Nu mai vreau sa fiu prostit(a)!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Rufus, nu stiu nimic despre ceilalti candidati.

Cred ca as avea cateva criterii:

1) ce spune resumeul lor- imi arata daca au fost mereu preocupati de ceva, daca sunt muncitori, care au fost interesele lor, daca au dus ceva la bun sfarsit- in orice domeniu care a facut obiectul lor de interes.

2) daca au avut job de conducere - ce fel de leader a fost

3) viziunea lor despre unde trebuie sa fie tara si cum vor sa ajunga la rezultatele respective.
Asta sunt promisiuni dar daca nu si le tine, va pleca.

Si mai puneti voi.

Intotdeuna vom fi subiectivi, vom lua partea unuia sau altuia in functie de preferintele noastre in viata. Dar din punctul meu de vedere cel mai important este sa fim consistenti cand votam: nu rezultate de la acel candidat - nu voturi pt acel candidat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu o sa imi exprim parerea:
-m-am saturat de cearta, circul care este de cativa ani...nici un candidat nu "promite"si daca ar...ar fi numai minciuni, nu au planuri de criza, nici pentru inafara crizei...spun mereu caci sacul e gol...dar se bat pentru putere.Grupuri de interese, sau ce or fi ei...cred ...ca ne-am saturat toti de minciuni.Sincer: nu prea am cu cine sa votez!!!si ca mine pot fi multi.
De unde sa traim mai bine? din preturi majorate dupa alegeri si din acelasi salarii?De ce nu incepe sa micsoreze salariiile cu procente mai mari de la ei de sus, caci sunt bugetari si parlamentarii si senatorii si toti din aparatul prezidential???sa o ia cum un 25% sa isi micsoreze ei salariile sa vezi ce economie la buget s-ar face...dar ei tot in cei de jos dau...
CHIAR ASA: NU MAI VREAU SA FIU PROSTITA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Hilde, din sondajele de opinie, alea asa cum sant, mincinoase sau nu, e clar ca 3 oameni (poate 4) conteaza in intentia de vor.
Pe Basescu il stim, nu-i nevoie de analiza.
Geoana si Antonescu n-au demonstrat nimic. Fiecare a activat in guverne, nimic n-a ramas de pe urma lor. Ambii sunt tributari partidelor, au ajuns la sefie sustinuti nu de competenta, ci de oameni influienti. Viziunea lor? Nu stiu care e, din moment ce singurul lor discurs e calat pe Basescu. Nici nu cred ca au o viziune, in fond ei nu prea au vreun cuvant de spus, cei din spate dicteaza.
Oprescu? A plecat din sanatate, a venit la Primarie. Diferenta e ca nu mai opereaza, deci poate sa bea toata ziua. Aproape toti consilierii cu care a inceput mandatul s-au carat, pentru ca biroul primarului s-a mutat la crasma.

Te rog, sincer, sa-miu spui: cum sa votezi in conditiile astea? Spui ca, daca n-are rezultate, pleaca? Da, o face, dar peste 5 ani...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Pai ce sa zic? Alege-l pe Basescu, daca crezi ca e cel mai bun dintre cei rai.
Numai ca sper ca asta e ultimul mandat prin lege. Si nu-i dati voie sa schimbe constitutia.

Mergi la inceput

Eu cred ca politicile lui Tariceanu au fost bune pt tara(din afara mi s-a parut ca tara mergea bine in perioada aia) si nu stiu din ce partid face parte dar m-as uita tot in directia aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Oprescu? A plecat din sanatate, a venit la Primarie. Diferenta e ca nu mai opereaza, deci poate sa bea toata ziua. Aproape toti consilierii cu care a inceput mandatul s-au carat, pentru ca biroul primarului s-a mutat la crasma.

Si despre Vacaroiu se spune ca e betiv, iar el nu consuma alcool absolut deloc. Stiu din surse sigure.
Ma voi interesa si despre Oprescu.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Eu cred ca politicile lui Tariceanu au fost bune pt tara(din afara mi s-a parut ca tara mergea bine in perioada aia) si nu stiu din ce partid face parte dar m-as uita tot in directia aia.

Face parte din PNL. Candidatul lor este Crin Antonescu.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Pai ce sa zic? Alege-l pe Basescu

Nu pot. Dca tot nu mi-e bine, macar nu mi-o fac cu mana mea.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Na. Atunci l-a analiza cu atentie pe Antonescu.
Tara are nevoie de legi care sa incurajeze investitiile, potential are. Orice partid care este pro-investitii are un plus de la mine.

Mergi la inceput

Din pacate, tot nu pot. Omul ala n-are coloana vertebrala, pe el l-a pus Patriciu sef, asa ca trebuie sa-si plateasca datoria.
Pe mine nu ma deranjeaza un om de afaceri...dar, daca afacerile-s numai pentru una din parti profitabile, nu ma mai intereseaza.
Tariceanu? Am sa-ti amintesc doar una din ultimeile ispravi: concesiunile din Marea Neagra. Romania se alegea cu praful. De pe toba. Binefacerile din timpul lui au iesit la iveala dupa mandat. E ca la travestiti: daca le ridici fusta, ai un soc. Asa, pe-afara, ai fi zis ca merita...

Mergi la inceput