanta in freza. Si nu exista nici o scuza pt asemenea greseli in asemenea situatii....

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Catalina: moderatoarea

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Si eu pup fata draga.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cristallasa ca mai incercam cu verighitili noi, ca sunt proaspat sfintite!Sa vedem care e scorul! Auzi, io zic sa nu zici nu, ca uite tripleti nu facu nimeni pe aici, in afara de o fata pe care o stie Danyalodar care nu scrie pe net.
Daca nu ai rabdare pana plec, da o fuga in week-end sa ne exersam sa vedem cu verighetele patrate cum iese

Mergi la inceput

Kitta: i-a iesit proaspatului insuratel ideea de porceasca din cap?! Ca altfel nu va vad nici batuta.... Maine cred ca ne vedem cu Raloucoutza si duminica la socrela, dar mai negociem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Vecinicostai ca verificai eu ca altfel nu puteam s adorm la noapte Si arata to la fel, la mandoi, adica fata si baiat. Oare s-or pune si copii infiati, ca astaziin drumul lung spre casa ma gandeam eu asa sa le spunn la cei de la DPC sa ne gaseasca 2 odata sa nu mai facem inca o data dosaru si toate alea. Poate gasesc 2 frati, pot sa fie si gemeni si daca mai sunt si fata si baiat chiar ca se adevereste.
Daca te duci la soacra-ta vezi ce mai face tabloul meu, in ce stadiu mai este
Da, nu are gripa, s-au uitat aia la el la spital si i-au zis: Fugi nene acasa si te trateaza ca ai sinuzita. Cu ocazia asta se lipeste si de un CM (aic conconcediu medical) pe bune! Te asteptam chiar si in drum spre socrela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nusy multumesc frumos de urari

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Catalina,,ieri am facut LH, progesteron si estradiol.Imi era teama sa nu fac punctia prea tarziu.Dar au iesit f bune.Organismul a reactionat bine, saracutul.Nu mai am mult.Catalina, crede-ma, ca in alte situatii faceam si eu scandal, dar sotul are azoo si probele sunt la ei.Pe viitor, voi reevalua situatia si vom vedea unde ne indreptam.Mi-am impus sa fiu calma aceasta perioada, firea mea fiind una impulsiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata!
Va invit la , laptic sau ceiut si fursecuri.
Sa aveti un week-end placut si haideti cu multe vesti bune.

Mergi la inceput