Locul fetelor Nou-Venite (35)
Raspunsuri - Pagina 18
Pantazescu spune:
neata fetele... eu se pare ca am ovulat tarziu in acesata luna... teoretic peste 11 zile tre sa vina nenea CM... cum speranta moare ultima... poate se gandeste nenea CM sa ma sara... cu toate ca am prestat cam putin acum... (am crezut ca ovulatia este mai devreme cu vreo 3 zile)
lorin7774 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia ale saru`mana si Doamne ajuta sa te prind din urma ![]() lorin esti o minunata si o deosebita ...in mod normal orice viitoare mamica ar fi intrat in fibrilatii si emorii cat casa...agitatia ar fi cuvantul de ordine...dar tu nu....esti calma si rationala ...jos palaria ...eu sigur nu o sa pot asa ca tine Ce nu te doboara te face mai puternic |

O sa poti. Pentru ca noi toate o sa fim aici si o sa te sustinem.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Lia73 spune:
| citat din mesajul lui Pantazescu neata fetele... eu se pare ca am ovulat tarziu in acesata luna... teoretic peste 11 zile tre sa vina nenea CM... cum speranta moare ultima... poate se gandeste nenea CM sa ma sara... cu toate ca am prestat cam putin acum... (am crezut ca ovulatia este mai devreme cu vreo 3 zile) |
Doamne Ajuta

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
Florentina_C spune:
Pantazescu sa dea DD sa fie bb...iti tinem pumnii
Fetelor, a disparut frigul pe la mine pe acasa...
Afara a iesit un soareee... A hotarat sa ne mai viziteze putin si nenea soare...![]()
Astazi e o zi frumoasa, frumoasa de toamna... Asta ma mai binedispune putin..

Lia73 spune:
| citat din mesajul lui Florentina_C Pantazescu sa dea DD sa fie bb...iti tinem pumnii ![]() Fetelor, a disparut frigul pe la mine pe acasa... Afara a iesit un soareee... A hotarat sa ne mai viziteze putin si nenea soare...Astazi e o zi frumoasa, frumoasa de toamna... Asta ma mai binedispune putin.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
la noi e frig de mori

pozulici
jesia spune:
la mine la birou e bine
...chiar prea cald as putea spune cateodata...acasa e problema
...ca dimineata nici nu-mi venea sa ma dau jos din pat
asa frig era in camera...cica azi ne da si noua drum la caldura..sper ![]()
Ce nu te doboara te face mai puternic
Florentina_C spune:
Am pus aici niste poze cat de cat mai recente, de la o nunta a unor prieteni.
pt toate fetele
mvb spune:
Jes chiar sariti coarda acolo prin birouri?
......la mine e invers....acasa e cald de stai la maneca scurta si la serviciu stam ca in frigider
...noroc cu aerotermele, dar si aste nu fac fata frigului.......si dupa 8 ore de facut brrrrr nu prea iti mai vine nimic sa faci, decat sa dormi![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui Florentina_C Am pus aici niste poze cat de cat mai recente, de la o nunta a unor prieteni. pt toate fetele |
super pozele

pozulici

din urma
...eu sigur nu o sa pot asa ca tine