Nu mai vreau sa fiu prostit(a)!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Am citit astazi despre primarul din Sibiu si-l vad intr-o lumina foarte pozitiva. Omul chiar are rezultate.

Asa este. Si atunci, de ce este adus pentru o luna?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Am citit astazi despre primarul din Sibiu si-l vad intr-o lumina foarte pozitiva. Omul chiar are rezultate.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu nu citesc ziarele din Romania si nu stiu exact ce se vrea de la omul asta. Va citesc pe voi mai mult.

Intr-o luna posibil ca nu va putea sa faca mare lucru. Dar poate ca viitorul presedinte il va alege ca prim ministru pentru mai multi ani. Si daca va face treaba buna ca prim ministru, poate va fi presedinte intr-o zi. Cred ca experienta lui nu poate sa aduca nimic rau Romaniei, oricare ar fi rolul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

Citat:

Citat:

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu nu citesc ziarele din Romania si nu stiu exact ce se vrea de la omul asta. Va citesc pe voi mai mult.

Intr-o luna posibil ca nu va putea sa faca mare lucru. Dar poate ca viitorul presedinte il va alege ca prim ministru pentru mai multi ani. Si daca va face treaba buna ca prim ministru, poate va fi presedinte intr-o zi. Cred ca experienta lui nu poate sa aduca nimic rau Romaniei, oricare ar fi rolul lui.

Doar nu-s prosti sa-l aleaga pe el? Nu intra in calculele lor, aceste pozitii sunt pentru altii care asteapta acum ... sa fie ceva sa apara ceva si pentru ei.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Consensul nu vine din performantele personajului,pt. ca intr-o lupta politica nu este suficient,ci din cat de receptiv este acesta la indicatiile venite din cele mai diferite directii(partide)!

Credeti ca in plina campanie cu partide care au fiecare candidati isi permite cineva sa propuna un candidat INDEPENDENT?
Adica un candidat care nu asculta decat de constiinta sa?
HAI SA FIM MATURI SI SERIOSI!

Mergi la inceput

Hilde, problema romanilor nu este ca n-ar vrea un om capabil...ci ca nu exista ala "in carti". Primarul Sibiului e aruncat in fata ca nume, nu ca varianta. Priministru va fi unul care e in gasca care va castiga alegerile de presedinte, fiecare candidat are oamenii care-l sustin si carora le ste dator...Johannis nu va fi niciodata intr-un post cheie, pentru ca e un nimeni in politica centrala de astazi.
Pe mine nu asta ma mira, ci, cum am mai spus, inversunarea alegatorilor care nu vad decat Basescu, Geoana sau Antonescu si fiecare incearca sa dovedeasca cat e "al lor" de bun sau, mai precis, cat de prosti sunt ceilalti. Prin urmare, nu candidatii sunt de vina...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

HAI SA FIM MATURI SI SERIOSI!

Cu alte cuvinte: "renuntati la sperante"?

Eu zic sa nu renuntati si sa nu-i realegeti pe politicieni daca nu au rezultate. Vor invata lectia. Posibil sa le ia multi ani pana se intampla asta dar se va intampla eventual.

Eu sunt optimista. Oamenii vor intelege procesul democratic mai bine cu siguranta in viitor si la un moment dat o sa li se para injositor sa accepte un mic sau o bere ca mita pt un vot. Pana atunci nu schimbati constitutia.

Mergi la inceput

Citat:
Prin urmare, nu candidatii sunt de vina...

Si eu cred la fel.
Nu stii ca se zice ca fiecare obtine ceea ce merita in viata?

Politicienii au o viata foarte usoara in Romania. Putini voteaza, nimeni nu ii trage la raspundere. Multi dintre cei care voteaza pot fi cumparati cu un mic sau o bere.
Pentru ceilalti trebuie doar sa angajeze pe cineva care este bun in arta manipularii( presa, in cazul asta, care in mod normal ar trebui sa fie independenta). Votantii uita de interesele lor dupa ce stau o ora la tv. Unii sunt dezgustati si nu mai voteaza, altii devin partizani fara o baza reala. Nici nu e vina votantilor pana la urma, nu prea au experienta in ceea ce priveste democratia.

Mergi la inceput

Citat:
Multi dintre cei care voteaza pot fi cumparati cu un mic sau o bere.

Nu de astia mi-e frica mie.
Ci de aia care spun ca se pricep si vin cu demonstratii. Nici nu le trece prin cap ca ar exista si altceva. Care n-au nici un castig decat dorinta de a demonstra ca au avut dreptate cand au sustinut pe unul sau altul. Care isi insusesc luptele politice si le transforma in propriile dispute, incercand sa-si impuna punctul de vedere.
Macar aia care voteaza pe mici si bere stiu de ce o fac. Cei care voteaza mereu si mereu aceleasi personaje, fara noima, fara castig, de ce o fac?

Mergi la inceput

Citat:
Cei care voteaza mereu si mereu aceleasi personaje, fara noima, fara castig, de ce o fac?

Pt ca au un interes sau pentru ca sunt prea incuiati.
Eu, sa fiu in locul vostru, as proceda asa: A fost Basescu(sau XXX).
Imi plac rezultatele muncii lui?
Da. Il aleg in continuare.
Nu. Il aleg pe altul.
Daca nu am varianta perfecta il aleg pe cel mai bun dintre cei rai. Vreau sa-i arat politicianului cine are puterea in tara asta si ca nu poate sa fie reales daca nu are rezultate.
Ei sunt la conducere pentru ca le dati voi voie. Trebuie sa inteleaga asta. De fapt ei inteleg, populatia e cea care nu intelege.

Mergi la inceput

Citat:

Daca nu am varianta perfecta il aleg pe cel mai bun dintre cei rai.

Ok. Pentru ca nu esti asa implicata ca noi, iti propun sa-ti dai cu parerea care dintre candidatii inscrisi (poti sa-i excluzi pe papagali, gen WC Tudor) ar fi nimerit ca alegere si, evident, din ce motiv. Dar, te rog, alt motiv decat "celalalt e mai prost".

Mergi la inceput