Nu mai vreau sa fiu prostit(a)!
Raspunsuri - Pagina 5
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Eu PSD nu mai votez cat traiesc...si sper sa traiesc mult. (asta pt ca am votat Iliescu contra Vadim...stiti voi cand). |
Multi am facut asa.
Si pana atunci si de atunci am votat "contra".
Orice vot am da acuma, ar fi "contra".
Si nu e corect.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Alizee spune:
Rufus, Oprescu are diplomatie si stie cum sa negocieze. Dovada reactiile lui de cate ori a fost atacat. Am mai scris. Daca presedintele tarii este un recalcitrant, nu un diplomat, strica imaginea tarii, cu efecte negative asupra noastra, a tuturor.
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html
makydenis spune:
Ce spuneti de candidatii mici, independenti sau nu?
Pe mine ma ia cu frigurile numai cand ii vad...
olympia spune:
Oprescu va avea partid in curand, ceva gen alianta nationala de stanga, bla, bla.... I-l croiesc zilele astea Cozmanca si cu Bondrea (da, da ala de la Universitatea Spiru Haret, cel care da diplome pe banda rulanta). Se pare ca bunicuta Iliescu si cu Adelu' Nastase au sunat mobilizarea generala. Ce va fi cu Geoana in PSD vom vedea. (Hrebenciuc nu-si vede capu' de treaba zilele astea) Numai ce zise aseara Patriciu la Realitatea ca Geoana e mai liberal asa, deci...poate schimba taberele sau se regrupeaza baietii impreuna!
Astia joaca si la zece capete numa sa scape de Basescu, rau trebuie ca le-a incurcat treburile!
Pene colorate... cate putin din toate!
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Multi am facut asa. Si pana atunci si de atunci am votat "contra". Orice vot am da acuma, ar fi "contra". Si nu e corect. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Mai mult ca sigur e o surpriza pentru tine, dar acum nu voi vota contra. Votez cu Antonescu deoarece chiar cred in el (ca si presedinte).
Da, atunci a fost un vot fortat. Dar am facut ceea ce trebuia.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
b.nica spune:
citat din mesajul lui olympia Oprescu va avea partid in curand, ceva gen alianta nationala de stanga, bla, bla.... I-l croiesc zilele astea Cozmanca si cu Bondrea (da, da ala de la Universitatea Spiru Haret, cel care da diplome pe banda rulanta). Se pare ca bunicuta Iliescu si cu Adelu' Nastase au sunat mobilizarea generala. Ce va fi cu Geoana in PSD vom vedea. (Hrebenciuc nu-si vede capu' de treaba zilele astea) Numai ce zise aseara Patriciu la Realitatea ca Geoana e mai liberal asa, deci...poate schimba taberele sau se regrupeaza baietii impreuna! Astia joaca si la zece capete numa sa scape de Basescu, rau trebuie ca le-a incurcat treburile! |
Interesanta observatie deci se pare ca se va scinda PSD in unii de stanga si unii spre liberali?
b.nica spune:
Pe primii putem apreci cum se vor numii dar in cazul unirii cu liberalii nu pot sa-mi imaginez:Social-liberali?
Rufus spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Mai mult ca sigur e o surpriza pentru tine, dar acum nu voi vota contra. Votez cu Antonescu deoarece chiar cred in el (ca si presedinte). |
Nu e o surpriza. Ba, chiar te invidiez ca poti crede in el, deci votezi cu speranta.
Din pacate, eu nu-l cred, pentru ca, in primul rand, nu mai face politica liberala. Candva, idealul meu in politica era reprezentat de PNT si PNL, cam amestecate, e drept...nu prea aveam experienta.
Acum am experienta, cat de cat...dar nu mai am idealuri. S-au naruit.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
sirimie spune:
Au inceput in forta sa se injure, Basescu si Geoana. Geoana si-a scos in fata pozele pe vremea cind era ambasador, impresionante ce e drept. Basescu sare la beregata lui Iliescu etc
Crin Antonescu parca a stat in umbra pina acum. A promis ca va face altfel de campanie electorala. Sper sa se tina de cuvint, as vrea sa vad altceva decit injuraturi.
Eu l-am votat pe Basescu pentru ca promitea ca il va pune pe Tariceanu prim ministru. Si sincer nu imi pare rau deloc din cauza asta.
Din pacate, eu nu-l cred, pentru ca, in primul rand, nu mai face politica liberala. Candva, idealul meu in politica era reprezentat de PNT si PNL, cam amestecate, e drept...nu prea aveam experienta. Acum am experienta, cat de cat...dar nu mai am idealuri. S-au naruit. |
Ce inseamna politica liberala dupa tine?
PNL au avut guvern minoritar, au avut nevoie de sustinere de la PSD, dar cred ca in Romania nici nu ar fi potrivita o guvernare strict de dreapta, la cit de mare e saracia.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei