cafea cu aroma de femei si bebelusi-111

cafea cu aroma de femei si bebelusi-111 | Autor: principe

Link direct la acest mesaj

Salut nebunelor!

Ce sa va zic?
sunt ocupata pana peste cap cu sebastian el grande.avem activitati in fiecare dupaamiaza.facem muzica,echitatie si logopedie.acum vreau sa-l schimb de la muzica la karate ca cica sportul asta al ajuta sa se concentreze dar mai ales sa stea locului.
logopedie ptru ca are trei limbi in capusorul lui de 3 anisori si le amesteca.

apropos Maru,ca bagai de seama ca tu scrii de multe ori amestecand romana cu engleza,ai grija sa nu faci din asta o obisnuinta si sa vorbesti la fel si acasa iar baiatul tau sa te copieze.

Deci,cum va spuneam n-am timp nici sa suflu in timpul saptamanii.asteptam cu nerabdare sa vina decembrie sa mergem in vacanta,dar nu stiu ce o sa fie,ca rahatul de cheavez a expropriat margarita hilton,unde aveam si noi actiuni..si de-acum ce-o fi,dumnezeu cu mila.

despre berze,baga-le-as undeva,tare mai sunt zburatacite si gresesc adresele...ziceti si voi, le zic sa se duca la LALI,ajung la Ayla,le zic sa vina la mine,ajung la sor-mea.....nuuuuu, nu mai negociez cu ele.

Aido,nu infometa roscovanul.si nu-l mai cantarii atata.
in prima si a doua luna aproape TOTI copiii iau in greutate un kg pe luna apoi iau mai putin.
sebastian dupa trei saptamani de viata luase deja un kg.
si nu-l infometa,ai dai sa pape cand cere, schimbi formula cu una mai putin consistenta sau faci biberoanele mai apoase.
daca nu-i dai cand cere se frustreaza si poti avea probleme serioase cu el,prob de tristete,apatie,lipsa de autostima.
si nu-i usor nici ptru tine sa-l vezi ca plange de foame...Dumnezeule,sracau roscovan cu burtica goala lipita de sira spinarii...horor.
cauta un nutritionist, pe la clinica aia sucara unde ai nascut.

gagicile,va las...nu propmit ca intru mai des ca as minti.
dar cand gasesc un respiro va pun in tema cu ce se intampla la tropice.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Principe multumim de cafenea si de !

Ne-a fost dor de tine, dar te iertam ca te tine flacaul ocupata.

Te mai asteptam cu povestiri de la ocean!

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

e zi de sarbatoare a intrat principesa si a rahatit si un capitol , maadi e coloneleasa

Bey fata , il infometez saracu ca lua foarte mult in greutate si aseara avea deja 6130g si nu cred ca si asta este bine. Dar asa cum ai zis , am schimbat laptele cu unul mai putin consistent si ii fac o cantitate mai mare si vad ca a marit si distanta dintre mese (nu chiar la toate) , asa ca ieri a luat si el normal in greutate doar 30g , drept urmare e mai cu burta plina si mai multumit ... desi am eu niste nemultumiri dar mai astept sa treaca putin timpul ...

gasca de cafengioaice nebunoaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

principe, aici inevitabil copii romani amesteca cele 2 limbi: a imparti este a sherui, si tot asa...
Noi in casa vorbim majoritatea timpului engleza, pentru ca Victor sa depaseasca fara de engleza inginereasa pe care o vorbeste si care ma scoate din papuci pe mine!
Pupici la toate cafengioacele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

e zi de sarbatoare a intrat principesa si a rahatit si un capitol , maadi e coloneleasa

Bey fata , il infometez saracu ca lua foarte mult in greutate si aseara avea deja 6130g si nu cred ca si asta este bine. Dar asa cum ai zis , am schimbat laptele cu unul mai putin consistent si ii fac o cantitate mai mare si vad ca a marit si distanta dintre mese (nu chiar la toate) , asa ca ieri a luat si el normal in greutate doar 30g , drept urmare e mai cu burta plina si mai multumit ... desi am eu niste nemultumiri dar mai astept sa treaca putin timpul ...

gasca de cafengioaice nebunoaice

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Fai zapacito ia copilul dupa cantar.
copiii se cantaresc la luna nu infiecare zi.
te cred si eu ca daca-l cantaresti innainte de pisare e mai greu.
abia dupa trei luni un pediatru spune daca are tendinta de a lua mai mult in greutate decat normal.primele doua nici nu se iau in calcul.nu-ti spusei ca al meu in trei saptamani a luat 1 kg.
vezi ca erau si subiecte pe aici pe forum despre asta.
da'acu serios,lasa cantaru.

Maru,stiu ca asta e pb la multi copii si adulti,sa amestece cuvintele.Lingvistic nu este acceptat,cand ai o discutie intr-o limba pai toate cuvintele folosite trebuiesc sa apartina aceleiasi limbi,nu ghiveci de cuvinte,cum multi fac.

ia zi tu www ca esti profesoara de limbicum e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

principe ai dreptate, si noi ne-am bucurat ca ai mei au venit in vara si am fost fortati sa vorbim curat romaneste (ori englezeste)\Andrei de ex nu vrea sa citeasca in ro, deloc. Si ieri protesta ca istoria roamneasca e prea lunga

aida, numai prematurii se cantaresc zilnic, ce faci? imi dai cosmaruri?

Mergi la inceput

, ceai si laptic cu cacao pentru toate fetele din cafenea!

Wendy ma gandesc la tine in fiecare zi.Mai zi-ne si tu 2 cuvinte.

vin si eu cu ale mele de dimineata asa...m-am trezit speriata ca nu am auzit ceasul...dar ma uitasem la unul pe ora de vara; dorm cu intermitente si visez urat in fiecare noapte .

Dragelor sa-mi tineti pumnii, azi mama face o colonoscopie, ca e in spital de saptamana trecuta, din nou. Eu sper sa-i iasa bine; o sa ma duc sa fiu cu ea dupa examinare. Ii e frica de anestezie, ca are ameteli si fara ea.

Nu le-am rezolvat nici pe restul (ale mele, nu ale ei adica), poate imi adun curajul azi. Desi am un inceput de migrena, vad numai stele verzi cu okiu' stang.

Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Wow, lume noua, cafenea noua.

Principeso - Ma bucur ca sunteti bine si ca El Grande te tine in forma.

Lali - Sa dea DD sa fiti sanatoase amandoua si sa-ti rezolvi problemele cat mai repede si bine.

Wendy - Sunteti bine? Cum se mai simte Cosmin?

Restul fetelor ce fac? Dodo, Ayla, Iuliana, Ina, Ramyteo? De Mexxa si Sebicu mai stiti ceva?

la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ooo ... ce onoare sa bem asa cafea direct de la chavez.

aida, stresule, nu stresa si copilutu' mama, lasa-l. ce vrei?? sa ai unul ca al meu??? de nu manca nici lapte, ii dadeam cu pipeta ... si acum nu mananca nici mancare??? de am albit ...

lali tinem pumnii!!

pup toate fetele!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!

Colonoscopia mamei e ok .

Abia astept maine parearea medicului dupa toate analizele. Multi

Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Lali - Super veste!

Fetelor sunt tare fericita si mandra de al meu fecior, care astazi a fost la primul lui "casting" si l-a si luat. La Teatrul de Opereta s-a organizat casting pentru piesa "Romeo si Julieta Junior" care urmeaza a avea loc in cadrul Festivalului International din noiembrie. Si l-am inscris si pe Calin, care de altfel era cel mai mic, copiii fiind cu varste cuprinse intre 7 si 15 ani. Au avut proba de dans - modern si balet, recitat (din piesa originala, am invatat cateva versuri) si muzica. Si a fost OK.
Acum urmeaza vreo 3 saptamani de repetitii si va invit la opereta.

la toate fetele.

Mergi la inceput