cafea cu aroma de femei si bebelusi-111

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Lali,sa dea DD sa rezolvi ce ti-ai propus.
Aiduto,mai intai am vazut filmul si cartea am gasit-o intr-o librarie amarata cand am fost la Predeal cu elevii.Cand am vazut-o imi venea sa-l pup pe librar de fericire.Il mai cantaresti la fel de des pe cantaret?I-a iesit dintisorul?Cand ii iese sa ni-l fotografiezi!
Adinuleee,cum sa te duci la cursuri de dans cu burta plina de 'alovenci'?Nu-ti mai iese passo doble sau cum s-o mai fi chemand.
Dar facem azi carnaciori,iti dau din aia,cica ajuta la slabit,la colesterol,e best oxidant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nah, ce grija ai tu de mine, lasa ca ma descurc cu pasii (mai tii minte hipopotamita aia balerina din desene animate?)

Carnaciori neh...de cand m-am lasat de fumat nici cu carnea nu le prea am. Asa de gust nu te-as refuza, dar nici sa-mi umplu burdihanul. Treci si fa alivencii, ca pe aia nu-i refuz.

Mergi la inceput

Masina e sub un morman de zapada, nici nu cred ca o mai scot de-acolo ca au spus ca iar o sa ninga.

Mi-a dezapezit-o un vecin din proprie initiativa acu' vreo 3 zile, dar intre timp a nins din nou. Nici nu stiu daca s-o curat sau s-o mai las, ca cica iar o sa ninga...

Diseara merg la teatru, "Cu usile inchise" de JP Sartre, asa ca sa nu ma asteptati pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Si a mea e cu totul sub zapada ca n-am mai iesit nicaieri.Dar n-am vecini asa de draguti ca al tau.
N-ai sa fii ca hopopotamita ci ca aia a lui Popeye daca mananci carnaciori de ai mei garnisiti cu alivenciul ala nenorocit cu care m-ai innebunit.
Ma car la treaba ,ca nu mai tine figura.Pe deseara daca n-ai...febra 'mushchiulara'.Pup.

Mergi la inceput

Lasa ca eu tocmai ce mi-am deszapezit-o (m-a ajutat un alt vecin, ca asa am eu, vecini draguti si amabili, eu am sters zapada de pe ea, el mi-a eliberat drumul cu lopata). Dar intre timp am aflat ca incepe sa ninga DIN SEARA ASTA, cod galben. In concluzie degeaba an deszapezit-o, ca tot cu metroul la teatru. Ei asta e.

Azi am facut pasii de vals vienez la dansuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

..mai,mai ce animatie!tot clanul cafengioaicelor!

Mergi la inceput

Da, ne-am animat acu' si noi cu ninsoarea asta.

Ce mai faci iahim? Ce mai face baietelul tau? Cati ani are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ma bag la o cafeluta cu voi ca tot mi-a scazut tensiunea arteriala . Merge dupa ce-am papat sorici la greu?
Pupacesc gasca!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Uite,intru mai rar pe aici...Fii-miu este bine,are 5 ani si jumatate,fetita ta ce mai face?Pe unde te-ai mai plimbat?

Mergi la inceput

Mai stau putin pe aici,tocmai ma delectam cu bancurile lui Wendy...de cand nu am mai scris caut literele iar pe tastatura...

Mergi la inceput