Locul fetelor Nou-Venite (35)
Raspunsuri - Pagina 15
jesia spune:
neata....
pup fete vorbarete 
tigrutza bun venit si sedere cat mai scurta 
alysa nu te supara...poate luna viitoare o sa fie cu noroc
ale sa inteleg ca incep greturile 
Ce nu te doboara te face mai puternic
Florentina_C spune:
Neata' mvb, pianna.
Si eu de aseara simt un discomfort asa in burtica si sanii sunt umflati acum, dar moi si nedurerosi. Acum nu stiu ce sa zic: o fi sarcina sau doar sindromul premenstrual?
De obicei cand trebuie sa vina CM , sanii mi se umfla,se intaresc si devin usor durerosi. Plus ca zilele trecute aveam sfarcurile tari de tot, acum mi-a trecut insa.
Cred ca iar visez aiurea...
Astept CM pana duminica.
trutzi spune:
Neata` mvb,pianna 
mvb te asteptam cu vesti bune de la doctor
poate vi se aproba proiectul 
Flori de obicei iti vine la 28 de zile? Ca azi esti in z 28, nu?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
lorin7774 spune:
Buna dimineata.
Bine inteles ca nu m-am putut abtine si am facut testul.....o liniuta, evident!!!
Dar ciudat e ca nu sunt deloc suparata. Pe cuvant de fata cucuiata !
Nu e acum, e luna viitoare si tot asa. Noi sa fim sanatosi, ca nu ne stica acest "cantonament prelungit".
Parca vad ca mi-o ia Lia inainte !!! Hai, paunita mica, du-te la mami in burtica !!!
Alysa, imi pare rau de Z1. Cum ziceam, mai e si luna viitoare.
Fetele noi, 
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 Buna dimineata. Bine inteles ca nu m-am putut abtine si am facut testul.....o liniuta, evident!!! Dar ciudat e ca nu sunt deloc suparata. Pe cuvant de fata cucuiata ! Nu e acum, e luna viitoare si tot asa. Noi sa fim sanatosi, ca nu ne stica acest "cantonament prelungit". Parca vad ca mi-o ia Lia inainte !!! Hai, paunita mica, du-te la mami in burtica !!! Alysa, imi pare rau de Z1. Cum ziceam, mai e si luna viitoare. ![]() Fetele noi, ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
loricica ce bine ca ne ridici moralul cu optimismul tau

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui trutzi Neata` mvb,pianna ![]() mvb te asteptam cu vesti bune de la doctor ![]() Flori de obicei iti vine la 28 de zile? Ca azi esti in z 28, nu? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Da, azi Z28. Eu am cm neregulat. Intre 24 si 33. De fapt o singura data mi-a venit la 33 zile. De obicei nu depasesc 30 zile, s-a intamplat doar de 4 ori in 1 an si 4 luni de cat imi monitorizez cm.
Vedem ce se intampla, mai astept...

Nu stiu ce e cu mine, m-au apucat iar depresiile si de asta cred ca incerc sa gasesc semne.
trutzi spune:
Neata` lorin Eu zic sa nu iti pierzi speranta
, testul l-ai facut cu mai mult de 4 zile inainte.
Ai vazut ca nici testele de sange nu sunt concludente.
Nu fii suparata, sigur e
doar ca tie ti se pozitiveaza testele mai tarziu (paraca asa ai povestit la Miruna, daca nu ma inseala pe mine memoria) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lia73 spune:
pe 25 tre sa=mi vina si mie...poate ma ocolesc ptr 9 luni ![]()

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui trutzi Neata` lorin Eu zic sa nu iti pierzi speranta , testul l-ai facut cu mai mult de 4 zile inainte.Ai vazut ca nici testele de sange nu sunt concludente. Nu fii suparata, sigur e doar ca tie ti se pozitiveaza testele mai tarziu (paraca asa ai povestit la Miruna, daca nu ma inseala pe mine memoria) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Ti-am mai zis eu ca ai memorie buna, nu ca mine. Asa e, la Miruna s-a pozitivat al III-lea test, pe la 6-7 saptamani de sarcina.
Cum o vrea DD. Oricum sunt foarte linistita. Si o sa mai repet testul duminica.
toate fetele, multumesc ca va ganditi la mine.LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA