Muresence pe DC

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Robert!!!!!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la mine.
Fac si eu o pauza pentru forum ca cica ma pregatesc "intens" pentru maine . De la ora 18 am examenul asa ca..doamne ajuta.
Robert, la multi ani!!!. Mami Carola, sa iti traiasca feciorul si sa iti aduca numai bucurii
Oana, sanatate la baiat!!!
Anca lasa draga ca poate nu s-a curentat rau. Din moment ce ii ardea de glume si joaca...deci poate i-a placut . Glumeam. Poate ea nu s-a curentat cine stie...altfel ar fi plans ma gandesc, si-ar fi tras mana...
La examen sper sa nu fie greu, ne-a dat posibile subiecte acuma sa vedem cum va. Sarmalele da..deaia sunt tari, odata am bagat si eu ou in ele si nu stiam de ce era sa imi zboare din farfurie cand sa le tai .
Preturi nu stiu multe..oricum undeva de la 200 lei in sus pentru 2 ore. Dar la spatiile de joaca exista si spatii de joaca cu bile, pe cand acolo...camere cu jucarii.

Merg sa mai studiez

Mergi la inceput

Bianca, bafta mare!

Azi asa ghinion.. mai rar..
Mergem la medicul de fam - nu era acolo, asistenta nu mi-a zis unde e sau cand revine, doar mi-a indicat o domnisoara rezident. N-am nimik cu rezidentii - am nascut cu rezident problema e ca ea mi-a spus direct ca-i depasita de pb si nu stie ce sa-mi recomande.
Am rugat-o sa se uite in gatutz la amandoi (sa n-am surprize-surprize cu Ana) si mi-a zis ca Paul are amigdalele inflamate si un pic cam rosii - asa ca mi-a recomandat eurespal si nurofen.
I-am multumit - am de amandoua acasa, i-am spus sa nu-mi mai scrie reteta - si am sunat alergologul.. care e in spania asa ca i-am dat pe riscul meu eurespal si nurofen... si nu stiu cum sa-i dau ventolin ca mi-e frica de tahicardie - asa scrie in prospect - si asa repede bate inimioara lui (nu reuseste sa respire ca lumea) ca nu stiu dc e de la prea putin ventolin sau prea mult
Sa vedem cum trece noaptea asta.... of, sa fie sanatosi puiutzii vostri, tare-i greu cand sunt bolnavi

Asa de inviorare - sa-mi mai treaca supararea - sa va zic de Ana.
Cand o intrebam chestii incuietoare - de ex "de ce te-ai suit acolo?" ne-o serveste cu non-salanta ridicand umarul stang "nuciu".
Mai nou ne spune de toate - plus ca azi a facut o mini-propozitie "tata pupi mama" adica "uite tata cum o pup pe mama" de fapt, pupa tzitzi de care e ea indragostita....
Azi i-am culcat in dormitor pe amandoi - Ana in patut, Paul pe mijlocul patului - patutul e lipit de pat, Ana se rostogoleste in si din pat dimineata si seara cand suge (la somn). Au dormit linistiti si dupa vreo 90 de min merg sa vad care pe unde e... Paul era aproape in patut, iar Ana de cealalta parte a lui Paul - habar n-am cum o fi ajuns acolo, dar au dormit f mult, si bine, fata de zilele obisnuite.
Poate repet si maine figura - nu-l duc la camin pe Paul pana nu se simte mai bine, azi a facut si un 37.5, plus ca era tare abatut si n-a mancat mai nimic.

Gata, ca iar am ocupat toata pagina... Noapte buna!!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

multumim de urari,oana:sanatate lui Paul.Robert a avut o zi de nastere reusita.a fost ultima organizata acasa.de la anul mergem undeva unde sa avem spatiu.ieri si-a serbat-o la camin,muzica,dans,distractie.iar seara am fost la stomatolog. si-a ales plombita roz.foarte mult s-a maturizat.mai bifam o meserie,vrea sa se faca "cercetator de dinozauri"bianca:baftaas fi pus niste poze dar imi iese greu si nu am acum rabdaremamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Intru si eu cu intarziere.
Karola, La multi ani lui Robert!
Bianca, succes la examen!
Oana, sanatate la puiuti.
Si eu am fost ieri la dr. si inca stau acasa saptamana asta, asa ca doar in 2.12 merg la serviciu.
Ce sa va mai soun? Sunt foaaarte dezamagita de mine. Soferia clar si categoric nu e pentru mine, ma gandesc ca daca nu iau examenul, nu mai insist si renunt. Nu ma descurc in oras nici nu-mi place. Nu stiu de ce m-am mai apucat?

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Imi pare rau Criss, pt secolul asta masina e o necesitate... dar e mult mai bine sa o faci cu placere...
Mie imi place desi era sa plec in alta lume in accident de masina si eu eram la volan (singura in masina, din fericire)
Totusi, iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Merci Oana. Din pacate inainte de a incepe scoala am crezut ca o sa imi placa. Dar vezi tu, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Primele zile cand am iesit in afara localitatii mi-a placut, mi s-a parut destul de usor, m-am descurcat. Ei dar cand m-a "zvarlit" in traficul din oras, semafoare, viraje, aglomeratie si tot tacamul, nu mi-a mai placut.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Criss, nici mie nu-mi place in oras - mai ales toamna-iarna.
Acum se conduce tot mai agresiv - in Sibiu e crima sa conduci, si-s pe jumatate sibianca, deci nu-i vorba ca n-as sti orasul, sau ca nu am mers prea des pe-acolo...

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine.
Stiu ca mi-ati tinut pumnii, de asta am stiut la examen .Va multumesc de urari .
De condus conduc zilnic aproape in oras si imi place la nebunie. Nu am experienta la condus afara pentru ca de obicei cand iesim din localitate conduce sotul meu. Eu prefer sa conduc singura, fara sa imi spuna cineva ce sa fac . Ma strecor peste tot in oras, cunosc drumul ca in palma spre servici, ma bag si sunt..agresiva ca altfel..mori . Ma eerveaza cei care merg regulamentar pe banda a 2-a cand eu ma grabesc ... adica regulamentar cred ei...merg asa cam la 40-50 km maxim la ora. Asa ca..nu imi sta nimic in cale. In oras..am experienta. Afara...nu. Am porbleme la depasiri...in sensul ca nu imi plac tirurile, le urasc si cand stau in dreapta . Odata m-am facut mica , mica pe scaun cand noi depaseam un tir, din fara venea un tir si noi....am trecut la mustata pe langa cele doua
Afara las pe cineva mai experimentat ca mine sa conduca si in oras..ma descurc singura .
Iesim rar in afara orasului deoarece parintii sunt ambii in cartierul nostru...nici macar nu trebuie sa mergem cu masina la ei, maica-mea peste drum de mine si socrii la 500 m .

Mergi la inceput

In 14 decembrie gradinita lui Dani se inchide pentru ca educatoarele sa isi ia libere acele zile date de guvern. Tot in 14 decembrie scoala Sandrei se inchide si se ia vacanta mai repede anul asta. Vacanta va fi de 3 saptamani.
Dani are serbare in 10 decembrie...va dati seama ce trebuie sa lucreze copiii pentru serbare?

Mergi la inceput