cafea cu aroma de femei si bebelusi-111
Raspunsuri - Pagina 20
MsLara spune:
Aida sunt haioase rau emoticoanele! astea-mi plac ce-l mai mult...cred ca se potrivesc cu starea mea .
va pup
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
wonderful spune:
Nu pot pleca nicaieri cu masina care arata ca leaganul tau Aida.Nici cu lopata nu se mai poate lua zapada ca-i bocna de inghetata.Ieri noapta si azi sunt -18 grade.
Azi am fost prin niste hipermarketuri sa caut un brad artificial frumos si nu scump,ca si cum exista asa ceva in Ro.Nu as mai vrea brad adevarat ca e de groaza cand il scot,lasa multe ace,pe unele le mai gasesc si dupa 2 luni ascunse pe sub mobila.
A_Iulia spune:
Wendy, hai ca iti trimit eu vecinii mei sa te scoata din omat.
Artificial mi-am luat si eu, dupa ce ca plecasem sa iau unul natural. Gata deci am scapat cu problema asta de acum inainte, am luat un brad frumos, inaltut. L-am si ornat, o sa-l tin si toata luna ianuarie.
Aida, si cum faci sa te dai in leagan?
Lali, pai m-am uitat sa vad ce semnifica, ca nu intelegeam de ce se-nvarte omuletul ala pe langa canapeaua in flacari.
wonderful spune:
Atunci o sa iau si eu la fel,inca ezitam pt. ca-mi place mult mirosul de cetina.Il dau pe asta fake cu spray.
Aida ne asteapta pe noi s-o impingem pana face leaganul partie,ori il asteapta pe Erikosu sa creasca si s-o dea utza pana-si rupe ...utza.
Astept vecinii dar numai daca sunt bine facuti,nu betzi!
wonderful spune:
Adin,apropo de teatru,auzisem ca la TNB se juca mai demult poate o piesa scrisa de Rodica Popescu Bitanescu '3femei de cariera' si inca una tot cu femei in tranzitie,parca.De ultima se spunea ca era bine scrisa si jucata.
A_Iulia spune:
5 femei de tranzitie - si a fost relativ ok. De aceea am luat bilete si pentru Inca-i bine! - a doua piesa scrisa de ea, care a fost mult prea vulgara pentru mine, nu o recomand.
Doar astea doua le-a scris - oricum, dupa Inca-i bine! nu cred ca as fi avut curajul sa ma duc si la a 3a.
maru spune:
welcome to my world! and it is like that until May!
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac salut gasca de sub nameti ... ati vazut noile emoticonuri ce faine sunt? Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
wonderful spune:
Marule,o sa faci tzurtzuri peste tot pana-n mai.Cum o mai duci cu naveta?Sotul si-a gasit un job?Ba iatul tau face istoria Ro la scoala?Ca spuneai altadata ca-l enerveaza ca-s multe date de retinut.