Locul fetelor Nou-Venite (35)
Raspunsuri - Pagina 17
lorin7774 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo doar stii ce am patit si eu Lorinn pana s-a pozitivat ![]() ![]() ![]() asa creste bebicu 7+![]() |
Stiu ... Tu esti exceptia care confirma regula !!!

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

aleesicoo spune:
si asa vei fi si tu

si urmeaza si paunita liei...
apoi o floricica mica de Florentina
si vine si mama noastra mvb
si jesiuta noastra....
bebe de trutzi.....
bebe de alysa...
si tot asa....
asa creste bebicu
7+

Lia73 spune:
| citat din mesajul lui Florentina_C Lorin si eu zic ca e prea devreme, tinand cont ca asa s-a intamplat si cu prima sarcina. Trutzi multumesc. O sa incerc sa gandesc mai pozitiv... Ai dreptate in tot ce ai spus.. ![]() Lia o sa fim si noi mamici pana la urma...De fetite frumusele... Si eu tot o bebica vreau...![]() |
DA floricica o sa fim

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
mvb spune:

ce scumpica esti ALE
| citat din mesajul lui aleesicoo si vine si mama noastra mvb ![]() asa creste bebicu 7+![]() |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
trutzi spune:
Fetelor va
pe toate
Ne vedem maine pe seara. Am putina treaba zilele astea si nu mai pot sa stau la calc.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui trutzi Fetelor va pe toate Ne vedem maine pe seara. Am putina treaba zilele astea si nu mai pot sa stau la calc. Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo si asa vei fi si tu ![]() ![]() si urmeaza si paunita liei... ![]() apoi o floricica mica de Florentina ![]() si vine si mama noastra mvb ![]() si jesiuta noastra.... bebe de trutzi..... bebe de alysa... si tot asa.... ![]() asa creste bebicu 7+![]() |

Ale multumim, asa o sa fie: eu cu floricica mea, lia cu paunita, mvb, jesia, trutzi, alysa, lorin si toate fetele o sa fie
pana la urma...Eu una iti multumesc tie ca esti aici cu noi, pt incurajari, sfaturi si sustinere...si tuturor fetelor
pt toate
jesia spune:
ale saru`mana
si Doamne ajuta sa te prind
din urma 
lorin esti o minunata si o deosebita
...in mod normal orice viitoare mamica
ar fi intrat in fibrilatii si emorii cat casa...agitatia ar fi cuvantul de ordine...dar tu nu....esti calma si rationala
...jos palaria
...eu sigur nu o sa pot asa ca tine ![]()
Ce nu te doboara te face mai puternic