FIV in Ungaria 70
Raspunsuri - Pagina 21
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dent BalantaTm, multumesc pt raspuns! Am FSH 7,4 (val.norm. 4-13) si LHS 7,12 (val.norm. 1-18)sunt bune. Prolactina 21,4 (val.norm. 3,24-29,12)si asta e buna. De aceea nu inteleg valoarea mica a estradiolului. Cit despre TSH, este acum 2,17 (val.norm.0,49-4,67). Anul trecut la FIV am inceput stimularea cu TSH-ul 2,5, iar Zadori a zis ca e in limite normale. Mentionez ca eu am facit tratament pt hipotiroidism, acum 3 ani,dar atunci aveam TSH 7,5. Sunt in limite normale si T3si T4.Progesteronul e OK. Deci nu stiu unde e "buba",cert este ca am val la estradiol de BABA. Astept rezultatul AMH-ului,poate voi primi un raspuns de acolo.Iti doresc toate cele bune! ![]() |
Dent
, ai hormonalele bune, doar TSHul, dupa parerea mea, e o idee mare pt FIV (desi el e in limite normale dpdv endocrinologic). In contextul cu hormonale bune, e chiar ciudata valoarea Estradiolului tau. Dar, cum ai zis tu, sa vina rezultatul la AMH si poate de acolo e buba. Oricum, la mine e clar. Am primit in seara asta rezulatul de la AMH, si, ca si Inhibina B, e la limita inferioara
. Deci rezerva mea ovariana e redusa si nu degeaba am eu E2ul in Z3 in jur de 60...Luna asta am avut FSHul 7.3 (e a doua oara in 6 luni cand in am in jur de 7, in rest e 8 si un pic), dar clar a fost 'mincinos', ca uite ce imi dovedeste AMHul
...Ce sa fac, am doar un ovar functional, si fiind singurel, nu cred ca pot sa ii cer mai mult decat atat...Asta e, merg inainte, ma duc (iar) peste austrieci cu toate dovezile ca am o rezerva ovariana micuta si vedem ce e de facut. Unde mai pui si 'frumusetea' de TSH de 1.7
Fetelor
, sper ca nu va deranjeaza ca mai scriu pe la voi desi nu mai sunt 'unguroaica'. Cumva, ma simt legata de subiectul asta si vad ca imi e greu sa ma desprind de voi.mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
goggy spune:
| citat din mesajul lui miki01 goggy, productie buna, fata multumita de cazare, tot inainte! (nu ai vrut sa te gasesc cu picioarele in sus la Helios, nu? Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)si aspiranta la bebe 2 Poze cu voinicelul nostru iubit Povestea puiului nostru |
Dragutza, cu cracii in sus poti sa ma gasesti...doar ca la Mercure
luck spune:
| citat din mesajul lui dent In schimb,medicul cu acupunctura mi-a indicat sa iau ALGA BRUMA pt tiroida, si asa de 2 ani nu mai am probleme cu TSH. Poti incerca alga bruma,deoarece e un produs natural,nu un medicament.Inhiba si pofta de mincare. |
dent

sa inteleg ca ai intrerupt tiroxina si ai inceput tratamentul cu alga bruma , sau ti-ai scazut tsh cu tiroxina , ai luat o pauza dupa care ai inceput cu alga bruma?
Tare mult m-ar interesa si pe mine , as renunta la eutirox si as trece pe naturiste.
zapp

m-au mancat degetele astazi la serviciu sa te sun dar m-am gandit ca esti in Budapesta , nu mai stiam nimic de tine si ......... ce sa vezi vesti foarte bune.Tine-o tot asa si te asteptam si in continuare cu cele mai bune vesti.
samira
ai dreptate in legatura cu dr Zadori , la inceput a fost ok dar apoi serviviile lui s-au deteriorat vazand cu ochii.
Tabitha
un sfat din partea mea , nu mai merge la el,si eu am zis inca o data si gata dar acum imi pare rau ca nu am avut curajul sa ma desprind si sa merg in alta parte.
goldi

foarte , foarte interesant articolul tau , bine ar fi tradus de cineva care are timp si se pricepe mai bine si postat pe prima pagina.
Am vazut ca se considera slab, in cazul persoanelor cu rezerva ovariana redusa sau poor responderi, tratamentul cu clomiphene sau cel la care se incepe stimularea iar in momentul in care foliculii ajung la 12 mm se intervine cu antagonisti.
Se merge pe tratamentul de la inceputul CM de stimulare in paralel cu inhibarea si deasemenea pe protocolul lung adica din z 21 AC + inhibare iar la inceputul CM se incepe stimularea ,care sincera sa fiu pe mine m-ar tenta pt ca un l-am facut niciodata , dar o sa intreb despre asta.
Ceea ce nu am inteles foarte bine este nivelul testosteronului , sunt unele expresii pe care nu le inteleg foarte bine si o sa incerc sa le traduc cu dictionarul.
Eu analiza testosteronului nu mi-am facut-o niciodata si vad ca este foarte important nivelul lui , in sensul ca daca este mare influenteaza calitatea ovocitelor.Ceea ce nu am inteles este cat si cand trebuie lucrat la LH c asa fie total ok.
goggy spune:
| citat din mesajul lui samira33 cat despre celebrele camasi de noapte,draga mea....fericito...te invidiez...inseamna ca ai fost pe acolo in perioada lor de aur cand inca se mai lipea ariciul ala...fragil-e adevarat...dar totusi se mai lipea....eeee.....in zilele noastre nu se mai lipeste neam...indiferent ce i-ai face |
Subscriu...NU SE LIPESC ! Norocul meu ca sunt vigilenta....

fericita de Andrei (11.11.2008)