Locul fetelor Nou-Venite (31)
Raspunsuri - Pagina 15
lorin7774 spune:
saptamana viitoare la sfarsit
mai avem de asteptat ! 
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
polo spune:
Fetelor, eu declar Z1. Nu stiu sa ma bucur ca mi-a venit singur, fara ajutoare si tocmai bine saptamana viitoare merg la dr si apoi vedem ce facem sa vina sarbatorile cu o veste buna, sau daca sa plang ca nici luna asta nu s-a intamplat nimic.
Oricum am niste dureri ingrozitoare

http://community.webshots.com/user/diove
polo spune:
Pai atunci ar putea fi semn de bb, oricum de uratie prea devreme. Cum mai e vremea pe la voi? Vreau si eu la zapadaaaaaaaaaaaa
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 saptamana viitoare la sfarsit mai avem de asteptat ! ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
http://community.webshots.com/user/diove
lorin7774 spune:
S-a oprit ninsoarea de vreo ora, crestele muntilor sunt albe si e un frig ingrozitor.
jesia spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 S-a oprit ninsoarea de vreo ora, crestele muntilor sunt albe si e un frig ingrozitor. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
si eu am facut turturi azi dimineata ca nu am crezut ca e asa de frig

Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
Jes, multumesc.
M-am consolat cu gandul ca DD stie ce face, ca poate asa a fost mai bine pentru BB, ca puteam sa-l am si sa se chinuie toata viata.
Uneori chiar cred ca m-am consolat, alteori ba..
Dar viata merge inainte, ma bucur si multumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce ne-a dat.
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui polo Fetelor, eu declar Z1. Nu stiu sa ma bucur ca mi-a venit singur, fara ajutoare si tocmai bine saptamana viitoare merg la dr si apoi vedem ce facem sa vina sarbatorile cu o veste buna, sau daca sa plang ca nici luna asta nu s-a intamplat nimic. Oricum am niste dureri ingrozitoare ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/diove |
polo, iei ceva pentru dureri ?
eu iti recomand RUPAN. Pe mine m-a ajutat foarte mult, in conditiile in care am considerat durerile de travaliu la fel de puternice ca cele de la menstruatie.

jesia spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Pe mine m-a ajutat foarte mult, in conditiile in care am considerat durerile de travaliu la fel de puternice ca cele de la menstruatie. |
mamaaaaaaaa...ori nasterea a fost usoara ...ori menstruatia e cumplita...

Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 polo, iei ceva pentru dureri ? eu iti recomand RUPAN. Pe mine m-a ajutat foarte mult, in conditiile in care am considerat durerile de travaliu la fel de puternice ca cele de la menstruatie. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
maaaaamaaaaa ce durei ai la menstruatie

lorin7774 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
mamaaaaaaaa...ori nasterea a fost usoara ...ori menstruatia e cumplita... ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |

Ce repede ai tras concluzii !!!
Menstruatia era groaznica. Ma culegeau cu salvarea de pe strada, de la scoala, ma aduna mama de prin baie si ma tara in pat....
Dar dupa nastere totul s-a reglat. Nici nu mai simt cand vine.
Si sa nu ma intrebi cum e nasterea, ca nu spun decat atat : CEL MAI FRUMOS MOMENT DIN VIATA MEA !!!