Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)
Raspunsuri - Pagina 20
sandaa spune:
ALRAK am primit pachetelul. Multumesc mult.
Sfantul Nectarie sa ne ocroteasca. Doamne ajuta!
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie09.htm
La multi ani celor care poarta numele Sf. Nectarie si al Sf. Mucenic Claudiu!
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sandaa ALRAK am primit pachetelul. Multumesc mult. ![]() Sfantul Nectarie sa ne ocroteasca. Doamne ajuta! |
Cu mare drag, sa-ti fie de folos

pentru toti cei aflati in suferinta trupeasca sau sufleteasca 

tuturorDoamne Ajuta!
danangie spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 danangie,la multi ani baietilor! |
multumesc mult

DANA
lui ALESSIO si MATTIA S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
danangie spune:
| citat din mesajul lui Livsy Buna seara! Danangie, bine ai revenit si FELICITARI!!! Sa iti traiasca baietii! Eu nu stiu ce sa iti spun referitor la intrebarea ta, imi pare rau, insa ma bucur ca ne-ai scris! Te asteptam oricand ai timp cu detalii si poze despre nazdravanii tai! Cred ca esti tare fericita! Dumnezeu sa va binecuvanteze! ![]() ![]() Sandaa, ![]() Multumesc! Sa fii binecuvantata! Daa, ma voi gandi la voi. Sa dea Dumnezeu sa ajung cu bine si sa ma pot inchina Sfantului Nectarie chiar de ziua lui.Cami, Doamne Ajuta! ![]() Hai, ca mai e putin!!! Fetele, sa ne mobilizam! Mai sunt cateva mii de euro. Impreuna, putem! Doamne Ajuta!Jujuka, ma bucur ca ne-ai scris! Sanatate multa, ai grija de tine si te asteptam cand poti sa ne mai scrii - si cu o veste buna! Silvi, ![]() ![]() Psalmul va sosi maine dimineata, sa nu va suparati, va rog ! ![]() Cu mult drag, Ana ![]() TUTURORDoamne Ajuta! ![]() |
multumesc mult de urari.....pana la urma am putut sa intru doar la usa.....am stat intr-un colt......asta ca sa n u stau afara in frig cu copil mic. poze cateva....am la semnatura. ce pot sa-ti spun.....e tare greu cu 2 copii asa mici......nu prea stiu sa ma organizez.....imi este greu cand sotul e la munca.......dar o scoatem noi la capat.

DANA
lui ALESSIO si MATTIA S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
Livsy spune:
Buna dimineata!
Danangie, ma bucur ca ne-ai scris! 
Sunt sigura ca te vei descurca! Acuma important este ca sunteti patru, ca sunteti sanatosi, greutati toata lumea are intr-un moment sau altul, dar greutatile trec (si vin altele...) iar realizarile RAMAN. Asa ca oricat e de greu, adevarul ramane acelasi, ai doi copii minunati si sanatosi. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Si cand poti... suntem aici! 
Sandaa 
iti multumesc ca ai postat tu ieri Acatistul. Eu trebuie sa recunosc ca ieri mi-a fost cam frig, am stat cateva ore la coada la Manastirea Radu Voda si nu eram imbracata cum trebuie, cand am venit acasa am incercat sa va scriu, m-am luat cu alte treburi, apoi s-a facut seara si am fost prea obosita. Sunt tare fericita ca mi s-a implinit dorinta, aceea de a-l vizita pe Sfantul Nectarie de ziua lui. Mi-am pus aceasta dorinta in inima cred acum doi ani si ieri, cu ajutorul Lui Dumnezeu, am reusit s-o vad implinita. A fost frumos si emotionant si dupa aceea, bineinteles, ma apucase veselia, eram pusa pe glume. L-am facut pana si pe fostul meu sot sa rada in hohote. ![]()
Mi-e tare dor sa vad ca scrieti mai mult si cu mai multa credinta, parca iar ne-am amortit putin...
Verygu, ce faci?

Angel, ce faci? 

Magdita, Madutz, Georgia, unde ati disparut? Nu mai vorbesc despre Lauraa... Deeva, vvvvv, Mara.... where are you??? 

Cami, ce face Alina? Tu esti singura scutita de dojeneli... Te rog pup-o pe alina din partea noastra si spune-i ca o asteptam cu dragoste sa ne scrie cand va putea. Te
si pe tine! 
Ioanact 
, ce faci, draguta?
Anadomnica, ma bucur enorm cand ne scrii! 

Housepocket, ati reusit? Ti-am trimis pm. O zi frumoasa! 

Despre Malina (mmc_nd) mai stie cineva ceva?!? Malina, nu ne-ai scris de foarte mult timp si imi este dor de tine!!! 

Va imbratisez pe absolut toate cu mult drag

TUTUROR!
Doamne Ajuta!
PS: Vom incepe si un nou capitol, va rog sa ma asteptati pana diseara, nu va suparati.... imi cer scuze! 
Livsy spune:
Psalmul 57
Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor. Sa nu strici!
1. De graiti intr-adevar dreptate, drept judecati, fii ai oamenilor.
2. Pentru ca in inima faradelege lucrati pe pamant, nedreptate mainile voastre impletesc.
3. Instrainatu-s-au pacatosii de la nastere, ratacit-au din pantece, grait-au minciuni.
4. Mania lor dupa asemanarea sarpelui, ca a unei vipere surde, care-si astupa urechile ei,
5. Care nu va auzi glasul descantatoarelor, al vrajitorului care vrajeste cu iscusinta.
6. Dumnezeu va zdrobi dintii lor in gura lor; maselele leilor le-a sfaramat Domnul.
7. De nimic se vor face, ca apa care trece; intinde-va arcul Sau pana ce vor slabi.
8. Ca ceara ce se topeste vor fi nimiciti; a cazut foc peste ei si n-au vazut soarele.
9. Inainte ca spinii vostri sa se aprinda, ca pe niste vii intru manie ii va inghiti pe ei.
10. Veseli-se-va dreptul cand va vedea razbunarea impotriva necredinciosilor; mainile lui le va spala in sangele pacatosului.
11. Si va zice omul : " Da, este rasplata pentru cel drept ! Da, este Dumnezeu, Care ii judeca pe ei in viata !"
Sa fie de folos!
Doamne Ajuta!
Livsy spune:
Tot eu...
Voiam doar sa va mai amintesc ca maine, 11 noiembrie, este ziua in care se pomeneste Sf Mare Mucenic Mina, un sfant deosebit pentru noi, aducatorul inapoi al celor pierdute de oameni, un mare mucenic pe care il putem "vizita" in Bucuresti la o biserica tot deosebita, in zona Unirea. Voi reveni cu amanunte!

georgia_c spune:
m'neata micutele
danangie , bine ai revenit printre noi .. m-am uitat pe poze , ai 2 baieti frumosi ca doua bijuterii ..sa va traiasca si sa fiti sanatoasi ..cum sa nu ne mai amintim de tine .. mi-a ramas in minte cum povesteai ca erai la un pas de despartire din cauza tensiunii cu planul bb ,si durerea pierderi sarcinii.. si uite acum ..ai 2 flacai ..le aranjeaza DD pe toate
angel , verygu , imi pare sincer rau ...
eu nu am mai trecut in ultima vreme sa scriu , desi am citit , caci starea mea , nu era una tocmai de laudat ..am "cazut" in butoi , si cred ca a 2a oara de cand ma lupt pt bb , l-am intrebat pe DD de ce nu ni-l trimite ...acum mi-am mai revenit , si sper sa nu mai am prea curand asa trairi ; acum insa cand draguta de livsy , si-a facut griji pt mine , parca nu puteam sa nu trec sa o pupaces pe ea si pe voi

ieri insa , impreuna cu o forumista
, am reusit sa ajungem si noi la racla Sf Nectarie , prima data pt mine ...si parca DD a asezat langa noi , o doamna tare draguta care ne-a povestit cum ea , care are 5 copii , a nascut 2 dintre copii , la 37 respectiv 38 ani ..
mi-ar fi drag ca acum in prag de sarbatori sa se reanime topicul , sa mai apara fetele vechi si cele noi , "disparute".. virginia , cleo , Marryan,luca2008,elenii,pogonici1977,happymum,Aditi,sissic,amedamaya1, laurra,Syris si probabil mai sunt si imi scapa mie
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot