FIV in Ungaria 70
Raspunsuri - Pagina 19
dent spune:
Cornelia1172,si al meu polip a aparut dupa primul fiv intrerupt,dar nu mi-a zis Z sa-l scot pana dupa al doilea fiv esuat. De aceea sunt turbata de manie. Odata ce vezi polipul,trimite la histero,ca tot acolo am ajuns,nu ma lasa sa ma joc cu hormonii si cu banii.
In decembrie nu stiam de voi ca sa pot sa ma documentez,sa cer pareri,dar el trebuia sa stie ce se poate intampla cu un polip in uter. Si in mod sigur a stiut, dar probabil a fost putin mai obosit...
violeta70 spune:
Mai fetelor mult ati mai scris!
Este adevarat ca si medicii sunt "oameni". Eu sunt insa panicata ca sincer as vrea sa incep, sau sa ma exprim corect, sa continui.
Acum sa va mai zic ceva: eu anul acesta, mai exact 25 iulie, am oficializat relatia noastra, asa ca mi-am schimbat numele. ID-ul meu este pe fostul nume, dar la subiect am scris numele meu, cu litere mari si URGENT!!! in paranteza. Este posibil sa-l treaca cu vederea( la mail ma refer), fiind alta adresa? este cam aiurea ce spun pentru ca normal citesti mail-urile dupa ceea ce scrie la subiect.
Primele mail-uri de contact au fost ok, ma refer pentru prima intalnire.
Sincer nu stiu ce sa fac. Voi ce spuneti?
Cornelia si eu sper sa fiu la sfarsitul lui noiembrie acolo sa incep procedura. Acum ramane sa vedem daca-mi raspunde.
Ceea ce vreau sa va intreb pe voi, fetelor care sunteti mai vechi, acest tratament cu anticonceptionale, cat de important este? Adica, daca nu-mi raspunde pana vineri (atunci termin prima folie), si-mi vine ciclul (care oricum este in curs de venire), sa incep si a doua folie sau nu?
Pupici si ne auzim
Dumnezeu este alaturi de noi 
alinamolnar spune:
Buna, fetelor!
Am intrat in linie dreapta. De maine incep stimularea si vineri merg inapoi sa vedem daca tratamentul prescris e bun sau mai schimbam pe ici pe colo.![]()
Irina poate ne vedem vineri la dr. Bodnar. Eu am programare la 12. Tu? Iti tin pumnii sa fie bine totusi. DD ajuta.
Ildi bine ai venit si sedere scurta la acest capitol.
Goggy super productie. Tine-o tot asa!
Samira

Doamne ajuta!

pentru toate fetele aflate in focuri.
samira33 spune:
goldi...cu siguranta aceasta "reteta a succesului" de care vorbeam se poate implementa oriunde
...sa nu inteleaga cineva ca-l iau in brate pe dr. K...nicidecum...e posibil sa se ajunga in aceeasi situatie si acolo.
cat despre celebrele camasi de noapte,draga mea....fericito...te invidiez...inseamna ca ai fost pe acolo in perioada lor de aur cand inca se mai lipea ariciul ala...fragil-e adevarat...dar totusi se mai lipea....eeee.....in zilele noastre nu se mai lipeste neam...indiferent ce i-ai face![]()
![]()
![]()
samira33 spune:
alina...multa multa bafta...sa fie un start bun si un finish apoteotic draga mea...cu 2 bebelashi-musai baiat si fata...grasi,frumosi si sanatosi.
violeta...stai asa...ca acum ma luminez si eu.
adica tu saptamana viitoare ar trebui sa incepi injectarea???
si nu ai niciun raspuns de la medicul curant???
corina_anam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 2bobocei Buna fetelor, Mai sunt foarte putine zile si declar deschisa calatoria catre FIV 4. Pe 2 noiembrie ajung la Budapesta unde o voi avea coleguta pe Felicia. Desi i-am trimis mail dr. Kovacs in care l-am intrebat daca pot plati numai in EURO, cash, raspunsul a fost "You can choose both, in general HUF is better as it is the official currency here" ![]() Sa inteleg ca raspunsul este afirmativ? Goggy te rog din suflet intreba-l tu daca pot totusi plati in euro. Tinem pumnii sa fie un (sau doi cati o vea Domnul) frumos si sanatos !![]() MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot o sarcina oprita din ev 8s si 4z |
Espe spune:
Samira, exact ce ai scris tu i-am spus lui Zadori anul trecut, la sfarsitul lui noiem, cand am plecat de la el, la 3 zile dupa ET. A zambit, a ridicat din umeri si nu a raspuns nimic.
Cornelia, eu pe 10.11 voi fi la clinica, dimineata, a 4a zi de stimulare. primele 3 injectii le fac acasa si pe drum spre Hu.
Violeta, eu zic sa iei si a 2a folie de anticonceptionale, insista tot timpul Zadori sa se ia anticon inainte de FIV. Dar mai dai si fwd la mailul la care nu a raspuns. Daca vrei ii duc eu pe 10.11 scrisoarea ta, desi cred ca e cam tarziu atunci... Eu in toate mailurile ii fac un scurt rezumat: cine sunt, istoricul la el si care a fost ultima noastra conversatie.
corina_anam spune:
Buna,
am citit mesajul tau si sa stii ca poti plati si in euro.
Eu asa am platit direct la Dr. Kovaci. In septembrie am fost si eu.
| Citat: |
| citat din mesajul lui 2bobocei Buna fetelor, Mai sunt foarte putine zile si declar deschisa calatoria catre FIV 4. Pe 2 noiembrie ajung la Budapesta unde o voi avea coleguta pe Felicia. Desi i-am trimis mail dr. Kovacs in care l-am intrebat daca pot plati numai in EURO, cash, raspunsul a fost "You can choose both, in general HUF is better as it is the official currency here" ![]() Sa inteleg ca raspunsul este afirmativ? Goggy te rog din suflet intreba-l tu daca pot totusi plati in euro. Tinem pumnii sa fie un (sau doi cati o vea Domnul) frumos si sanatos !![]() MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot o sarcina oprita din ev 8s si 4z |
samira33 spune:
pai espe...zambetul ala nu poate sa insemne altceva decat ca aveai dreptate...si tot asa cum spuneam fiecare e liber sa-si faca propriile alegeri...daca se vor dovedi a fi inspirate sau mai putin inspirate...vede fiecare la momentul oportun 
samira33 spune:
corina...cred ca-s io cam grea de cap...sau beata

...ai platit direct in euro-la caserie sau in euro direct la dr. K in birou,mana etc???
mie mi-ar conveni mai mult sa pot plati direct in euro...sa nu mai umblu dupa forints...si acum mai am 100.000 de forints prin casa ramasi de la prima vizita...bine ca mai urmeaza vizite si ii voi cheltui atunci...daca nu uit unde-i pun in Februarie...ca nu ar fi prima data.![]()

(sau doi cati o vea Domnul) frumos si sanatos !