Locul fetelor Nou-Venite (43)
Raspunsuri - Pagina 11
mvb spune:
Fetelor plec si eu acasa....raportez ca am avut o zi ingrozitoare......ma duc acasa si rup patul
.....ma duc sa fac nani, nu altceva![]()
eu am facut ieri mazare cu pui, iar maine fac gogosi
va imbratisez si ne auzim
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
jesia spune:
mvb odihna placuta 
draga ai dreptate...ma intreb ce o sa fie cu Romania asta peste cativa ani....mai gasesc pe youtube...diverse glumite si programe facute pentru revelion pe vremea impuscatului...chiar erau frumoase revelioanele alea...aveau umor...se puneau in valoare actorii...dar acum...inafara de manele si despuiate nu mai gasesti nimic...tie si jena sa te uiti la TV cu un copil ca nu stii peste ce dai 
Ce nu te doboara te face mai puternic
cora79 spune:
Fetelor,am intrat sa va salut si apoi fug in oras cu treburi
Pup toate fetele vorbarete si gravidoase sau viitoare gravidoase

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Fetelor,am intrat sa va salut si apoi fug in oras cu treburi ![]() Pup toate fetele vorbarete si gravidoase sau viitoare gravidoase ![]() ![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
si noi te pupam cora

Dragaica spune:
Cora pupici, aveam o intrebare pentru tine, azi incep injectiile, bag tot acul sau pe jumatate ?![]()
Mvb tot mazare fac si eu dar cu carnati.
Jesia si eu ma uit cu placere la emisiunile vechi.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Florentina_C spune:
Salutare si de la mine fetele si un
pt fiecare.
Acum am sosit acasa si am intrat sa va salut.
Trutzi m-am amuzat tare cu povestirile tale despre cat esti de ordonata...
eleia si eu sunt fecioara ca si tine. Nu stiu cine zicea acum ceva timp ca o sa facem clubul fecioarelor pe forum. Si ale e tot fecioara.
Alysa
dulce pt tine.
Si uite o
pt toate
-utele si viitoarele
-ute.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Salutare si de la mine fetele si un pt fiecare.Acum am sosit acasa si am intrat sa va salut. Trutzi m-am amuzat tare cu povestirile tale despre cat esti de ordonata... eleia si eu sunt fecioara ca si tine. Nu stiu cine zicea acum ceva timp ca o sa facem clubul fecioarelor pe forum. Si ale e tot fecioara. Alysa dulce pt tine.Si uite o pt toate -utele si viitoarele -ute.![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() ***Poze*** |
si noi te pupam

beluistef spune:
Trutzi ai PM, 
Elena
5+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
Arianna11 spune:
Arianna11- 27 ani,aspiranta cu incercari din ianuarie 2008,analize ok dar bebele intirzie sa apara-Doamne ajuta
alysa26 spune:
eleia. flori va puuup si eu tot asa ded ulce si 
meyyy fetele nu stiu ce s eintampla cu mine dar sunt super calma, linistita, nestresata...ceea ce nu e tocmai in zodia mea..nu am mai fost asa de mult timp..si culmea sunt linistita si calma ca stiu ca nu e bb luna asta...

ati mai pomenit asa ceva????? is dusa rauuuuuuu