Sotul meu e posibil sa mai aiba un copil ! ajutor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Nastere usoara si la termen. Eu in locul tau ma detasam complet pana la nastere si as fi impus subiectul in sine ca tabu in casa. Eu nu i-as fi putut fi alaturi. In primul rand as fi fost neagra de suparare ca mi-a ascuns asa ceva si inainte sa ma gandesc la cealalta si la copilul ei m-as fi gandit serios la increderea care mi-a fost tradata, la ce surprize mai detine in trecutul lui si in viitor. Ca daca nu-ti venea citatia acasa ma indoiesc ca aflai. Sunt sigura ca ar fi ascuns pana la adanci batraneti, daca putea. Eu pe asta m-as fi concentrat. Strict pe cum ma afecteaza pe mine ce a facut el. Si hotaream daca sa-l iert sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea

Nastere usoara si la termen. Eu in locul tau ma detasam complet pana la nastere si as fi impus subiectul in sine ca tabu in casa. Eu nu i-as fi putut fi alaturi. In primul rand as fi fost neagra de suparare ca mi-a ascuns asa ceva si inainte sa ma gandesc la cealalta si la copilul ei m-as fi gandit serios la increderea care mi-a fost tradata, la ce surprize mai detine in trecutul lui si in viitor. Ca daca nu-ti venea citatia acasa ma indoiesc ca aflai. Sunt sigura ca ar fi ascuns pana la adanci batraneti, daca putea. Eu pe asta m-as fi concentrat. Strict pe cum ma afecteaza pe mine ce a facut el. Si hotaream daca sa-l iert sau nu.

Ce incredere i-a fost tradata?? Si de catre cine??
Toate s-au intamplat inainte ca ea sa fie impreuna cu sotul ei, si mai ales inainte de a fi casatoriti. Era clar ca nu l-a luat virgin, si daca a mai avut alte relatii dinainte de casatorie din care au rezultat copii, despre care el nu stie si afla acum dupa ce ei sunt casatoriti, de ce sa se simta ea tradata?? Eu cred ca el a fost "tradat" de cealalta. Nu vreau sa fac scenarii de ce cealalta a facut un copil fara sa-i spuna dinainte ca va deveni tata, ci abia acum. Oricum eu cred ca oana_pv nu are de ce sa se simta tradata de sot, si ca ambii trebuie, atunci cind vor sti cu exactitate ca e intr-adevar copilul lui, sa ia cea mai buna decizie, pana atunci vorbim discutii cu totii.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pdv spune:

ultimele mesaje din forum m-au facut sa imi dau seama ca am aruncat cam mult cu pietre in femeia aceea cu care practic nici nu am mai vorbit de vreo 2-3 ani! Sincer acum am mustrari de constiinta pe tema asta! Din fericire insa eu m-am obisnuit cu situatia asta si nu ma mai afecteaza atat de tare iar un mare ajutor l-am primit aici ! De acum inainte sa ne dea Domnul intelepciune la toti cei implicati sa gasim cea mai buna solutie si sa nu privam in vreo oarecare masura copii nostri de afectiune si protectie! Intr-un final suntem cu totii maturi! Copii sunt cei mai importanti in toata situatia asta si in oricare alta, asadar binele lor primeaza in fata oricarui alt sentiment al nostru, iar daca Binele lor necesita sacrificii din partea noastra atunci trebuie sa fim pregatiti sau sa ne pregatim pentru a le face! Ura si neintelegerile chiar nu isi mai au rostul acum! eu una am sa ma detasez de problema asta macar pana va veni rezultatul la testul ADN, iar apoi o sa ma concentrez in primul rand pe cresterea fiului meu deoarece am f multe de invatat, iar in privinta copilei o sa ii las pe ei sa isi gaseasca calea potrivita pentru a o creste. Imi voi sustine sotul, dar si daca nu va fi corect sau responsabil atunci implicit il voi critica, nu vreau sa il las sa nu se ocupe si de acea copila, eu am toate drepturile sa fac diferenta deoarece am doar un copil insa el nu are nici un drept si voi incerca sa il fac sa inteleaga lucrul acesta mai ales ca va vedea si el cat e de greu sa cresti un copil, darmite ea ca a fost singura in asta! Eu am vazut cat de mult conteaza o imbratisare calda cand te simnti grea, urata, sau esti indispusa pur si simplu in sarcina, ea nu a avut parte nici de asa ceva! Asadar nu vreau sa mai aud si mai ales sa zic nimic rau despre ea!
Va multumesc din suflet pentru ajutor, acum macar stiu ca daca ma mai apasa pe suflet ceva in privinta asta, sau alta, am de la cine primi un sfat, nu pot vorbi cu cei apropiati despre asta, unii nu stiu iar familia nu stie cu exactitate! Poate si faptul ca nu am vorbit cu nimeni pret de cateva luni m-a facut sa ma stresez atat de tare, descarcandu-ma, am reusit sa si scot din suflet o parte din greutatea care apasa acolo si implicitt sa ma "eliberez"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:

Toate s-au intamplat inainte ca ea sa fie impreuna cu sotul ei, si mai ales inainte de a fi casatoriti. Era clar ca nu l-a luat virgin, si daca a mai avut alte relatii dinainte de casatorie din care au rezultat copii, despre care el nu stie si afla acum dupa ce ei sunt casatoriti, de ce sa se simta ea tradata?? Eu cred ca el a fost "tradat" de cealalta. Nu vreau sa fac scenarii de ce cealalta a facut un copil fara sa-i spuna dinainte ca va deveni tata, ci abia acum. Oricum eu cred ca oana_pv nu are de ce sa se simta tradata de sot, si ca ambii trebuie, atunci cind vor sti cu exactitate ca e intr-adevar copilul lui, sa ia cea mai buna decizie, pana atunci vorbim discutii cu totii.

sorry, Yasmine, din primul post reiese ca el a aflat la o luna dupa primele sarutari, adica inainte de casatorie. asta ca sa vorbim discutii politically-correct, cel putin

"...Primele sentimente care au aparut si in inima mea pt sotul meu ( ca la el deja mocneau de cateva luni bune) au venit in august 2008 care s-au concretizat prin cateva sarutari aducatoare de fiori! In septembrie tot 2008 el a aflat ca fosta sa iubita de care v-am povestit a nascut o fetita si mama acesteia ( a fostei iubite) sustinea ca ar fi a lui....."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:

sorry, Yasmine, din primul post reiese ca el a aflat la o luna dupa primele sarutari, adica inainte de casatorie. asta ca sa vorbim discutii politically-correct, cel putin

"...Primele sentimente care au aparut si in inima mea pt sotul meu ( ca la el deja mocneau de cateva luni bune) au venit in august 2008 care s-au concretizat prin cateva sarutari aducatoare de fiori! In septembrie tot 2008 el a aflat ca fosta sa iubita de care v-am povestit a nascut o fetita si mama acesteia ( a fostei iubite) sustinea ca ar fi a lui....."

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Mea culpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Oana, felicitari pt atitudine !! iti doresc o nastere usoara si un bebe perfect sanatos!

Eu interpretez asa pozitia ta: faptul ca el nu isi asuma paternitatea si faptul ca te-a mintit "putin" (desi poate vroia intai sa se asigure ca e copilul lui) iti trage un semnal de alarma. Tu ai nevoie ca el sa fie un tata responsabil si pt primul copil in primul rand pt a-ti reconstrui increderea in el si pt a te asigura ca va fi la fel de responsabil si fata de copilul vostru ce urmeaza sa se nasca. Am impresia ca si parintii tai gandesc asa.

Cred ca ai dreptate ca ei si copilului sa nu-i porti pica ... cu siguranta ca e vai de ea, n-a avut acces la educatie, a ramas gravida si a facut un copil de tanara ... nici copilul nu e vinovat cu nimic.

Ai grija de tine si nastere usoara !!

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Oana, ciudata situatia ta si imi pare rau ca te-ai framantat atat. Numai de asta nu aveai nevoie. Lasa insa gandurile deoparte si centreaza-te doar pe bb. Si chiar daca se dovedeste ca e fetita sotului, lasa totusi planurile de o parte.
E frumos din partea ta sa te gandesti la tipa aia, desi mie mi se pare ciudat ca abia dupa aprox. 1 an l-a dat in judecata. Daca o durea de fetita si vroia sa creasca alaturi de un tata, facea lucrul acesta imediat ce s-a nascut. Inclin mai degraba sa cred ca sotul tau nu e tatal, ca ea are un "sponsor" si ca mai degraba mama ei a pus-o sa iti dea sotul in judecata, din moment ce ea va trimite la maica-sa.
Chiar daca totusi ar fi sotul tau tatal, eu nu m-as grabi chiar atat de mult sa o ajut si sa o apropii. Din experienta iti spun ca in anumite situatii "facerea de bine..."... stii, cred, continuarea.
Tine-ne totusi la curent. Eu iti tin pumnii sa fie cum vrei tu.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

buna tuturor! am revenit cu vesti noi, in primul rand aceea ca am nascut si am un printisor minunat care s-a nascut chiar de SF Andrei dupa 13 h de travaliu si cateva peripetii iar buricul ne-a cazut de SF Nicolae! Ieri a venit si rezultatul ADN si s-a adeverit ca micutza Bianca Andreea este intr-adevar fiica sotului meu. Toata seara trecuta sotul meu nu a dormit mai deloc si am simntit ca este f stresat, la proces s-a convenit sa plateasca micutei o pensie alimentara de 300 ron ( asa s-a calculat raportat la venituri), insa tot nu a reusit sa vorbeasca cu mama micutei avocata acesteia zicand ca este timorata de tatal ei, dar i-a cerut nr sotului ca sa il sune. El in continuare asteapta acel telefon insa eu l-am sfatuit s ia taurul de coarne si sa se duca pana acolo. De altfel i-am zis sa ii cumpere ceva frumos micutei de Craciun si sa mergem impreuna ca sa isi cunoasca si fratiorul. Speram sa ne primeasca, deoarece o sa o luam si pe buni, soacra mea. Conform legii are dreptul la 2 vizite pe luna si 20 zile cand are concediu. Din cate am inteles ea nu ar fi de acord nici cu acestea. Nu stiu ce vom face de aici inainte insa ma bucur f tare ca vrea sa se apropie de fetita si sa aibe grija de ea , de altfel a fost de acort si sa incerce sa aibe o relatie civilizata cu familia fetitei in care a fost crescuta si ingrijita pana acum.Toate acestea ma bucura mai ales ca de cand s-a nascut fiul nostru s-a dovedit a fi un tata exceptional si un real ajutor pentru mine. Va pup si astept pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

In primul rand felicitari pentru bebe, sa creasca mare si sa fie sanatos !

Privind cealalta problema... nu prea inteleg... cum sa fie timorata fetita de tatal ei, am inteles ca are abia 1 an copilul ! Si mama cand l-a dat in judecata pentru paternitate nu s-a gandit ca pe langa pensia pe care o va plati el, va avea si dreptul la vizite ?

Chiar sant curioasa cum va fi cand mergeti acolo !
Iar pe tine sincer te admir, eu recunosc ca nu pot fi atat de generoasa :)

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

nu fetita e timorata de tatal ei ( sotul meu), ci ea ( mama fetitei) este timorata de tatal ei( buniciul fetitei cum ar veni)! o sa vin cu vesti dupa prima vizita a sotului meu acolo care se pare ca este tare nerabdator sa o ia in brate pt prima oara, si chiar daca simnt un pic de gelozie daca ii pot spune asa nu pot nega ca ma si bucur! asta demonstreaza ca sotul meu e un om minunat si sunt mandra de el!

Mergi la inceput