Nu mai vreau sa fiu prostit(a)!
Raspunsuri - Pagina 4
Hilde spune:
Rufus, nu stiu ce scandaluri au fost atunci, eu iti spun ce vedeam din afara in general.
Si apoi nu fii idealist. In toata lumea politicienii se imbogatesc nu din salarii ci din contributiile de la firma X sau Y sau pentru ca obtin informatii din interior si le folosesc la bursa. Putini intra la puscarie din cauza asta.
Pana la urma conteaza ce s-a intamplat pt tine ca om de rand. Tie ti-a fost mai bine? Gaseai un job mai usor?
Intr-o societate capitalista unii se imbogatesc exagerat dar pe tine te intereseaza viata ta. Poti sa aduci partidul comunist la conducere si nu se va imbogati nimeni. Tu vei pretinde ca muncesti iar ei vor pretinde ca te platesc. : )
sirimie spune:
E o teorie intreaga despre manipulare, mai ales in timpul alegerilor prezidentiale sau parlamentare. Se practica in toata lumea.
Ca sa nu mai fii prostit trebuie sa nu mai crezi absolut nici un zvon si nici o denigrare spusa in mass media. Sau in orice caz sa fii foarte sceptic si sa cauti sa verifici zvonul din mai multe surse.
Edit: si mai ales JUDECA singur in loc sa iei pe nemestecate orice iti spune un politician sau un jurnalist.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Hilde spune:
Am citit un pic si de Crin Antonescu. Of of.
Tarcineanu avea un resume impresionant, Antonescu nu are mai nimic in resumeul lui.
Hilde spune:
Sa dea naiba daca nu l-as vota pe Geoana.
L-am intalnit o data in casa unor prieteni si nu mi s-a parut asa rau in persoana. Chiar mi-a facut o impresie placuta.
Dar apoi am citit in presa ca e cam "comunist" si nu mi-a mai placut ideea. Iar coenexiunea cu Iliescu ma enerveaza.
Hilde spune:
Rufus, am ajuns la concluzia ca e o decizie grea.
Dar mergi si voteaza orice, nu te da batut.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hilde Sa dea naiba daca nu l-as vota pe Geoana. |
Nu pot. Gandeste-te cine e in spate: Hrebenciuc, Vanghelie...
Oamenii astia nu au nimic de-a face cu Romania...
Nu, nu e o decizie grea. Merg si nu-l votez pe niciunul. Pun stampila aiurea.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Alizee spune:
Dintre toti candidatii la presedintie, tot Oprescu face dovada realizarilor profesionale.
Vorbesc despre perioada cand a manageriat cele 2 spitale.
La nivel de tara, cred ca ar reusi mult mai multe decat unul ca Basescu sau Constantinescu.
Ce spuneti despre Oprescu ? Cine ii asigura lui spatele ? Ca in niciun caz nu cred ca este independent. Trebuie el sa reprezinte un grup de interese.
Alte critici la adresa lui aveti ? Dar cuvinte de lauda ?
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html
Rufus spune:
citat din mesajul lui allinta Vorbesc despre perioada cand a manageriat cele 2 spitale. La nivel de tara, cred ca ar reusi mult mai multe decat unul ca Basescu sau Constantinescu. |
Oare de ce insisti cu "managementul" lui Oprescu?
Presedintele tarii nu e manager...are alte obligatii. Ala de manageriaza este primul ministru, cu gasca lui de ministrii.
La nivel de tara, concret, ce crezi ca ar realiza mai mult dom' doctor, fiind bun manager?
Cat despre spate, e frate de cruce cu Iliescu. Ala de-a fost presedinte.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui allinta Dintre toti candidatii la presedintie, tot Oprescu face dovada realizarilor profesionale. Vorbesc despre perioada cand a manageriat cele 2 spitale. La nivel de tara, cred ca ar reusi mult mai multe decat unul ca Basescu sau Constantinescu. Ce spuneti despre Oprescu ? Cine ii asigura lui spatele ? Ca in niciun caz nu cred ca este independent. Trebuie el sa reprezinte un grup de interese. Alte critici la adresa lui aveti ? Dar cuvinte de lauda ? allinta http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html |
Allinta, eu iti respect decizia de a tine cu Oprescu, dar nu miza pe un cal necastigator. Faptul ca e primarul Capitalei nu-l delega automat pentru functia de presendinte. Iar in afara faptului ca a fost aruncat in cursa doar ca sa mai rarefieze voturile, nu-i vad utilitatea. Ori el, ori Geoana...tot o apa si-un pamant. Eu PSD nu mai votez cat traiesc...si sper sa traiesc mult. (asta pt ca am votat Iliescu contra Vadim...stiti voi cand).
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Alizee spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Allinta, eu iti respect decizia de a tine cu Oprescu, dar nu miza pe un cal necastigator. Faptul ca e primarul Capitalei nu-l delega automat pentru functia de presendinte. Iar in afara faptului ca a fost aruncat in cursa doar ca sa mai rarefieze voturile, nu-i vad utilitatea. Ori el, ori Geoana...tot o apa si-un pamant. Eu PSD nu mai votez cat traiesc...si sper sa traiesc mult. (asta pt ca am votat Iliescu contra Vadim...stiti voi cand). |
Atunci, credeti ca Antonescu, ca reprezentat al PNL, ar face o treaba mai buna ?
Pe reprezentantul PSD nu vreu sa-l votez. Nu ne-a fost prea bine nici pe vremea lor.
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html