Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)
Raspunsuri - Pagina 21
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Livsy Magdita, Madutz, Georgia, unde ati disparut? Nu mai vorbesc despre Lauraa... Deeva, vvvvv, Mara.... where are you??? ![]() ![]() |
Livsy

, multumesc ca te gandesti la mine. Sunt bine, doar ca destul de ocupata, si la serviciu si acasa. Astept cu sufletul deschis MINUNEA Verygu
, imi pare sincer rau
.Va pup pe toate si sa ne ajute DD tuturor dupa nevoi
.Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
luca2008 spune:
Ma iertati ca intru asa tarziu sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor.
Tuturor , sanatate , iubire si liniste in suflet.Lyvsi , ma bucur mult pentru tine
.
Georgic drag
ia da manutza de zanica sa te scot din butoi.
Tu nu ai voie in el.
Dragele mele imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit ieri .
madutz, magdita
verygu , angel o imbratisare de la mine.
cami, ce mai spui de Alina si Adrian?
S-au strans suficienti banuti sa poata pleca?Doamne ajuta!
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie10.htm
MaraAnisia spune:
Dragutele mele,
multumesc de apel, chiar vroiam sa intru azi sa raspund prezent, dar acum m-a rugat Cami_antonia sa intru sa va dau un mesaj din partea ei:
Sunt deja 26 de mii de euro si cine mai poate face un ultim efort mai e nevoie de minim 4 mii sa plece saptamana viitoare.
Alina este tot rau si vor sa grabeasca ca vin sarbatorile si e aiurea, starea ei este foarte rea.
Va imbratisez pe toate si sunt alaturi de fiecare cu ganduri bune.
va pup,
Mara
Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/6Xgsp3.png
Arianna_M spune:
Am facut si eu ieri o donatie pt Alina .
Dumnezeu sa o ajute si sa treaca cu bine peste acest necaz.
Sunt alaturi de tine Alina 
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!
Ioanact spune:
Doamne ajuta!
Am fost si eu ieri la eco, a fost bine, TT nu l-am m facut pt ca indiferent cum e copilul eu il/o voi naste..si s-ar putea sa fie tot
. Sanatoasa sa fie ca asta e tot ce conteaza.
Livsy multumesc ca ai intrebat de noi!
As vrea sa va arat 2 filmulete de la eco, dar nu as vrea sa intristez pe cineva..le gasiti aici.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
17+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Livsy spune:
Buna seara,
Apar si eu, ma bucur ca ati scris in numar mai mare.
Multumesc tuturor celor care nu m-au uitat si mi-au adresat cateva cuvinte: Georgic, Magdita, Luca2008, Ioanact, va trimit la randul meu multi pupici si multe imbratisari si va doresc tot binele din lume 
fiecareia! Doamne Ajuta!
Mi-as dori enorm cateva vesti frumoase, mai ale ca noul capitol, pe care il gasiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144848
este unul special, are 

numarul 50 

!!!
Doamne Ajuta! Dumnezeu sa binecuvanteze toate femeile care isi doresc prunci, iar urmatorul capitol, cu Voia Lui, sa fie unul bun, cu muuuulte vise implinite!