FIV253

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

ZisaCami, alta surpriza ma bucur mult sa te "revad" merci, merci, hai ca ne-am auzit cu toatele zilele astea! Sa vezi coincidenta naibii, si mie mi-au ciordit tel, la piata, cu un ochi la copil, unu la cartofi sa nu mi-i puna pe aia stricati, si ei cu jula la telefoane! Oricum aveam vreo doi stricati, dar i-am depistat acasa abia plina de draci ca n-aveam pe cine suna sa-i povestesc cum m-au facut la barabule . Sa-ti traiasca comoara sanatoasa si trimite-mi pe PM nr tel sa te sun cand are loc intalneala !

Liano, de emotie imi tremura mana pe taste si iesi la dublu ! Vezi ca eu te anunt, la sfarsitul lunii ne vedem in formatie uriasa, vine si Laki asa ca fa-ti rezervare la avion sa nu zici ca n-ai gasit locuri in fata !

Shery +4 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Sheri m-ai facut sa rad cu "barabulele" ... mie mi l-au furat la o lansare de carte, unde cica vine "lumea buna" . Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetelor,

Moamaaaa, cate vechituri! Felicitari fetelor care au reusit! si multa bafta in continuare celorlalte, sa reuseasca cat mai curand!"

Sheri, vezi ce ai facut?

Va anunt cu mandrie ca sambata, z14, aveam folicul pe partea stanga, unde am si trompa si endo de 10mm, trilaminar. Prof Marinescu mi-a dat Pregnyl, l-am facut cumintica si mi-a zis sa vin miercuri sa imi transfere cei 2 blasto ramasi, daca supravietuiesc dezghetarii (stiti ca ceilalti 2 vitrificati nu au supravietuit, asa ca nu-mi fac sperante prea mari, doar un pic :) ...mai degraba pe natural). Asa ca miercuri, pe 18, ma duc si eu la Giuly iar.

Sheri, te sunasem sa te intreb de tratament. Da tu un bip cand poti pls.

Va pup mult pe toate.

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..pana la capat!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am o kestie de rezolvat. Am senzatia ca am facut candida si nu stiu ce sa fac acum. Am ovulat sambata-duminica, iar miercuri urmeaza ET, daca se decongeleaza vreunul dintre blasto. Pot sa-mi pun ovule cu canestel? nu dauneaza?

plsss este insuportabil.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Buna fetelor,

Va anunt cu mandrie ca sambata, z14, aveam folicul pe partea stanga, unde am si trompa si endo de 10mm, trilaminar. Prof Marinescu mi-a dat Pregnyl, l-am facut cumintica si mi-a zis sa vin miercuri sa imi transfere cei 2 blasto ramasi, daca supravietuiesc dezghetarii (stiti ca ceilalti 2 vitrificati nu au supravietuit, asa ca nu-mi fac sperante prea mari, doar un pic :) ...mai degraba pe natural). Asa ca miercuri, pe 18, ma duc si eu la Giuly iar.
Va pup mult pe toate.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra

Bafta multa Ingeras si sa fie rezistenti omuletii de zapada!!!!!
sa o astepte pe mami si sa le placa acolo la ea!!!!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Am o kestie de rezolvat. Am senzatia ca am facut candida si nu stiu ce sa fac acum. Am ovulat sambata-duminica, iar miercuri urmeaza ET, daca se decongeleaza vreunul dintre blasto. Pot sa-mi pun ovule cu canestel? nu dauneaza?

plsss este insuportabil.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra

mmm a naibi treaba si candida asta cine a mai inventat-o
nu stiu sincera sa fiu, ma gandeam ca ceva spalaturi cu bicarbonat alimentar solutie.
Nu poti intreba dr? prof?
sanatate!!!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Lorelai lorelai, felicitari iubita, sa fiti sanatosi !!! Si eu am aceeasi parere despre prof !
Carla 2008, multumesc ! Hai ca acum urmeaza si la tine !
Bytzy, eu as lasa sa treaca o luna dupa tratament, si apoi analize.

Ingeras, eu zic ca azi poti sa iei ceva pentru candida, daca chiar sunt nasoale reactiile.

Pupici speciali pentru Mirela1, Nusy, Cristal, Cristinici, ZisaCami (nu mai intri la mamici ?), Lianooooo - abia astept sa ne revedem cat mai multe !!

Iar la final vreau sa o imbratisez pe Avalon, am auzit ca a nascut 2 baieti minunati !! Poate intri la mamici cand ai timp.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

LORELAI FELICITARI! Sa iti traiasca si sa fie sanatos si voios.
Fetelor voi ce stiti despre folosirea lacului de unghii in timpul sarcinii? E bine sau nu? Ce fel de lacuri( firme de cosmetice) putem folosi?

+5

Vanessa draga, nu exista o restrictie a lacului de unghii.
asa cum a precizat si catalina, pe care o pup, exista doar in cazul vopselei de par o restrictie pentru primul trimestru, pe care eu una am respectat-o
Eu cand am facut ET mi-au facut parul cret, pe care-l aveam din nastere oricum, cu folosirea produselor dupa transfer.
Nu am folosit nici parfom cateva saptamani dupa, nici dusul nu mai era la fel, mi s-a recomandar sa renunt o perioada la produsele care au miros, care pot dejanza produsul de conceptie, cica es=xtrem de sensibil.
Sincer m-am conformat si cu primele 8 saptamani am stat cuminte in casa, nu am uzat nici-o descoperire a tehnicii de infrmusetare, nici macar deo de subrat, oricum foloseam cel cu sare marina. dar a zis ca daca pot sa evit la inceput pana la confirmarea sarcinii ar fi bine.
Si baba, pardon tinerica de mine, asa a facut...
te pup si sarcina usoara.

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

ingeras26a - Daca nu e veche si rezistanta eu cred ca poti incerca un ovul e de Lomexin. Mie ultima data mi-a trecut de la unul singur de 1000 parca. Multa bafta Miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Cine a facut inhibina B si pe la ce laboratoare?
cristinici

Mergi la inceput