Locul fetelor Nou-Venite (31)
Raspunsuri - Pagina 14
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 Ale, am cate ceva... imi vina sa-mi smulg . azi noapte de ex. nu am putut dormi, lucru care este total neobisnuit pt. mine.si fac pp des.Si nu vreau sa-mi fac iluzii desarte !!!! LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
Eu cred ca nu ar mai trebui sa ai dubii. Sigur esti
Sa ma tragi si pe mine dupa tine, ca si pe tine te-a tras alex
jesia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Eu cred ca nu ar mai trebui sa ai dubii. Sigur esti Sa ma tragi si pe mine dupa tine, ca si pe tine te-a tras alex ![]() |
si pe mineeeeeeeee
Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
vreau si yo un bebic ..vreau o paunita 
viatza asta 
dc eu dc dc dc dc dc

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
lorin7774 spune:
Fetelor, sunteti foarte dragute si multumesc de incurajari
Dar tb sa mai astept si sa nu-mi fac iluzii, mai ales ca nici nu stiu inca la ce sa ma gandesc; si chiar daca sunt, imi e frica tinand cont de antecedentele mele (sarcina pierduta din cauza toxoplasmozei, care da malformatii). OK, am tratat-o, dar tot mi-e frica 
Vreau sa fim toate mamici !!! 
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
Lia73 spune:
loricico nu te mai gandi...o sa fie bine o sa vezi 

cum vrea DOAMNE DOAMNE ![]()
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
jesia spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Fetelor, sunteti foarte dragute si multumesc de incurajari ![]() Dar tb sa mai astept si sa nu-mi fac iluzii, mai ales ca nici nu stiu inca la ce sa ma gandesc; si chiar daca sunt, imi e frica tinand cont de antecedentele mele (sarcina pierduta din cauza toxoplasmozei, care da malformatii). OK, am tratat-o, dar tot mi-e frica ![]() Vreau sa fim toate mamici !!! ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
sa inteleg ca ai pierdut o sarcina din cauza toxoplasmei ?
Ce nu te doboara te face mai puternic
mvb spune:
Lorin eu am facut toxoplasmoza la 12 ani...s-a tratat si cu asta basta.....pastram anticorpii si chiar e f bine pt o viitoare gravi ca a facut infectia si nu o mai poate face
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui mvb Lorin eu am facut toxoplasmoza la 12 ani...s-a tratat si cu asta basta.....pastram anticorpii si chiar e f bine pt o viitoare gravi ca a facut infectia si nu o mai poate face ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Teoretic, asa e. Adica am avut-o, am tratat-o si acum sunt imuna la asa ceva. Dar tot am o retinere...
Jes, da, din cauza toxoplasmozei am pierdut anul trecut sarcina. Cel putin asa a zis dr. Aveam IGG de peste 400 si IGM dublu la toxo si la celelalte "chestii" din testul Torch.
Si "produsul" a fost dus la anatomie patologica unde a iesit totul ok, adica bb ar fi fost bine daca eram si eu....

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

polo spune:
Jesia, multumesc de informatii, foarte interesant, poate ar trebui sa mauit si eu de unul.
Lorinn, lasa pesimismul! Cand trebuie sa vina?
http://community.webshots.com/user/diove

. azi noapte de ex. nu am putut dormi, lucru care este total neobisnuit pt. mine.si fac pp des.