FIV in Ungaria 70
Raspunsuri - Pagina 20
samira33 spune:
corina...cred ca-s io cam grea de cap...sau beata

...ai platit direct in euro-la caserie sau in euro direct la dr. K in birou,mana etc???
mie mi-ar conveni mai mult sa pot plati direct in euro...sa nu mai umblu dupa forints...si acum mai am 100.000 de forints prin casa ramasi de la prima vizita...bine ca mai urmeaza vizite si ii voi cheltui atunci...daca nu uit unde-i pun in Februarie...ca nu ar fi prima data.![]()
corina_anam spune:
am platit direct la Kovacz, la el in birou mana in mama si mi-a facut o factura, dar l-am intrebat daca e ok daca platesc asa sa nu trebuiasca sa mai schimb in forinti.
La caserie poti plati doar cu card sau forinti cash.
alinamolnar spune:
Samira draga mea, mersi de urari.
Cred ca esti cam beata
, ca te cam repeti (pe pag 19 si 20)
. Nu te supara, am glumit.![]()
violeta70 spune:
samira pai asta este problema. Mie Dr. Zadori mi-a dat 2 folii de AC, insa doar de prima mi-a zis cum sa o iau ( adica din ziua a -4-a a CM), iar vineri termin aceasta prima folie.
Ce fac cu a doua? nu ar trebui sa-mi spuna?
Espe
, i-am scris, i-am pus in subiect URGENT!!!, si i-am scris exact, punctual ( nu romane), bolduit, cu liniute, etc.
Probabil o sa fowerdez mail-ul, dar ma gandesc sa fac aceasta treaba joi sau vineri. Si chiar sa incerc vineri la telefon, desi urmeaza week-end-ul, si putin probabil sa vina la clinica, fiind in concediu.
Fetelor va multumesc pentru sfaturi. Eu chiar sunt stresata (tveety ai dreptate, stresul nu face bine). Sper sa ma calmez cand voi primi un raspuns.
Pupici
Dumnezeu este alaturi de noi 
corina_anam spune:
daca ma poate careva ajuta si pe mine.... a-ti facut careva transfer de blasto la Budapesta? cat timp dureaza pana ajunge la stadiu, 5 zile? si in timpul asta tre sa stai acolo sau poti acasa?
samira33 spune:
corina...trebuie sa stai 12-14 zile la Budapesta
alina...nu-s chiar asa de beata...merge netu' prost...si eu apas ca disperata pe TRIMITE UN RASPUNS ![]()
![]()
![]()
zapp spune:
salutare,
am dat de net si am intrat sa va dau vesti despre mine. Vad ca ati scris mult, o sa citesc imediat. Multumesc tuturor pentru sustinere!!!
Asadar, joi am punctia. Am multi foliculi pe ambele ovare (in jur de 15), sa vedem si ce contin. Sper sa aiba dr-ul material pentru blastociti, pentru ca am hotarit ca daca am suficiente outze mergem pe blsto. Endometrul este frumos, cu DD inainte!
va pup pe toate!
irinaflorea spune:
alinamolnar avem programare la 2 jumate, dar merg la analiza de sange la 12. Poate ne vedem, ca sigur nu intri la 12, si precis vii cu vreun sfert de ora mai repede.
Zapp Iti doresc din suflet o recolta foarte bogata!!!!!! si sa se transforme in 
lipiciosi

Liana30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clipsy Buna am si eu o intrebare la voi cum se fac injectiile Suprefact? |
se fac in burtica,,la fel ca si gonalul,,daca nu stii cum vezi filmuletul de la gonal..daca nu-l gasesti iti explic eu..bafta multa!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"