Tauroaice la gura sobei (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tauroaice.
Vad ca cu vremea asta, n-ati mai scos nasucul de sub plapuma.
Sunt tare suparata si ingrijorata pentru ca de azi gradinita Mariei e inchisa din cauza epidemiei de gripa porcina. Se pare ca au fost confirmate 4 cazuri... Gradinita va ramane inchisa toata saptamana, dupa aceea, habar nu am ce va mai fi. Nu pot decat sa ma rog sa fim sanatosi. Nici macar nu stiu cum se procedeaza in situatia asta, daca se asteapta pana se vindeca toti copiii bolnavi sau se asteapta sa vada daca mai apare un caz nou, sau, sau... Am o gramada de intrebari care mi se invart in minte si nu stiu cui sa le adresez.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

buna seara tuturor tauroaicelor...
ananghel_lexi multumesc mult,alexandra-ioana este numele fetitei noastra..iti inteleg ingrijorarea pentru fetita ta..
o seara buna tuturor..

Mergi la inceput

Ellia, gata, esti in listuta.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Lexi, imi pare rau, Maria abia se obisnuise la gradi, of of of te inteleg si sunt alaturi de voi
Ellia, bine ai venit printre noi, hehehe in aceiasi zi cu mine dar muuuult mai tinerica, cel putin asa cred

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Buna dimineata! calda si multa sanatate, ca sa nu va virusati
Lexi, sunteti bine,Mariei si numai bine
Dragi tauroaice, o zi cat mai buna va doresc

Ajutati-l pe Dan !

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

ptr ca eu am fost cam absenta de pe forum iar acum am revenit ceva timp liber ....va multumesc tare mult ptr urari , va puuup pe toateeeee

Citat:
citat din mesajul lui mhldvrc

,
buna dimineata tauroaice
Doamne fereste,Lexi, sanateteMariei
tuturor si weekend placut

Pentru ca nu voi mai avea acces la (e , proiecte, teme, joaca, etc.) le spun de-acum Gabitzei, Mihaelei(cinezee) si tuturor sarbatoritilor La multi ani
Ps. dau si eu petrecere ca si noi sarbatorim

Ajutati-l pe Dan !
si

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Buna fetele!
Cinezee, bine ai revenit! Sper ca esti bine!
Mihaela, suntem bine, multumim de intrebare. Dimineata am avut un curs iar dupa-amiaza cand am ajuns in birou au tabarat treburile pe mine. Abia acum am apucat sa intru.
Sa va povestesc doua pozne de-ale Mariei:
prima: acum cateva zile am prestat o praji cu visine din care, pana a doua seara nu a mai ramas decat jumatate de tava. Intr-un moment de neatentie din partea noastra, Maria a fugit la bucatarie, s-a urcat pe un scaun si a bagat toata prajitura ramasa in oala de supa pusa de maica-mea la racit, alaturi, langa tava. Asa ca am mancat supa cu aroma de praji cu visine.
A doua: intr-o zi ma roaga fii-mea sa-i pun chilotei (ca noi inca purtam pampers) si, dupa ce o rog jumatate de ora sa ma anunte cand ii vine sa faca pisu ca sa o pun pe olita si ma asigura ca asa va face, o vad ca dispare in dormitorul ei. O gasesc in sifonierul ei unde se bagase si daduse drumul la pisu acolo...
Asta ca sa va facei o idee cam cum ne petrecem noi timpul acasa.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Sunt bine , astept sa imi vina Cm dupa pierderea din oct si cam atat

in rest sunt tare ocupata , chiar nu am timp nici sa citesc 5 file dintr-o carte

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Lexi, ce poznas-i Maria
A fost buna supa, ca sifonierul se spala, nu-i o problema asa de mare
Mihaela, succes pe mai departe, e bine ca ti-ai revenit, te inteleg foarte bine, am trecut si eu prin asa ceva. Ai incredere ca-ti vei realiza visul
tuturor Weekend placut

Ajutati-l pe Dan !

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna tuturor si de la mine!
Lexi ce nazbatii face Maria ta, vad ca ai ce face, nu te plictisesti . Cum ai rezolvat-o cu dulapul pina la urma?
Si la noi am citit in ziare despre niste cazuri de gripa de porc la gradinita, insa aici unde e Raducu n usunt semne de ingrijorare....deci am gandit ca ar trebui sa stau si eu mai relaxata.... asta e, trebuie sa ne imprietenim cu virusul
Spune-mi si mie, inteleg ca tu stii germana. In cat timp ai reusit a o inveti? Ca ma preocupa problema

Cinezee va fi bine, ai sa vezi ca vei reusi pina la urma!

Tuturor un weekend frumos si linistit!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput