Locul fetelor Nou-Venite (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor,sunt noua pe aici .Incerc si eu de ceva timp sa am un bebe dar nu stiu ce se intimpla ca nu vrea sa vina.Am facut tot felul de analize si eu si sotul meu si se pare ca totul e ok...mai putin faptul ca sotul are mai lenti.De luna asta mi-a zis doctorul sa incep monitorizarea ovulatiei ,poate asa reusim.Sper sa fie bine ca e tare grea asteptarea asta.Bafta tuturor aspirantelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Buna fetelor,sunt noua pe aici .Incerc si eu de ceva timp sa am un bebe dar nu stiu ce se intimpla ca nu vrea sa vina.Am facut tot felul de analize si eu si sotul meu si se pare ca totul e ok...mai putin faptul ca sotul are mai lenti.De luna asta mi-a zis doctorul sa incep monitorizarea ovulatiei ,poate asa reusim.Sper sa fie bine ca e tare grea asteptarea asta.Bafta tuturor aspirantelor .

Depinde cat de lenti in ce categorie sunt, sunt 4 categorii, care-i procentajul pentru categoria A, ce morfologie, cate milioane??????
E foarte important de stiut.........acest:" putin mai lenti" te poate duce la IA (insamantare artificiala) sau Fiv........ nu vreau sa te sperii dar la barbati spermograma (in ultima vreme) o cam ia la vale, 40% din problemele de fertilitate sunt din cauza "problemelor barbatesti" si procentajul este in crestere.
Trebuie sa mergeti la un medic specializat, nu faceti greseli ca alti (gen eu) sa va luati dupa toti.......

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

O sa ma uit pe analiaze si o sa-ti zic...oricum doctorul a zis sa incercam 2 luni cu monitorizarea ovulatiei si daca nu sunt rezultate sa incercam cu inseminare intrauterina...sper sa fie cazul..nu stiu ce sa mai cred.Multumesc de raspunsul tau prompt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Buna seara, buna seara...
Ce fac gagicile ?

A inceput week end-ul asta petrecaret, asa ca banuiesc ca o sa fie cam liniste pe aici

In afara de babiela, pe cine mai sarbatorim ?

Sotul meu a plecat la fotbal, deci sunt dispusa la povesti in seara asta...

Bun venit fetelor noi

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Mergi la inceput

Fetelor mult curaj mai aveti si bine faceti....tot ma gindesc la situatia mea...daca in urmatoarele 2 luni nu vine bebele sunt nevoita si eu sa fac inseminare ca nu vreau sa mai astept.Citind mesajele voastre am ramas pe ginduri...multe chestii mai trebuiesc facute pt. inseminarea asta.Ma rog la Doamne Doamne sa fie bine.Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Draga,nu stiu daca mai esti prin preajma,dar acum am intrat si am vazut dilema ta Eu introduceam aproape tot acul la injectie,in felul acesta evitam formarea golurilor de aer pe sub piele,si inca ceva este bine sa introduci serul ff incet,in felul acesta nu faci vanatai si nu te va durea
Spor la injectat si Doamne ajuta sa fie cu ochisori

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' fetele. Ce faceti? Sigur va reincarcati bateriile si sunteti acum la ca doar e week-end. Eu am intrat sa va salut si sa va de buna dimineata, incet ca sa nu va trezesc. V-am pregatit si si ceai si laptic, pt toata lumea, dupa preferinte.
Alysa e bine ca esti linistita si sa stii ca de obicei bebele vine exact cand te astepti mai putin.....asa cum esti tu acum.
pt toate fetele cucuiete.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Arianna bine ai venit si mult optimism, vine el si bebele cu siguranta. Te-am -at.

***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Neatza fetele...eu am terminat curatenia prin casa
la prima ora am fost un pic si la biserica...astazi e pomenirea mortilor
va doresc un weekend perfect

si www.oziperfecta.ro/" target="_blank">o zi perfecta....auditie placuta

pupicei la toata lumea

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Neatza fetele...eu am terminat curatenia prin casa
la prima ora am fost un pic si la biserica...astazi e pomenirea mortilor
va doresc un weekend perfect

si www.oziperfecta.ro/" target="_blank">o zi perfecta....auditie placuta

pupicei la toata lumea

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Neata' mvb. Bine ai venit pe la noi. si pt tine.

***Poze***

Mergi la inceput