Locul fetelor Nou-Venite (43)
Raspunsuri - Pagina 13
Dragaica spune:
Neata fetelor am sosit si eu la ceiuc, sotul bea o cafeluta mica si-mi vine mirosul imbatator pe la nas
dar nu beau, ma tin tare.
Cora am citit mesajul tau, am bagat tot acul, a fost mai bine decat ma asteptam, sunt chiar buna la injectii, mi-a cam tremurat mana dar mi-am facut curaj si a fost ok 

Merci de sfat 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
mvb spune:
LA MULTI ANI toturor celor care poarta numele sfintilor arhangheli Mihail si Gavriil
La Multi Ani Babiela tie si sotului tau...sa fiti sanatosi si Dumnezeu sa va indeplineasca visul frumos de a fi parinti

Va imbratisez pe toate
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
anka1982 spune:
Fetelor, si eu sunt noua. am 27 de ani. incercam si noi un bebe de ceva vreme. luna aceasta mi-a intarziat deja 4 zile, dar nici testul nu iese pozitiv. nu stiu ce sa mai cred. De obicei nu intarzie. Nici semne ca ar veni nu sunt. Doar sanii parca s-au marit f putin si sunt mai fermi, dar nu ma dor. In schimb ma cam doare capul de cateva zile. Poate aveti voi niste sfatuiri ..
cora79 spune:
La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor,Mihai,Mihaele,Gabriel si Gabriele

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
mvb spune:
Buna Anka....mai incearca un test peste o zi doua....dacatot nu e BB, e posibil sa fie si o usoara dereglare a CM......poate ar fi bine sa iti faci o programare la un ginecolog, in ideea ca asa ai afla raspunsuri la mai multe intrebari
te imbratisez si asteptam vestea cea mare![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui anka1982 Fetelor, si eu sunt noua. am 27 de ani. incercam si noi un bebe de ceva vreme. luna aceasta mi-a intarziat deja 4 zile, dar nici testul nu iese pozitiv. nu stiu ce sa mai cred. De obicei nu intarzie. Nici semne ca ar veni nu sunt. Doar sanii parca s-au marit f putin si sunt mai fermi, dar nu ma dor. In schimb ma cam doare capul de cateva zile. Poate aveti voi niste sfatuiri .. |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
lorin7774 spune:
LA MULTI ANI BABIELA SI SOT DE BABIELA !!!
sa vi se indeplineasca visul cat mai repede
LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril

si petrecere frumoasa
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
trutzi spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIL!!! 

LA multi ani babiela si sotului tau!!!!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica