Locul fetelor Nou-Venite (35)
Raspunsuri - Pagina 16
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Da, azi Z28. Eu am cm neregulat. Intre 24 si 33. De fapt o singura data mi-a venit la 33 zile. De obicei nu depasesc 30 zile, s-a intamplat doar de 4 ori in 1 an si 4 luni de cat imi monitorizez cm. Vedem ce se intampla, mai astept... ![]() Nu stiu ce e cu mine, m-au apucat iar depresiile si de asta cred ca incerc sa gasesc semne. ![]() |
Incearca sa fii optimista, mai ai rabdare pana in z33 si atunci fa-ti testul
Parerea mea este, ca ai mari sanse sa fii
cu un cm de 24 pana la 33 zile (33 fiind foarte rar), gandestete ca esti in z 28 si nimik Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Lia73 pe 25 tre sa=mi vina si mie...poate ma ocolesc ptr 9 luni ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Doamne ajuta!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 pe 25 tre sa=mi vina si mie...poate ma ocolesc ptr 9 luni ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Simt o urma de tristete in glas sau mi se pare mie ???
Doamna textiera !!! Va rog sa schimbati tema si sa-o abordati cu optimism si incredere.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

aleesicoo spune:
lorin eu cred ca l-ai facut cam devreme....mai asteapta.... se va pozitiva sigur

asa creste bebicu
7+

Lia73 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
Simt o urma de tristete in glas sau mi se pare mie ??? Doamna textiera !!! Va rog sa schimbati tema si sa-o abordati cu optimism si incredere. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
nunu nu gata imi revin...aseara stateam cu mana pe burtica si i-am zis sotului ca incalzesc bebelul...si mi-a zis ..........IAR INCEEEEPI???? VREI SA MA OMORI???
a zis ca-mi fac rau singura
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
Lia73 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
Simt o urma de tristete in glas sau mi se pare mie ??? Doamna textiera !!! Va rog sa schimbati tema si sa-o abordati cu optimism si incredere. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
nunu nu gata imi revin...aseara stateam cu mana pe burtica si i-am zis sotului ca incalzesc bebelul...si mi-a zis ..........IAR INCEEEEPI???? VREI SA TE OMORI???
a zis ca-mi fac rau singura
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo lorin eu cred ca l-ai facut cam devreme....mai asteapta.... se va pozitiva sigur ![]() ![]() ![]() asa creste bebicu 7+![]() |
Stiu ca e prea devreme. Dar am avut asa un impuls si nu m-am putut abtine. Bine ca l-am facut, ca m-am linistit.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Florentina_C spune:
Lorin si eu zic ca e prea devreme, tinand cont ca asa s-a intamplat si cu prima sarcina.
Trutzi multumesc. O sa incerc sa gandesc mai pozitiv... Ai dreptate in tot ce ai spus..
Lia o sa fim si noi mamici pana la urma...De fetite frumusele...
Si eu tot o bebica vreau...