cafea cu aroma de femei si bebelusi-111

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Aida sunt haioase rau emoticoanele! astea-mi plac ce-l mai mult...cred ca se potrivesc cu starea mea .

va pup

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Nu pot pleca nicaieri cu masina care arata ca leaganul tau Aida.Nici cu lopata nu se mai poate lua zapada ca-i bocna de inghetata.Ieri noapta si azi sunt -18 grade.
Azi am fost prin niste hipermarketuri sa caut un brad artificial frumos si nu scump,ca si cum exista asa ceva in Ro.Nu as mai vrea brad adevarat ca e de groaza cand il scot,lasa multe ace,pe unele le mai gasesc si dupa 2 luni ascunse pe sub mobila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wendy, hai ca iti trimit eu vecinii mei sa te scoata din omat.
Artificial mi-am luat si eu, dupa ce ca plecasem sa iau unul natural. Gata deci am scapat cu problema asta de acum inainte, am luat un brad frumos, inaltut. L-am si ornat, o sa-l tin si toata luna ianuarie.

Aida, si cum faci sa te dai in leagan?

Lali, pai m-am uitat sa vad ce semnifica, ca nu intelegeam de ce se-nvarte omuletul ala pe langa canapeaua in flacari.

Mergi la inceput

Atunci o sa iau si eu la fel,inca ezitam pt. ca-mi place mult mirosul de cetina.Il dau pe asta fake cu spray.
Aida ne asteapta pe noi s-o impingem pana face leaganul partie,ori il asteapta pe Erikosu sa creasca si s-o dea utza pana-si rupe ...utza.
Astept vecinii dar numai daca sunt bine facuti,nu betzi!

Mergi la inceput

Adin,apropo de teatru,auzisem ca la TNB se juca mai demult poate o piesa scrisa de Rodica Popescu Bitanescu '3femei de cariera' si inca una tot cu femei in tranzitie,parca.De ultima se spunea ca era bine scrisa si jucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

5 femei de tranzitie - si a fost relativ ok. De aceea am luat bilete si pentru Inca-i bine! - a doua piesa scrisa de ea, care a fost mult prea vulgara pentru mine, nu o recomand.

Doar astea doua le-a scris - oricum, dupa Inca-i bine! nu cred ca as fi avut curajul sa ma duc si la a 3a.

Mergi la inceput

La concertul lui Erik Clapton o sa mergi?Parca-i in decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

welcome to my world! and it is like that until May!

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

salut gasca de sub nameti

... ati vazut noile emoticonuri ce faine sunt?

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Marule,o sa faci tzurtzuri peste tot pana-n mai.Cum o mai duci cu naveta?Sotul si-a gasit un job?Ba iatul tau face istoria Ro la scoala?Ca spuneai altadata ca-l enerveaza ca-s multe date de retinut.

Mergi la inceput

Va las ca maine voi aveti servici si tre' sa fiti fresh.Noapte buna.

Mergi la inceput