Sotul meu e posibil sa mai aiba un copil ! ajutor
Raspunsuri - Pagina 5
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus oana, asta e un exemplu tipic care dovedeste cat de ciudata este viata, chiar si atunci cand totul merge struna. Eu vad aici doua lucruri de discutat: - situatia data, care trebuie lamurita si, pana atunci, scenariile nu-si au rostul; totul depinde de testul de paternitate si nici macar atunci nu se stie ce va urma, in cazul in care sotul tau e tatal. Prin urmare, cu atat mai mult casnicia ta trebuie sa fie trainica si familia unita. - minciuna (prin omisiune) a sotului tau, care, in situatia data, poate avea unele scuze (de ex, n-a vrut sa te piarda dintr-un motiv care nici nu stia daca este adevarat) dar nu poate fi trecuta cu vederea. Este un lucru care, la momentul oportun, va trebui discutat si analizat. As mai vrea sa adaug ca nu ar trebui sa minti si tu, la randul tau. Parintii tai, cel putin, ar trebui sa fie alaturi de tine, sa te inteleaga...daca nu o fac decat mintiti, nu-i prea bine...dar asta nu e vina ta. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d646bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Subscriu. In situatia Oanei (nou-nascut in casa, etc) eu mi-as face probleme strict si doar pentru sotul meu, care m-a mintit, si in care nu stiu daca as putea sa mai am vreodata incredere. Acest om nu a mintit in legatura cu culoarea tramvaiului cu care a mers la servici dimineata- e indiferent, daca e galben sau mov, nu? ci a ascuns INTENTIONAT faptul ca s-ar putea sa fie tata, si e in proces pentru asta. Nu mi-as minti pt nimic in lume nici parintii, nici anturajul, acest om nu merita, sa mint pt. el. In schimb, ar avea mult si bine de pedalat, pana cand mi-as recapata increderea in el.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
larissa_79 spune:
oana_pdv, in primul rand felicitari pentru bebe! Sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de el!
In al doilea rand da-mi voie sa te felicit pentru sufletul frumos pe care il ai. Esti un om de admirat! E minunat modul in care gandesti si il incurajezi pe sotul tau sa aiba grija si de primul lui copil! Recunosc ca rar mi-e dat sa intalnesc oameni frumosi in adevaratul sens al cuvantului! Esti unul din oamenii de la care multi ar avea de invatat! Iti doresc sa iti pastrezi acelasi mod frumos de gandire si pe mai departe!
Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca!
Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Chuny spune:
Oana, felicitari pt bebe si sa fiti sanatosi.
Sa stii ca si tu esti minunata, sper sa va intelegeti cu mamica fetei si sa puteti avea o relatie amicala din care sa nu sufere copiii. E foarte firesc sa fii putin geloasa, jos palaria ca ai recunoscut. Cred ca putine femei ar fi ca tine, altele ar fi gasit tot felul de motive pt a-l indeparta pe sot.
Daca zici ca mama fetei e timorata, eu cred ca e o persoana tare naiva, condusa poate de mama ei sau altcineva. Cred ca ar trebui sa-i trimiteti prin avocat o scrisoare in care sa ii spuneti ce intentii aveti ca sa fie clar de la inceput; sa-i explicati ca nu are de ce sa ii fie teama, demersul sau pt paternitate a fost unul f normal si ca va asumati acum toti consecintele ( pensie alimentara, vizite stabilite de lege etc.)
Toate cele bune!
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
oana_pdv spune:
De curand sotul meu si-a vazut fiica! A avut ceva emotii insa mi-a ascultat sfatul si a luat "taurul de coarne" cum l-am sfatuit, acolo a dat de mamica fetitei si de sora acesteia iar cum parintii lor nu erau acasa ( buniciii fetitei) l-au lasat sa intre si sa se joace un pic, i-a adus si un bax de pampers dupa cum l-am sfatuit dar nu ne-a trecut prin cap sa ii ia si niste fructe! Fetitza parca a sintit cine e "nenea" caci din pozele si filmuletul facute de sotul meu parea foarte bucuroasa. Nu a apucat sa vorbeasca cu mama fetitei mai nimic, insa acasta a zis ca e de acord sa isi vada copila dar nu acasa la ea deoarece parintii ei nu sunt de acord, asadar pe viitor a ramas sa stabileasca impreuna locuri de vizite si nu numai, ba chiar a promis ca or sa stea de vorba si parea linistita ca eu nu ma opun. Partea trista e ca au trecut cam 5 zile de atunci si nu a raspuns nici la tel si nici mesajelor de la sotul meu , de aceea sper sa nu o fi influientat-o iar parintii ei si sa se fi razgandit...
Soacra mea insa este foarte stresata, o doare foarte tare soarta fetitzei si vrea neaparat sa discute si cu ceilalti bunici. Eu i-am lasat nr de fix si sper ca am facut bine, de altfel e dreptul fetitzei sa primeasca dragoste de la toata familia, nu?
Cea mai ciudata reactie o are insa socrul meu, de cand a aflat vestea e foarte rece si parca "suparat" pe sotul meu. Nici macar parintii mei nu au reactionat asa. Insa eu nu pot face nimic,
Iar acum sa vorbesc si despre ce simnt eu dupa toate cele intamplate.
Cand a venit sotul meu, cu pozele fetitei si i-am vazut entuziasmul din ochi, chiar daca am fost un pic geloasa si am plans langa Andrei cat a stat acolo, m-am si linistit, parca m-am bucurat odata cu el. Asa am descoperit, ca involuntar de cand a inceput toata povestea asta, m-am atasat si eu de micutza si chiar ma bucur ca va avea si un tata. In relatia cu Andrei am vazut ca sotul meu nu s-a schimbat deloc, este la fel de grijuliu si "indragostit" de el iar asta mi-a potolit - gelozia-.Cu alte cuvinte lucrurile par a se rezolva de la sine si asta nu poate decat sa ma bucure! Fiul meu mi-a adus in suflet o liniste si o bucurie pe care se pare ca nimic nu le poate umbri sau clinti! Am o familie superba si recunosc - Sunt fericita!- iar pentru asta ii multumesc Celui de Sus! Cu alte cuvinte cred ca nu ma voi mai simnti "stresata" de subiectul acesta si va multumesc tuturor pentru incurajari si sprijin, poate daca va ascultam de la inceput sfaturile nu imi mai puneam in pericol sarcina stresandu-ma practic -gratuit! Drept dovada , acum cand ma aflu in fata faptului implinit lucrurile decurg ok si nu mai sunt nici trista! Cu toate acestea o sa militez in continuare si pentru fericirea fiicei sotului meu deoarece e un copil, si orice copil merita iubire si fericire si mai ales o familie! Acum stiu ca nu o voi putea iubi la fel ca pe fiul meu dar voi dori mereu sa o fac sa se simnta bine, iubita si fericita si la tati acasa si ma voi uita cu drag la ei cand se vor juca impreuna ba chiar ma voi juca si eu cu ei :) !
larissa_79 spune:
Oana, e normal ca tatal lui sa fie suparat pe el. Poate e usor dezamagit de comportamentul lui iresponsabil. Il priveaza si pe el ca bunic de o realtie normala cu nepoata lui. Si-a pus si casnicia in pericol..noroc ca are o sotie ca tine. Ce a fost a fost insa. Data viitoare iti sugerez sa il trimiti cu o jucarie pentru copil pentru ca, sigur fetita se va bucura.
Larisa 8+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
eldeea77 spune:
Foarte interesanta povestea ta, destul de asemanatoare cu a mea; nu e cazul sa intru in amanunte, dar ce nu inteleg eu este de ce vrei atat de mult sa intri in viata acestei femei si a copilului ei; tatal copilului daca vroia sa se implice banuiesc ca o facea pana acum si probabil nu ti-a zis ca sa te protejeze; sunt multe femei disperate pe lumea asta care au impresia ca daca fac un copil vor reusi sa-l tine pe barbat langa ele; probabil si asta este una dintre ele asa ca nu-ti mai consuma toata energia pe ea; acum ca aveti si un bb al vostru eu iti recomand sa te ocupi numai de familia ta si iti urez sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de copilul si sotul tau; ai auzit de expresia "facerea de bine, f....e de mama?"
Andreea 15+
delsim spune:
E absolut admirabila reactia voastra, mai ales a ta, mai rar asa ceva.
Nu inteleg deloc atitudinea parintilor ei? Isi doresc sa creasca copila fara tata?
Deianira spune:
Oana, , sotul tau e norocos ca te are.
Eldeea, eu cred ca e foarte bine pentru fetita ca e inconjurata de afectiune si de la sotia tatalui, de ce nu? Ea nu e vinovata de situatie si trebuie sa stie ca are sprijinul si dragostea lor (al tatalui si al sotiei lui) chiar daca nu face parte dintr-o familie clasica (mama si tata casatoriti + copii).