cafea cu aroma de femei si bebelusi-111
Raspunsuri - Pagina 19
iahim spune:
Adina,cum a fost la teatru?Eu n-am mai fost de ani buni!Chiar mi-e dor sa merg!Faci cursuri de dans tu sau fetita ta,ca n-am inteles...
Dodo-pui spune:
va citesc ..dar intru cand imi permite
Acum merge tinuta de maini (de taica-su)...e asa de happy
all
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iahim Adina,cum a fost la teatru?Eu n-am mai fost de ani buni!Chiar mi-e dor sa merg!Faci cursuri de dans tu sau fetita ta,ca n-am inteles... |
Pai nici eu nu mai fusesem de un secol si imi era chiar si jena. Asa ca am luat taurul de coarne prin octombrie si mi-am luat bilete in FIECARE sambata si duminica, de acu' vreo luna jumate asta fac in fiecare week-end seara: teatru obligatoriu sambata si duminica seara. Deocamdata am luat piesele de la TNB, dar le-am cam vazut asa ca o sa sarim la un alt teatru - sa vedem care dupa 15 ian.
La dansuri o inscrisesem pe fii-mea care a fost impresionata de vreo 3 episoade (cate a mai apucat)din Dansez pentru tine. Pentru ea am cautat scoala de dans.
Dar acu' ca am vazut ca e si pentru adulti, m-am inscris si eu la adulti.
Nu stiu maine dimineata daca ma duc, ca e o vreme cumplita. Nici cu masina nu merge, parca nici pe jos...
5 ani jumate are baietelul tau? pai aproape de-o varsta cu fii-mea. Bine, fii-mea e mai mare, se serbeaza in martie. Nu stiu de ce aveam impresia eu ca e mai mic...cand colo ai ditamai feciorul!
Rebiana, sorici zici, da? Hmmm...ai noroc ca nu-s gravida ca-mi faci pofte din'astea.
Doamne, pai si zanuta lui Dodo, uite ca merge deja in picioare...cand a trecut timpul asta?
Dodo-pui spune:
Buna dimineata,
Adina nu stiu cand trece timpul...dar trece
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
MsLara spune:
Adina, ti-a placut piesa? Ca mi-ai facut si mie pofta...poate ma urnesc si eu in ianuarie spre putina culturalizare. Macar sa incep cu ceva "verificat".
calda cu lapte si ceai cu rom pentru toate fetele!
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
A_Iulia spune:
Asa si-asa, a fost ok, dar nu de revazut.
dar Lali, poti sa incepi cu Noiembrie sau Regina Mama cu Olga Tudorache - superbe piese!
am si comedie daca vrei sa-ti recomand, la Teatrul Mic.
In ianuarie am bilete la Egoistul cu Beligan si la Tartuffe - am sa te tin la curent cu astea doua, biletele se epuizeaza relativ repede, trebuie sa mergi sambata dimineata sa le iei, cand se afiseaza programul peste 2 saptamani.
principe spune:
eeee,hai sa ne laudam si noi ca mergem asta seara,ca in fiecare an in epoca de craciun,la Spargatorul de nuci.
si parca nu-i carciun daca nu mergem ...
hai salut la toate lumile!