Muresence pe DC

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Kover, welcome!
Aseara ma gandeam la tine... am avut si eu o perioada cand vedeam doar negru in jur, si mai ales la tv. Asa c-am renuntat la stiri de orice fel si-am cautat doar comedii, simple sau romantice, nu conta. Dac-ar fi doar dupa mine, as renunta la abonamentul tv, mai am o retinere in ceea ce priveste hbo-ul, unde mai apuc o data-de doua ori pe sapt cate-un film bun. Si nu are reclame.
Voi observati cum ne indobitocesc astia cu tv-ul? Cum ne arata cum ar trebui sa fim, sa aratam, sa gandim, ce si cum sa folosim, ca doar asa putem fi fericiti/impliniti/iubiti. Ce porcarie! Si la ce ne uitam? La ce vor ei sa ne uitam, totul bine ticluit ca industria numita media sa obtina cat mai mari profituri. Ca asta implica "Ce vor blondele?", "Sa te prezint parintilor" sau alte minuni, nu mai conteaza, da-i sa sune si sa iasa banul...

Aseara, la Oana, rula Veronica. Si ne-am adus aminte cu lacrimi in ochi de Dem, despre ce a insemnat/inseamna Veronica pentru noi ... despre ce valori promovam si cum Patrick Swayze n-a fost amintit aproape deloc, si s-a dus si el... fata de altii.

Daaaa, si ne-am batut pe papanasi! Cu smantana de la mama ei. Mama smantanii adica. Am plecat acasa cu gandul `vai, a ramas doar unul in farfurie, oare Oana a apucat sa puna ceva deoparte sa manance si soatza ei?`, care a fost bona de serviciu si de umflat baloane aseara.
Las c-avem timp de poze, la `recidiva`.

Criss, nici eu n-am simtit c-as avea ceva in comun cu soferia, ma autoconvingeam ca-mi da independenta, ca ma misc mai usor in oras, ca Doamne fereste, in caz de ceva, pot fugi eu cu masina daca soatza nu e. Si-acu imi lipseste, mai dau cate-o fuga la cursuri si poate la cumparaturi cand mai vine sora-mea si-avem chef de hoinarit, si gata, in rest o poarta I. Dar vine si vremea mea...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Mergem maine la www.dancenews.ro/content/view/320/352/" target="_blank">Polivalenta?

============
Poarta-ma, mami!

===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Anca, ce se cunoaste ca esti profa de vorbit/scris RO

Mie mi-a ramas gandul la ochisorii Sarei, tare-s frumosi si asa senini...
Nu-ti fa griji pt papanashi ca a apucat si Cristi la vreo 2-3 - las' sa ma laude sa mai fac numai nu stiu unde gasesc in Tg Mures branzica buna, asa cremoasa cum e cea de la Bistrita...

Criss super tortul tau Na, acuma o sa stau vreo 2 ceasuri sa citesc blogul tau... nu te simti vinovata ca m-ai ispitit si in loc sa trebaluiesc ca o nevasta cumsecade bloguiesc??

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

veronica a fost filmul preferat din copilarie,am primi o papusa maaare de craciun de la bunicipe care am botezat-o Veronica si e singura papusa pe care o mai am.oana:multumesc de oferta cu tortul dar voi face comanda pt. ca Robert isi doreste tare mult un teren de fotbal.nu vrea nici cadou,doar tortul(a vazut luna trecuta la ziua unui baietel)pe toate,un weekend linistit,ne "vedem" saptamina viitoaremamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Eu una nu ma mai uit la stiri de ani de zile... uneori mai ramane din greseala si ma loveste de numa', parca-i sapa nu electrocasnic...
Si ma simt intr-adevar manipulata de emisiunile astea cretine...
Imi placea Bendeac la Mondenii - acum imi place doar Mondenii, emisiunea lui noua m-a suprins la primul show cu vulgaritatea... nu mai merge... imi placea vedetele in figuri... si ma mai uit la cireasa de pe tort - depinde de invitati, sunt unii si unele... jale...
iar cu pariu ca stiu m-am shocat cu totul... mor oameni de foame, umbla copii desculti pe strada si la unele care mai mult sau mai putin regizat raspund ca cizmele la chestii de bun-simt le dau premii de mii de lei... pacat de Moraru... il credeam... mai altfel...

Na, cam atat de tembeliziune.... imi place House - desi imi baga prostii in cap da'e grozav personajul, si eternul Seinfeld si pacat ca, daca tot sunt pe geanta tembeliziunile si n-au ce rula, nu se redifuzeaza Mash...

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Inca una si ma duc
Criss, cum facu cush-cush? eu l-am fiert simplu in apa si l-am servit la prunci cu sos vanatoresc, succes incredibil , dar ma gandeam si la alte idei - care sa nu includa prajeala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine.
Anca, uite ca am venit daca m-ai strigat .
Saptamana asta am tot alergat, sunt foarte obosita si astept ziua de maine sa dorm...pana la amiaza . Am fost weekendul trecut la Oradea la un curs si am adunat oboseala asa ca saptamana sta si-a spus cuvantul. La Oradea superb, am sa tin minte toata viata ca de la ora 22 la 00 eu am stat in piscina descoperita cu apa termala a hotelului .
Vad ca v-a venit cheful de scris ceea ce ma bucura foarte mult .
Weekend frumos tuturor .

Mergi la inceput

WE placut si tie Bianca

Mergi la inceput

Bianca, welcome back.

Ieri am fost la Kinderland si era o aniversare. Am intrebat doar asa, cat costa, nu ma asteptam la raspuns , 250ron, include pictat pe fata, toate decoratiunile legate de aniversare, spatiul, muzica, ceva lumini mai a la discoteca... 3 ore, dar se sta mai mult, vin si cate 30 de copii uneori, a, si-un cd cu poze facute de ei, cu un aparat mai profi din cate-am vazut. Na, la bugetul nostru, mie mi se pare mult, la alte spatii de joaca cat e o aniversare? La Real, Ambient, cel de care zicea Bia, si care mai sunt...

Anul asta ii tin ziua lui z acasa, cu nasii, bunicii. N-ar aprecia ea spatii de joaca. Insa de la anul, cand o sa aiba deja mai multi prieteni, si-o sa fie si copii mai multi invitati, ma gandeam la posibilitatea asta...

Deci nu merge nimeni la Polivalenta... eu de-abia m-am extras, treziri tot la cate-o ora, o juma de ora, I. a luat-o pe z la aer cu instructiuni clare sa ma odihnesc. Si eu vreau sa fac sarmale. Da` sa-mi mai revin...

A, si azi sarbatorim 3 ani de cand suntem efectiv impreuna, day by day.

A propos de cus-cus gatit, eu am niste mei... Asta cum il gatesc?

============
Poarta-ma, mami!

===================

Mergi la inceput

Neaparat descarcati si ascultati asta, www.ortodoxmedia.com/inregistrare/678/ce_mancam_cum_mancam" target="_blank"> ce si cum mancam .

Criss, sunt cu ochii si pe blogul tau, voi nu puneti oua in sarmale? Eu bag cate-un ou. Uneori si morcov razuit. Voi ce mai puneti? Cum le mai faceti? A, si ciolanul ar fi ideal, da` acu n-am. Si la sfarsit torn sucul de rosii si le dau putin la cuptor.

Gata, fug. Un weekend magique!

============
Poarta-ma, mami!

===================

Mergi la inceput