Tauroaice la gura sobei (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Ne-a fost frica sa o ducem azi pe Maria la gradi asa ca mai sta o zi acasa.
Urez si eu la multi ani tuturor sarbatoritelor de duminica: Mihaela, Gabitz, Cinezee, Gabi_K! Sa fiti sdanatoase, fericite si sa aveti parte numai de lucruri bune!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

buna ziua tuturor tauroaiceleor..
abia am descoperit 'bucataria' voastra si va rog mult sa ma primiti si pe mine in randul vostru..dar sa ma prezint:sunt gabriela,nascuta pe 25 aprilie,avem o fetita de 16 saptamani..multumesc anticipat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

multumim de urari.
bun venit gabriela si la multi ani si tie.
la multi ani, sanatate, fericire si noroc tuturor sarbatoritilor de azi.
lexi - multa sanatate mariei.asteptam vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

multumesc mult gabitz78...
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SERBEAZA AZI ONOMASTICA..PETRECERE FRUMOASA TUTUTROR

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata tuturor!

Si cu putiiina intarziere, LA MULTI ANI tuturor celor ce si-au sarbatorit ieri ziua numelui!

Aici e in sfarsit SOAREEE!!! Nu imi vine sa cred dupa saptamani de nor, ca si uitasem cum arata soarele pe cer Sa vedem cat va tine minunea

Va doresc o saptamana cu spor si va pup!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Sper ca ati sarbatorit frumos ieri! La noi nieri a fost o zi superba, insorita si destul de calda. Azi iar e urat si ploua, deh, ca sa-ti ingreuneze si mai mult inceputul de saptamana!
Maria a participat sambata la procesiuna Sf. Martin, se aduna copiii din cartier cu lampioane confectionate de ei si luminate pe dinauntru. Il asteapta pe Sf. Martin sa apara calare pe un cal si il urmeaza intr-o procesiune prin cartier, in care canta si diferite cantecele. la final se aprinde un foc maaare de tabara si se impart covrigi copiilor, care covrigi sunt de fapt niste gogosi in forma de covrigi, ca-s dulci si aluatul e de gogosi. A fost foarte frumos, Mariei i-a placut foarte mult, a spus ca merge si la anul. Am facut si poze, dar nu am apucat inca sa le descarc.
Uitam: la gradi la fii-mea s-a confirmat si al doilea caz de gripa porcina, dar am fost asigurati ca s-au luat masuri speciale de dezinfectare asa ca azi merge si Maria la gradi. Cu Dumnezeu inainte!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

buna dimineata dragi tauroaice..
si la noi e vreme fromoasa cu soare azi..o saptamana cu soare va dorim..

Mergi la inceput

s_ellia25, bine ai venit si la multi ani pentru ieri. Cum o cheama pe fetita ta? Ca sa va trec in listuta.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput