Muresence pe DC
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Criss75 spune:
Anca, ma bucur ca iti place blogul meu. Eu nu pun oua niciodata la sarmale. Cate un morcov razuit mai pun uneori dar acum am si uitat. In schimb intotdeauna pun costita afumata sau ciolan afumat. A, si intotdeauna le fac cu varza dulce pentru ca nu ne place varza murata.
Oana, din pacate nu stiu sa prepar cus-cus, spre rusinea mea, pentru ca se stie, eu sunt o mare fana a lumii arabe si o vesnic indragostita de Tunisia, iar cus-cusul e o mancare traditionala tunisiana. Dar promit ca am sa gatesc in momentul in care am sa gasesc undeva cus-cus original.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna gagici.
Am dormit si eu azi..nu pana la amiaza ci pana la 10 . Dani s-a trezit pe la 8 si s-a bagat in patul nostru si am dormit toti trei mai departe
.
Criss, apetisant tare tortul ala de cioco dar cred ca are o gramada de calorii cu atata cico pe el. E bun macar? Trebuie sa ncerc si eu odata. Tu de ce nu ti-ai facut blog pana acum? Ai stat cu retetele acolo...ascunse .
Oana, multumesc. Nici eu nu am gatit cus-cus, eu il folosesc in unele ciorbe.
Anca, la multi ani fericiti impreuna . Si noi am implinit 14 ani ...si peste 2 zile vom avea 17 ani de cand ne-am cunoscut
. Preturile sunt cam asa peste tot, depinde de ziua in care mergi. Eu i-am tinut ziua lui Dani la kinderland, e ok pretul, am stat cam 3 ore jumatate la 230 lei. Dar...dar...Dani avea 2 ani si nu stiu ce sa zic dar doamnele alea au stat efectiv si nu au facut nimic. Eu a trebuit sa umblu dupa copilul meu in sus si in jos pe scarile alea periculoase...ca totusi sunt inalte. Am inteles de la alte persoane ca la onomastici de copii mai mari e altfel, se pune muzica, se danseaza..aici nu a fost nimic din asta, copiii s-au plimbat de sus in jos si s-au jucat cu jucariile. Si am avut si copii mari bineteles. Chiar s-a mirat o doamna care mai fusese la alte onomastici acolo ca ce naspha a fost aici...o muzica difuza si in rest se statea si se povestea. Noi parintii am stat langa camera de joaca la mese dar faceam cu schimbul dupa copii. Lasa ca pana la anul se mai schimba multe....vorbesc cu prietena mea si iti face discount
.
Oua in sarmale nu se pune din cauza ca albusul de ou le intareste si vor iesi niste sarmale tari. Asa stiu de la mama mea. Oua se pune doar in carnea de chiftele, perisoare...carnea care sa nu se desfaca la fierbere.
Azi am fost la Transilvania, multe chestii faine si ieftine. Am luat deja cadouri de mos Nicolae, am cumparat dulciuri de la en-gros si voi face pachete. Am iesit foarte bine la pret, sunt mai ieftine ca la supermarket. Nu e de mirare ca de abia am avut loc de parcare .
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Buna gagici. Criss, apetisant tare tortul ala de cioco dar cred ca are o gramada de calorii cu atata cico pe el. E bun macar? Trebuie sa ncerc si eu odata. Tu de ce nu ti-ai facut blog pana acum? Ai stat cu retetele acolo...ascunse ![]() |
E cel mai bun tort de ciocolata pe care l-am mancat vreodata.
![](icon_smile.gif)
![](alcool.gif)
Pai uite ca mi-am facut si eu in final blog. Dar nu am suficient timp sa ma ocup si de blog asa cum as vrea eu.
Printisorul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Criss, daca zici ca e bun am sa il incerc si eu. Poate de Craciun sa vad.
Am gasit mai multe retete de Craciun de prin reviste si trebuie sa vad pe care le fac.
Pacat ca sotul meu lucreaza in 25..pana in 26
Atatea reviste se gatesc la chioscuri...mie imi place click-pofta buna care apare odata pe luna. Si pe net se poate vizualiza.
Nici eu nu mai am timp asa de blog, nici nu prea am gatit saptamana asta ca nu am avut timp. Ciorba de fasole ca la aia nu trebuie felul 2
Marti am examen la cursul de resurse umane si nu m-am uitat peste ce am facut...Poate maine .
Criss75 spune:
Daca va place ciocolata eu zic ca merita sa-l incerci. E preferatul sotului meu. Alex prefera diplomatul. Fiecare cu preferintele lui.
Eu trebuie sa caut numai retete care nu contin unt in crema, daca ai vazut si pe blogul meu toate cremele (exceptie face islerul), sunt facute fara unt sau margarina, doar cu frisca, pentru ca sotului meu nu-i plac cremele cu unt.
Printisorul meu
cami_antonia spune:
fetele
am nevoie urgenta de cineva care locuieste in hanovra ... un roman ... sau o romanca ... dar care sa stie si germana
trebuie fratele meu sa vb cu profesorul doctor care a operat pe alina si nu stie cum sa o faca
s-au vb ei ceva in engleza da are milioane de intrebari de pus
el intelege da ii e f greu sa vb si nu intelege chair tot
banuiesc ca cineva care stie at de cat germana e mai usor
offfffffffffff
nu stiu cum sa facem
va scriu mai tarziu
imediat ce aflu ceva
doamne ajuta!
vreau sa multumesc tuturor care ne-ati ajutat financiar ... si care o veti mai face ... operatia alinei aavut loc ieri la hanovra .... 7 ore jumate .... si-a revenit f greu .... dar azi e bine .... deja vorbeste .... de bani mai este nevoie asa ca va rugam sa ne fiti in continuare alaturi...
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cine vrea sa vada plecarea alinei spre hanovra accesati aici
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
fetele
am nevoie urgenta de cineva care locuieste in hanovra ... un roman ... sau o romanca ... dar care sa stie si germana
trebuie fratele meu sa vb cu profesorul doctor care a operat pe alina si nu stie cum sa o faca
s-au vb ei ceva in engleza da are milioane de intrebari de pus
el intelege da ii e f greu sa vb si nu intelege chair tot
banuiesc ca cineva care stie at de cat germana e mai usor
offfffffffffff
nu stiu cum sa facem
va scriu mai tarziu
imediat ce aflu ceva
doamne ajuta!
vreau sa multumesc tuturor care ne-ati ajutat financiar ... si care o veti mai face ... operatia alinei aavut loc ieri la hanovra .... 7 ore jumate .... si-a revenit f greu .... dar azi e bine .... deja vorbeste .... de bani mai este nevoie asa ca va rugam sa ne fiti in continuare alaturi...
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cine vrea sa vada plecarea alinei spre hanovra accesati aici
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
Aham, deci de asta stau galustele mele asa, mai adunate, de la ou... da` mie-mi plac asa.
Eu sunt rupta, si decat sa ma plang mamei, cu care tocmai am vb despre cu toate altceva, ma plang voua. Azi-noapte am avut sedinta cu electrosocuri.
Z s-a trezit la 11 si n-a mai vrut sa adoarma. La 2 inca belea ochii. Si se juca cu lampa, care are bec de ala ce nu se incalzeste. Pun si eu mana pe lampa si simt un fior
, pai cum sa adoarma iubirea daca lampa curenta?
Am inchis, stins, tot, si
cu forta. Si-a picat cumva. Acu doar sper sa nu fi luat multe socuri, curenta doar o parte mica de metal, ea s-a jucat mai mult cu plasticu` si becu`.
No, ma reclamati la Protectia Copilului au ba?
Ca cica, daca mergi la spital cu kupilu accidentat prin casa, inghitit te miri ce, aia sunt obligati sa sesizeze organele...
Criss, pentru noi, poti face si retete cu unt, ca nu obiectam.
Bia, eu gatesc mult de pe bloguri, din reviste doar din Good Food, e revista mea preferata, o iau impreuna cu Good Homes si ma pun pe visat.
Bafta marti la examen, e greu?
Pai n-ai zis preturi la spatii de joaca... cat despre conditii, niciodata nu suntem pe deplin multumiti, vrem pt copiii nostri tot ce e mai bun.
Cat despre dulciuri puse in pachetele de Craciun, eu mi-am luat o lectie acu cativa ani, de la o prietena buna. Fetita ei putin mai plinuta, mama disperata cu regim si tras de la mancare, si apar eu cu dulciurile... Nu pot sa va zic cum m-am simtit... si-acum ca o am pe z, simt cu-atat mai mult, cand in parc, i se ofera biscuiti (dulci), pufuleti (mult prea sarati pt ea), aseara la cineva (napolitane cu ciocolata ca asta manca si copilul de aceeasi varsta). Sad-sad-sad
, trebuie sa avem maaaaare grija ce le bagam pe gat, eu una nu vreau sa ma simt responsabila in vreun fel pentru obiceiurile alimentare de mai tarziu, sau, Doamne-fereste, dereglari din cauza mancarii. No offence
, asa sunt eu, mai tacanita, din punctul asta de vedere...
, si ma cert cu Silvia ca vrea sa-i dea `numai sa guste`, ciorba de fasole cu ciolan de porc afumat
, si-apoi imi aud povesti ca `de aia nu mananca Sara bine, ca si mama-sa e plina de pretentii`. No, atata bai, povestile altora,
, noi sa fim sanatosi si responsabili pentru ce punem in farfurie pruncilor.
De-atunci, duc fructe cand merg in vizita, si cadourile de sarbatori, daca pot, le fac tot cu fructe. Bine, mai strecor/duc si cate-un dulce, recunosc, dar trag la fructe.
Ati ascultat emisiunea care v-am zis s-o salvati? Tanti de-acolo spune multe adevaruri.
Carola, azi e mare chef mare la voi? Inca nu va uram... asteptam ziua cea mare.
Vreau de ziua lui z tort in forma de catel. Eu nu sunt in stare sa-l fac, clar. Ceva idei? Laboratoare care fac si catei?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Anca, intreb maine de catel - dc nu auzi de lamine ni'ika, poate imi amintesti...
Sunt nacajita, Paul e iar cu wheezing - si, cel mai rau, ii lacrimeaza fff rau ochii - alergia asta...
Asa ca ma retrag... nu-mi arde de nimik
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
La Multi Ani, Robert, cu Sanatate si Iubire!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)